Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

67.-68.epizoda - ponedjeljak 27. lipnja
Dolazi Maximiliano i Osvaldo ga moli da izvuče Lindu iz stana. Pobješnjela Victoria prijeti Lindi da će se pokajati što je petljala s njezinim mužem. Pita Osvalda koliko dugo već ima to ljubavno gnjezdašce i što mu je to Linda pružila. Osvaldo joj pokušava objasniti da se Linda neplanirano pojavila i da je ona, Victoria, jedina žena koju on voli. Victoria mu kaže da mu više ništa ne vjeruje. Linda kaže Guillermu da je netko javio Victoriji da je ona kod Osvalda te da ju je ova počela tući kad je došla. Guillermo govori Lindi da ima ljudi koji uživaju u tuđoj patnji i da će ona sad sigurno zaboraviti Osvalda. Linda se zakune da će joj Osvaldo i Victoria platiti i da će ih uništiti iz čistog užitka.
Prerušena Ximena gurne Lindu pod auto te ona premine na licu mjesta. Ximena odlazi u obližnji kafić i skida masku. Guillermo joj oduzme torbu i upozori je da će on uzeti sve ono što je upotrijebila da ubije Lindu. Pokuša li mu se suprotstaviti, Max će saznati da ga vara te neće ići u zatvor zbog ubojstva. Guillermo javlja Osvaldu da je Linda mrtva. Victoria pita Osvalda hoće li se ići oprostiti od svoje ljubavnice. On joj odgovori da ga je jako iznenadila vijest o Lindinoj smrti, ali neće ići nikamo. Victoria mu kaže da učini kako god želi jer će se ionako rastati te zatraži od njega da istog trena napusti kuću. Fernanda kaže Victoriji da joj nikada neće oprostiti ako tata ode.

69.-70.epizoda - utorak 28. lipnja
Osvaldo traži od Guillerma da mu objasni kako je Linda znala da je on u Pedrovu stanu. Budući da je samo Guillermo imao duplikate ključeva od stana, pita se je li mu on možda to namjestio. Guillermo mu kaže da se sjeti da je Linda živjela u njegovoj kući te je on ostavio ključeve imajući puno povjerenje u nju, a Linda ih je uzela. Usto ga je i opljačkala. Otac Juan Pablo odlazi vidjeti kako je María Desamparada nakon Lindine smrti te joj kaže da je Victoria shrvana svime što se dogodilo. María ga upita je li Victoria zaista napustila svoju kćer. Otac Juan Pablo odgovori joj da to nije istina i da je Victoria mnogo patila zbog toga gubitka. María Desamparada ga upita zašto je onda Victoria tako nemilosrdna i ohola. Don Napo joj odgovori da je Victoria vještica koja je Maríji zatvorila sva vrata. María kaže da više nikada ne želi vidjeti Victoriju.
Max kaže Osvaldu da će mu jako nedostajati. Don Napo kaže Cruzu i gđi Milagros da bi trebali biti jako oprezni s Juanjom jer je alkoholizam bolest te mu svi trebaju pomoći da se izliječi. Ximena optužuje Maxa da ju je zanemario i prijeti da mu nikada neće dati rastavu. Ako je ostavi, nikada neće vidjeti svoje dijete. Max joj kaže da ga prestane ucjenjivati jer je on s njom samo radi djeteta i ona mu ne može uskratiti njegovo pravo da dijete bude s njim. Victoria pokuša zagrliti Fernandu, no ova je odgurne. Victoria joj kaže da ona nije ni za što kriva, da je ona dala svu svoju ljubav Osvaldu.

71.-72.epizoda - srijeda 29. lipnja
Victoria krene pljusnuti Maríju Desamparadu, ali ova joj zadrži ruku te se jako iznenadi ugledavši u Victorijinu stolu krpenu lutku. Zamoli Victoriju da joj pokaže lutku, ali joj ova odgovori da ona nema što gledati tu lutku. Fausto zaprijeti Victoriji da više nikad nije usudila podići ruku na Maríju Desamparadu. Eva kaže Faustu da se oni nalaze u toj kući kako bi osvetili smrt njegovih roditelja i da će on biti kriv ako im planovi propadnu. Fausto joj kaže da ga je María Desamparada pomilovala po licu i da je nije bilo briga za njegove ožiljke. Nikad ga nijedna žena nije pogledala kao muškarca. Victoria preklinje gđu Bernardu da joj kaže tko je njezina kći i gdje se nalazi. Bernarda joj kaže da joj to nikada neće reći jer uživa u njezinoj patnji.
Bernarda odbrusi Juanu Pablu da se radije moli za dijete, nego za spasenje njezine duše, na što joj Juan Pablo odgovori da može spasiti svoju dušu samo ako se pokaje. Ona mu odvrati da se nema zbog čega kajati i da on još ne zna na što je sve spremna. Juan Pablo joj kaže da se ništa od toga ne bi događalo da mu nije zatajila da ima kćer i kad bi rekla Victoriji da je María Desamparada njezina kći. Bernarda odgovori da joj to nikad neće reći, a Juan Pablo ponovi da njegova kći to treba.

73.-74.epizoda - četvrtak 30. lipnja
Victoria preklinje oca Juana Pabla da joj kaže tko joj je kći i gdje je, ali on joj to ne može reći jer mora čuvati ispovjednu tajnu. Victoria mu plačući kaže da ga nikad više ne želi vidjeti i da se nada da će moći živjeti znajući da ona toliko pati.María se ne usuđuje reći Maximilianu za svoju trudnoću i financijske probleme. Max joj ponudi brak i kaže da više ne može podnijeti Ximenu. María pristane, no misli da će se njegova majka protiviti, a da će Ximena poludjeti još i više.Otac Juan Pablo kaže svojoj majci da mu je biskup dao dopuštenje da privremeno napusti svećenstvo i zamoli je u ime svog oca da shvati kako samo želi zaštititi svoju kćer.
Ximena preklinje Victoriju da nagovori Maxa da se rastanu tek nakon što se dijete rodi, a Victoria pristane razgovarati sa svojim sinom.Fabián kaže Cruzu kako je shvatio da je zaljubljen u Fernandu. Cruz misli da s njom nema šanse jer je običan vrtlar, no Fabián mu kaže da se ne podcjenjuje jer je i on samo radnik. Dogovore se da će se boriti za nju zajedno, a onaj koji izgubi prepustit će je pobjedniku. María Desamparada se iznenadi kad joj Juan Pablo kaže da je napustio svećenstvo kako bi je zaštitio dok ne smogne snage boriti se sama za sebe.

75.-76.epizoda - petak 1. srpnja
María Desamparada i Nati ostanu zarobljene u gorućoj zgradi. María Desamparada izgubi svijest, a Nati je, očajna, pokušava oživjeti. Stiže otac Juan Pablo i preklinje policajca da ga pusti unutra jer je ondje najvažnija osoba u njegovu životu.U međuvremenu, Bernarda umišlja da je provela Božju kaznu i zahvaljuje Gospodinu što joj je povjerio zadatak da ubije osobu koja je natjerala njezina sina da ostavi mantiju.Ximena histerično govori Maxu da mu ona može pružiti sreću koju traži s Maríjom Desamparadom. On joj odvrati da ga je dosad samo unesrećila i upozori je da će je prezirati ako ovako nastavi.
Max ustraje na tome da odvede Maríju Desamparadu u bolnicu i kaže joj da neće odgoditi svoju rastavu s Ximenom iako je to rekao svojoj majci. María Desamparada kaže Nati da će Max napokon saznati da ona čeka njegovo dijete.Gospođa Milagros kaže Juanju da je Linda poginula, a on joj odgovori da se nada da joj je Bog oprostio i da će počivati u miru iako mu je napakostila.Fausto kaže Evi da je Bernarda naredila palež četvrti u kojoj živi María Desamparada i da je ta žena utjelovljenje zla.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju