William Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

158.- 159. ep. - ponedjeljak 29. kolovoza
Cruz pokušava uvjeriti Fernandu da ono što piše u časopisu nije istinito. Maria kaže Fernandi da je sigurna da je Cruz voli. Fernanda joj odgovori da otkad je Cruz počeo snimati pjesme, više ne ide s njom na terapije i da ga je jedanput zatekla kako se ljubi s Dianom. Osvaldo kaže Victoriji da ja najbolje da ode živjeti drugamo. Ona mu odgovori da je zbunjena. Kaže mu da mu je davno oprostila, ali on to nikad nije htio prihvatiti. Cruz je bijesan i želi da mu Diana objasni zašto je lagala da su njih dvoje skupa. Kaže joj da je oženjen i da voli svoju ženu. Diana ga pokuša zagrliti i kaže mu da joj se sviđa. Obećava mu da bi mogla od njega napraviti zvijezdu ili ga pak uništiti. Maria kaže Fernandi da bi trebala pružiti priliku Cruzu da joj sve objasni. Kaže joj da je ona imala slično iskustvo s Maxom, ali da je razgovor najbolji način da se razjasne nesporazumi. Victoria kaže ocu Juanu da je zbunjena, da je Osvaldo bio ljubav njezina života, da je on otac njezine djece i da ga jako voli, ali kada je s Heribertom, ona se osjeća ugodno. Otac Juan Pablo kaže joj neka sluša svoje srce i da joj nitko ne može pomoći, nego ona sama. Leonela uplakana kaže Heribertu da je često razmišljala o samoubojstvu. Heriberto joj kaže da je to kukavičko rješenje i kaže joj da se on zbog gubitka obitelji propio, ali shvatio je da se mora izliječiti od alkoholizma i u tome je i uspio. Maximiliano predbaci Cruzu zbog članka u novinama. Cruz mu kaže da obožava njegovu sestru i da je nikada ne bi prevario. Zamoli ga da pođe s njime da sve razjasni s njome. Cruz pokušava uvjeriti Fernandu da je voli i da je nikad nije prevario. Kaže joj da se odriče svoje pjevačke karijere kako bi opet bio s njom. Fernanda ga ne želi slušati i kaže mu da ga ne želi više vidjeti.
Uplakana Fernanda kaže Cruzu da je zbog njega uspjela stati na noge, ispriča mu se i kaže mu da ga voli. Uplakani Cruz kaže joj da je voli i da će pjevati samo njoj. Maria, Maximiliano i Victoria uznemireni su zbog Fernandina nestanka iz bolnice. Potom ona i Cruz ulaze sretni. Fernanda im kaže da je ne moraju tražiti, da je ovdje i da je vrlo sretna. Victoria kaže da je ovo čudo. G. Napo kaže gđi Milagros da želi biti njezin momak i zaprosi je. Ona pristane. Gđa Bernarda naljuti se zbog kreacija koje joj je Ximena predstavila za bijenale. Kaže joj da njihova kuća mora nametnuti modu, a Ximenini dronjci neće im osigurati prvu nagradu. Fernanda i Cruz stižu u njihovo naselje, a svi su susjedi veoma sretni. Cruz im kaže da se odriče pjevačke karijere i da će se baviti samo veterinarstvom i svojom ženom. Diana dođe i predbaci mu jer se odriče pjevačke karijere zbog žene koja ga ne podupire. Iznenadi se kada vidi Fernandu koja stoji na nogama. Fern je bijesna i pljusne Dianu, te je upozori da će idući put proći još gore. Fernanda kaže Maximilianu da moraju nešto poduzeti kako bi spriječili da se njihovi roditelji rastanu.

160. - 161. ep. - utorak 30. kolovoza
Novac koji su prikupile gđa Milagros, g. Napo i susjedi za Marijinu i Victorijinu otkupninu biva doniran. Maximiliano kaže Mariji da je vrijeme da oprosti majci nakon svega što su proživjele. Maria odgovori da su se dogovorili da neće miješati njezin odnos s Victorijom. Doktor Rios posjeti Fernandu i kaže joj kako je kao munja izletjela iz bolnice i kako je nije uspio pregledati. Kaže joj da mu se čini da je dobro. Zatim je pita ljuti li se zbog onoga što se dogodilo njezinoj mami. Fernanda odgovori da mu je zahvalna što je prohodala. Kaže da njezina mama ima pravo obnoviti svoj život. Osvaldo je sluša i kaže da njegova kći ima pravo. Da jedino Victoria može odlučiti što će sa svojim životom. Osvaldo zahvali doktoru jer je njegova kći prohodala, ali objasni mu da ipak ne mogu biti prijatelji. Leonela kaže Guillermu da neće više piti i da će se tijekom apstinencije posvetiti sinu i unuku. Guillermo je ljutit i kaže joj da će se vrlo skoro opet napiti. Maria se iznenadi kada je otac Juan Pablo odvede u matični ured kako bi je upisao kao svoju zakonitu kćer.
Victoria predloži Armandu Mafudu da se udruži s Pepinom. Kaže da će zajedničkim radom moći pobijediti na bijenalu. Ximena posjeti Maximiliana jer ga želi vidjeti. Maximiliano je podsjeti da je njezin sin zapravo Guillermov, premda ga on voli kao svoga. Ximena kaže da se borila za njihov brak, a on je pao na prvu bezveznjakinju koja mu se pojavila na putu. Maximiliano kaže da mu je draža bezveznjakinja Maria nego ubojica kakva je ona. Fausto kaže Mariji da je gđa Bernarda ubila Tomasu, da je ostala trudna s njegovim ocem i da ju je on napustio. Ona je iz osvete spalila njega i njegovu mamu. Kaže da je ona otela malenoga Juana Pabla. Maria se zgrozi nad tom silnom zlobom. Fernando kaže Maximilianu da su odlučili da se neće miješati u život svojih roditelja, ali da će ih ipak pokušati opet zbližiti. Maria se suoči s gđom Bernardom. Želi da joj objasni zašto je otela njezino dijete. Gđa Bernarda ne želi preuzeti odgovornost i kaže joj da joj oprašta jer je zbunjena, a za sve je kriva Victoria.

162. - 163. ep. - srijeda 31. kolovoza
Otac Juan Pablo kaže Victoriji da su njezina djeca odlučila da se neće miješati u njezin život, ali da su tužni jer im se obitelj raspada. Savjetuje joj neka promisli što će. Victoria predloži Mariji da pomogne Pipinu pri kreiranju. Ona odgovori da je ona manekenka, a ne kreatorica. Victoria joj kaže da joj nudi ovaj posao jer neće uvijek biti mlada i lijepa. Kaže joj da ako to ne prihvaća, neće je moliti. Maria pristane i sretna je jer će i Fernanda sudjelovati. Victoria dolazi u restoran u koji ju je pozvao Maximiliano. Dolazi i Osvaldo. Oboje shvate da su to isplanirala njihova djeca kako bi ih opet zbližili. Osvaldo pokuša uvjeriti Victoriju da opet budu složna obitelj, ali ona odgovori da mu je oprostila nevjeru, ali da je pao s pijedestala na kojem ga je držala. Kaže da nije sigurna da ga još voli i da ne želi donijeti lošu odluku. Kaže da je poljubila Heriberta jer osjeća nešto prema njemu. Osvaldo joj kaže da je voli, ali da ne zaboravi da joj on želi sreću, makar je ne doživjela s njime. Fabian napokon shvati da voli Lucy i da je sretan jer mu je pružila novu priliku. Maximiliano se nađe s Lulu i kaže joj da zna da je gđa Bernarda otela njegovo dijete. Heriberto kaže Victoriji da je neće više pritiskati i da ne želi da mu predbacuje jednoga dana što ju je odvojio od obitelji.
Maximiliano pokaže Mariji snimku koju je snimio. Leonela je tužna i kaže Heribertu da njezin život gubi smisao, da su je otjerali sa snimanja telenovele zbog njezina alkoholizma i da živi od bijedne plaće koju zarađuje radeći za Guillerma kojega mrzi. Heriberto joj kaže da ne voli kad ovako razgovara i da je promjena uvijek moguća. Kaže joj da ima sina. Victoria posjeti gđu Milagros u naselju kako bi joj zahvalila jer su skupili novac za otkupninu. Gđa Milagros kaže Mariji da je veoma dobra, ali da je mnogo patila. Victoria kaže da joj je žao što je ona uzrok Marijine patnje. Gđa Milagros odgovori da roditelji mnogo griješe, ali da će uz Djevičinu pomoć uskoro biti skupa kao majka i kći. Otac Juan Pablo kaže Victoriji da Maria već nosi njegovo prezime, te da ga je zagrlila, a oči su joj bile pune suza zbog uzbuđenosti. Victoria tužna kaže da bi voljela biti na njegovu mjestu. Kaže da njezino zbližavanje sa kćeri nije uspješno. Otac Juan Pablo odgovori joj da ne gubi nadu, da će se taj trenutak dogoditi. Heriberto zamoli Felipea da pruži još jednu priliku Leoneli kako bi radila na telenoveli. Jamči mu da je ona priznala da je alkoholičarka i da je spremna na liječenje. Kaže da će se on skrbiti o njoj. Felipe mu odgovori da mu je Leonela učinila mnoge probleme, ali da priznaje da je velika glumica. Gledatelji žude da je vide i zato će joj pružiti novu priliku. Maria primi CD kojim se Alonso oprašta od nje. Ona uplakana gleda slike na kojima su skupa.

164. - 165. ep. - četvrtak 1. rujna
Victoria kaže Antonieti da zna da je njezina kći trudna. Antonieta je pita zašto je tužna. Victoria kaže da je sretna, ali tuguje jer ne može zagrliti kćer i čestitati joj. Antonieta joj kaže da će se uskoro zagrliti kao majka i kćer. Fernanda kaže Heribertu da mu je zahvalna jer ju je operirao, ali da mu to ne daje za pravo da joj želi uzeti obitelj. Kaže mu da su priredili večeru za roditelje koja se nije dogodila jer se on pojavio. Heriberto odgovori da shvaća da žele da im roditelji budu skupa, ali da Victoria mora odlučiti o tome. Kaže da ako se Victoria odluči na život s Osvaldom, on će se zauvijek povući iz njezina života. Ali ako Victoria prihvati njega, neka ih onda svi puste da budu sretni. Bernarda ima tremu zbog revije na bijenalu i loše je volje. Zlostavlja Roxanu i Ximenu. A Victoria je smirena i vjeruje svomu timu.Heriberto kaže da je siguran da će ona pobijediti. Bernarda kaže Victoriji da se ne nada jer neće pobijediti. Da nikad neće biti kraljica mode. Victoria joj kaže neka pričeka rezultate. Maximiliano joj kaže neka pripazi što govori jer bi se mogla neugodno iznenaditi. Maria kaže Maximilianu da se ne osjeća dobro. On kaže da je to zbog trudnoće i neka se malo odmori. Roxana kaže gđi Bernardi da se govorka da je glavnoj Victorijinoj manekenki loše i da vjerojatno neće zatvoriti reviju.
Eva kaže gđi Bernardi da se Maria onesvijestila. Bernarda govori da je Bog opet na njezinoj strani. Leonela objasni Fernandi da je poljubila njezina oca jer je tada bila usamljena i nezaštićena. Kaže da se morala uhvatiti za nekoga. Kaže da se ponovno zaljubila u njega. Osvaldo joj je rekao da mogu biti samo prijatelji i otada ona u njemu vidi samo oca svoga djeteta. Fernanda kaže da joj vjeruje i jedna drugoj oproste. Heriberto kaže Victoriji i Maximilianu da je nakon mnogih pretraga zaključio da je Maria dobila virus koji je napao i Alonsa. Kaže da je moraju udaljiti od svih. Zamoli Maximiliana da ima povjerenja u njega, te da iako nema lijeka za taj virus, moguće je kontrolirati tu bolest. No sve ovisi o samoj Mariji. Bernarda dođe k Nati i odvede malenoga Juana Pabla. Kaže da ga samo ona ima pravo čuvati jer je to njezin praunuk, a njegova je majka u bolnici. Maximiliano kaže Victoriji da će biti uz Mariju i da ne mari ako se i on zarazi. Fernanda kaže Maximilianu neka ne komplicira situaciju.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju