Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

33.epizoda - ponedjeljak 30. svibnja
Bernarda kaže Maxu da je vrijeme da otvori oči u vezi s Victorijom koja ih je godinama varala i da zna mnogo zanimljivih stvari. Max zamoli majku da mu kaže tko je ta žena koja ih tako dobro poznaje. Victoria zna da Max sumnja, i ona će mu to potkrijepiti. Victoria kaže Bernardi da zna da ju je ona nazvala i da ih ostavi na miru. Bernarda pozove Victoriju k sebi rekavši da želi vratiti svoj mir, zbog čega Juanu Pablu mora reći da to nije bila njegova kći. Kaže joj da je u suprotnom čeka najgori pakao koji može zamisliti. Victoria joj odgovori da je bezgrešna žena moli da laže, kaže joj da nema goreg pakla od njezina sadašnjeg života i da je ne zanima njezina ponuda. Platit će svi koji su krivi. Jimena i njezina mama razgovaraju s Victorijom i kažu joj da otpusti Maríju Desamparadu. Kažu joj da je sponzoruša koja želi upecati Maxa. Victoria im obeća da će to učiniti jer ih želi razdvojiti i natjerati Maxa da opet bude s Jimenom.

34.epizoda - utorak 31. svibnja
Kad vidi Bernardu, Max kaže da je poznaje. Jednom je bila kod njih i svađala se s njegovom mamom, a poslije je nazvala i govorila laži o njoj. Max kaže Maríji da ta žena nije svetica, da se u njezinoj kući osjeća samo zlo i da bi bilo najbolje da odu. Bernarda odgovara da je sve što je rekla o Victoriji istina i da će saznati pravu istinu makar ih to pogodilo. Victoria napokon odluči ispričati sve Osvaldu, a on zaspi, jer je bio veoma umoran. Naty kaže Lindi da dobro razmisli što čini i ponosi li se uistinu što je Osvaldova ljubavnica. Kaže da joj Osvaldo može posvetiti samo nekoliko sati i iskoristiti je kao stvar, a zatim otići i biti sa svojom ženom koju uistinu voli. Linda plače i kaže Juanju da plače, jer nije mogao biti s njom. Juanjo odgovara da mora nešto učiniti i želi da se uskoro vjenčaju.

35.epizoda- srijeda 1. lipnja
Bernarda kaže Padilli da Victoria želi znati kako je sat njezine kćeri dospio do njega. Padilla odgovara da je taj sat pripadao njegovoj baki. Uplakana Antonieta kaže Maríji Desamparadi da ne želi da i ona pati, jer voli pogrešnog muškarca i nada se da nju Max uistinu voli. Federico kaže Fernandi da ako je uistinu voli, da će otići s njim. Pokuša je na silu odvesti u hotel. Cruz ga udari, a Fernanda mu zaprijeti da će ga reći tati. Cruz odgovori da će mu reći da se ona u tajnosti viđa sa svojim dečkom. Fernanda ga uvrijedi i kaže mu da se nikad ne bi zaljubila u bijednika kao što je on. Max kaže Maríji Desamparadi da je zabrinut za svoje roditelje i da misli da tata ima ljubavnicu. María je zabrinuta, osjeća se odgovornom jer mu nije rekla da je Linda u vezi s njegovim ocem.

36.epizoda - četvrtak 2. lipnja
María Desapmarada prekida vezu s Maxom, jer ne želi da se on razdvoji od svoje obitelji. Kaže mu da ne bi mogla podnijeti da joj to jednog dana predbaci. Victoria kaže Antonieti da Max kaže da je María Desamparada ljubav njegova života, ali ona misli da će biti sretniji uz Jimenu. Želi da se oženi njome ili da od svog života radi što želi. Antonieta joj kaže što je María Desamparada učinila i upita je odakle zna da Max neće biti uistinu sretan uz Maríju Desamparadu. Linda kaže Maríji da ne bude glupa i ako Max želi prekinuti odnose s obitelji, to nije njezina krivica i da joj Victoria nije mama. Maríja Desamparada se rasplače i odgovori joj da je Maxova mama. Linda je bijesna, kaže Naty da mrzi Victoriju zbog koje njezina prijateljica pati. Još joj više želi oduzeti Osvalda jer želi da plati za sve.

37.epizoda - petak 3. lipnja
Osvaldo kaže Juanu Pablu da je Leonela Montenegro, Maxova majka, u zatvoru gdje izdržava doživotnu kaznu zbog ubojstva ljubavnika. Sinu je rekao da je njegova majka umrla da ne bi patio zbog toga. Victoria i Antonieta nalaze izudaranu Maríju Magdalenu. Gđa Bernarda ponovno zove Osvalda i kaže mu da će doći k njemu i reći sve detalje o njegovoj supruzi. Osvaldo izjavi da u potpunosti vjeruje svojoj supruzi i spusti slušalicu. Osvaldo kaže Juanu Pablu da ne shvaća zašto se njegova majka toliko trudi okaljati Victoriju. Juan Pablo ga uvjerava da ga njegova supruga nikad ne bi mogla prevariti, da je poštena i da takvih nema mnogo. Kad Victoria vidi Maríju Magdalenu izudaranu, kroz plač joj kaže da će je odvesti k svojoj kući. Osvaldo kaže ocu Juanu Pablu da o Victoriji govori kao da je poznaje, a ovaj mu odgovori da zna mnogo jer mu je ona ispričala.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju