Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

77.-78.epizoda - ponedjeljak 4. srpnja
Liječnik kaže Victoriji i Maxu da će Fernanda morati na operaciju i da im ne može ništa obećati jer je u veoma teškom stanju. Padilla uplakan okrivi Victoriju za smrt svog sina i zakune se da će se osvetiti.María Desamparada želi otići u bolnicu i poduprijeti Maxa, ali Nati je zamoli da razmisli jer bi je Victoria i Ximena mogle otjerati odande.Ximena kaže Guillermu da je Fernanda doživjela nesreću i da je u teškom stanju te da će Max javiti Osvaldu i ubrzo se vratiti.
Bernarda kaže ocu Juan Pablu da je sve loše što se događa Victoriji Božja kazna jer je on napustio svećenički poziv i upozori ga da će se cijeli život kajati ako se ne vrati u svećenike. Juan Pablo joj odgovori da nije napustio svećenstvo, nego je samo dobio privremeni dopust kako bi pomogao svojoj kćeri.Victoria ne može prihvatiti činjenicu da će njezina kći ostati paralizirana. Juan Pablo joj kaže da je Bog nije zaboravio jer joj je kći živa, dok je momak koji je bio s njom poginuo.

79.-80.epizoda - utorak 5. srpnja
Max je ljubomoran i zamalo udari oca Juana Pabla jer misli da želi zavesti Maríju Desamparadu, ali mu ovaj kaže da je voli jer mu je kći. Objasni mu da je prije zaređenja doživio trenutak slabosti te da se zato zaredio, a da je tek nedavno saznao da ima kćer jer mu njezina majka to nikada nije rekla. Kaže mu da nije napustio svećenstvo, nego je samo zatražio dopust kako bi podupro svoju kćer.Victoria kaže Guillermu da mu ne vjeruje jer je primio u svoju kuću Osvaldovu ljubavnicu. On joj odgovori da je to učinio kako bi ih razdvojio, ali da je Osvaldo poludio i rekao mu da nikad nije nikoga toliko volio kao Lindu.
Victoria kaže Osvaldu da se može vratiti kući, no da će ondje pronaći majku svoje djece, ali ne i suprugu jer ju je ubio svojom izdajom.Otac Juan Pablo zamoli Juanja da pođe s njim razgovarati s Domingom jer je krenuo lošim životnim putem. Juanjo nagovori Dominga da ode na liječenje, a Domingo se ispriča svojim prijateljima što je pobjegao sa zajedničkim novcem. Fernanda se pokuša uzdignuti na noge i padne.

81.-82.epizoda - srijeda 6. srpnja
Max kaže Maríji Desamparadi da njegova mama ne želi oprostiti njegovu ocu. María Desamparada mu odgovori da je sigurno teško zaboraviti izdaju, na što joj Max kaže da ljubav može sve i da su oni dokaz za to jer su unatoč svim zaprekama još uvijek zajedno i neće dopustiti da ih razdvoje.Fernanda dobije živčani slom kad vidi invalidska kolica koja će koristiti.Victoria kaže Maxu da se osjeća kao da joj se svijet srušio, da više nije ostalo ništa od žene koja je bila i da se osjeća slabom i punom prezira. Max je tješi govoreći da je mnogo postigla, ali je prekori što je zaboravila opraštati te je zamoli da oprosti njegovu ocu.
Osvaldo zahtijeva od oca Juana Pabla da mu kaže tko je otac Victorijine kćeri. On mu odgovori da nema pravo ništa zahtijevati od njega. Ximena dobije živčani slom, a Victoria kaže ocu Juanu Pablu da će zbog Maríje Desamparade Ximena izgubiti dijete. Juan Pablo joj kaže da Maríja Desamparada nije kriva što njezin sin ne voli Ximenu. Victoria ga upita dokad će je njegova majka proganjati i upozori ga da će je natjerati da prizna da je on otac njezine kćeri i da joj taji gdje je. Juan Pablo je uvjerava da će se njegova majka pokajati i shvatiti da je vrijeme da prizna istinu.

83.-84.epizoda - četvrtak 7. srpnja
Max je očajan jer je banka odbila kredit za modnu kuću. Kaže mami da moraju prodati kuću ako žele spasiti tvrtku. Victoria mu kaže da bi to bio prevelik udarac za Fernandu i da je nitko neće istjerati iz njezine kuće. Max je obavijesti da je partnerov uvjet većina dionica i ona prihvati tu ponudu.Max kaže Ximeni da može biti zadovoljna jer on i Maríja Desamparada više nisu zajedno, ali da ga ne može spriječiti da je i dalje voli. Victoria se razbjesni kad sazna da je Osvaldo izgubio sav novac od svojih dionica.
Victoria se iznenadi kad vidi da je njezina nova partnerica gospođa Bernarda. Ona sjedne na čelo stola i zajedljivo joj kaže da joj odsada taj stolac pripada jer je vlasnica 51% dionica.
Max izvan sebe kaže Fabiánu da je nova partnerica njegove majke žena koja je najviše mrzi, a da ju je on natjerao da proda dionice. Prizna mu da ne može podnijeti što María Desamparada sada voli drugoga. Fabián ga pokuša smiriti.María Desamparada kaže Nati da želi otići daleko s djetetom jer je Ximena spremna na sve.Ximena ostane zatečena kad vidi Alonsa. On je prozove ubojicom i optuži je da je uzrokovala smrt djeteta koje je čekala.

85.-86.epizoda - petak 8. srpnja
Eva kaže Victoriji da je Rosalia bila njezina sestra, a Gonzalo Rosalijin muž i uvjeri je da je gospođa Bernarda uzrokovala požar u kojem su oboje poginuli. Kaže joj da je to učinila jer ju je Gonzalo prevario i ostavio trudnu, a onda se već trudna udala za Octavia i da je to Juan Pablo tek nedavno saznao. Uvjerava je da joj to govori da joj dokaže da je na njezinoj strani i da ona i Fausto glume da su Bernardini vjerni sluge kako bi skupili dokaze da je unište.Victoria kaže Oscaru, Pipinu i Antonieti da su joj bili suradnici, ali i obitelj i da razumije ako žele dati otkaz jer ne mogu trpjeti Bernardu. Nadoda kako će ona progutati svoj ponos i poslušati gospođu Bernardu kako bi mogla platiti skupe Fernardine terapije.
Victoria se iznenadi kad joj Bernarda kaže da joj je nadređeni ni manje ni više nego Rodolfo Padilla. On joj podsmješljivo kaže da će na kraju očito ipak završiti zajedno. Bijesna, Victoria ga ošamari i kaže mu da više nije naivna djevojka. Rodolfo je upozori da će joj život pretvoriti u pakao da osveti smrt svog sina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju