Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

28.epizoda - ponedjeljak 23. svibnja
Jimenu majka tjera da osvoji Maxa kako zna i umije, jer su njih dvije financijski uništene. Ofelia upozori Jimenu da se prestane viđati s Guillermom ili će reći Maxu i Victoriji da mu je bila ljubavnica i prije odlaska u Pariz. Jimena joj odgovori da ga je već nekoliko puta pokušala ostaviti, ali on je ne pušta na miru jer ne može živjeti bez nje. Ofelia joj sarkastično kaže da Guillermo može živjeti bez ikoga, ali da ga ona nije spremna izgubiti. Osvaldo je očajan i pokušava objasniti Lindi da ne želi ništa s njom. No ona ne želi otići te joj Osvaldo obeća da će je nazvati poslije.

29.epizoda - utorak 24. svibnja
Vidjevši Maríju Magdalenu Bernarda pomisli da joj je ona unuka te je se odrekne. Fernanda je jako zadovoljna Lindinim visažističkim sposobnostima te je pozove na ručak. Želi se sprijateljiti s njom kako bi joj ona pomogla da se tajno viđa s Federicom. Victoria kaže Antonieti da je svaki put kad odluči Osvaldu reći za svoju prošlost nešto spriječi. Pita se kako da mu kaže da je Padilla dio prošlosti koju bi ona najradije izbrisala. Antonieta je upozori da mora razmisliti i o tome što će učiniti ako Juan Pablo pronađe njihovu kćer. Osvaldo ne može izbaciti Lindu iz glave, ali ipak poziva Victoriju da izađu. Ona odbije jer ima puno posla. Gđa Bernarda je jako zadovoljna jer je uvjerena da će Juan Pablo prezreti Maríju Magdalenu kad je upozna i sazna čime se bavi. Fernanda je ljuta jer joj je Cruz ostavio ružu u sobi.

30.epizoda - srijeda 25. svibnja
Vidjevši Maríju Magdalenu, uplakana Victoria joj objasni da je izgubila kćer koja se zvala María, no ova je izbaci, jer se njezinu muškarcu ne sviđa kad je posjećuju. Razmišljajući o tome koliko ga je Victoria zanemarila, Osvaldo odluči izaći s Lindom. Jimena se pojavi u stanu Maríje Desamparade i upozori je da je Max njezin i da će se udati za njega. Maríja joj odgovori da je se ne boji jer zna da Max voli nju, Maríju, te joj kaže da će se njih dvoje vjenčati bez obzira na to koga to povrijedilo. Fernanda sanja da joj Cruz pjeva serenadu i ljubi je.

31.epizoda - četvrtak 26. svibnja
Victoria predbacuje Juanu Pablu da ne zna što je patnja jer ga je uvijek štitila njegova majka koja je kriva što je izgubila svoju kćer. Kaže da će jednom platiti za sve što je učinila. Na kraju mu zahvali što je baš on pronašao njihovu kćer. Victoria kaže Juanu Pablu da ne zna kako će reći svojoj obitelji da ih je varala i Osvaldu koji je nikad nije prevario. Osvaldo vodi ljubav s Lindom i opravdava se govoreći da Victoria nikad nije obraćala pozornost na njega. Kaže Lindi da unajmi stan da se mogu viđati. Objasni joj da se nikad neće rastati od Victorije jer je još voli.

32.epizoda - petak 27. svibnja
Bernarda se naljuti kad sazna da je Juan Pablo otišao tražiti Maríju Magdalenu. Upozorava ga da je može zaboraviti ako odluči spasiti tu ženu. Linda ispriča Maríji Desamparadi da je Osvaldo našao stan gdje će se viđati i da joj je dao novac. Kaže da ne pati jer se predala muškarcu kojeg voli i da bi voljela živjeti s njim. Maria Magdalena sanja o tome da bi mogla biti Victorijina kći. Kaže Alacránu da će imati mnogo odjeće, auto i da će otići živjeti s njom. Ovaj joj zaprijeti da ga ne smije napustiti. Max kaže ocu da se brine jer vidi da se svakim danom sve više udaljuje od mame i da je najgore što nijedno od njih dvoje ništa ne čini. Kaže da ga shvaća jer mama mnogo radi, ali misli da to čini jer ih sve veoma voli.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju