William Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

148.ep. - ponedjeljak 22. kolovoza
Ximena kaže odvjetniku gđe Bernande da zasad ne poduzima ništa da je oslobodi jer im odgovara da je u zatvoru. Maximiliano kaže Mariji da je bio kod Fausta i on mu je rekao da je Lindu ubila Ximena. Maria odgovara da njih muči da li postupaju ispravno što dobronamjerno lažu u nastojanju da spase jedan život, a neki ljudi ubijaju bez grižnje savjesti. Maximiliano ispriča Fabianu što će on i Maria učiniti za Alonsa i on mu odgovara da je lud ili želi odmah prijeći na drugi svijet. Maximiliano ga zamoli da bude diskretan. Bernarda kaže Guillermu da i dalje planira oteti Victoriju i Mariju. S Victorijom može raditi što želi, ali ne želi da imalo naudi Mariji. Guillermo ga pita kako će mu platiti jer je u zatvoru, a Bernarda mu kaže da neće ondje još dugo ostati. Osvaldo vidi Victoriju i Heriberta zajedno, ljubomoran je i kaže Victoriji da ga više ne voli zbog njega. Fernanda uzrujana kaže dr. Riosu da ne želi da je operira netko tko želi iskoristiti njezinu bolest da bi osvojio njezinu mamu.
149.ep. - ponedjeljak 22. kolovoza
Maria je oteta po naredbi gđe Bernanrde. Jedan od muškaraca kaže joj da su dobili naređenje da je ne smiju ozlijediti i sve će biti lakše ako bude surađivala. Maria pita hoće li tražiti otkupninu i on joj odgovori da neće. Felipe je bijesan jer je Leonela trijezna i takvu ju ne mogu snimiti. Ona kaže da joj je netko stavio votku u vodu koju je držala u svom ormariću. Osvaldo moli Felipe da mu pruži još jednu priliku. Otac Juan Pablo pita Fausta gdje su pokopali Tomasu. Šokiran je kad čuje da su je spalili u dimnjaku i on zamalo da ih nije otkrio. Leonela kaže Guillermu da je sigurna da joj je on stavio votku u vodu i to bi bio početak njezina ponovnog pada. U suzama ga pita zašto je to učinio, on joj odgovori da joj je želio pomoći i kada bude bio siguran, opet bi je odbacio. Upozorava je da mora biti s njime, inače će joj se život pretvoriti u pakao. Ximena se osjeća gospodaricom Bernardine kuće i uvjerena je da će ona godinama ostati u zatvoru. Eva joj kaže da kada Bernarda izađe, uništit će je. Eva joj predlaže da nađe odvjetnika.

150.ep. - utorak 23. kolovoza
Osvaldo kaže Maximilianu da je Leonela opet počela piti i možda će izgubiti posao. Kaže da joj je pokušao pomoći, ali nije mogao. Maximiliano kaže da će je možda morati poslati u bolnicu. Maximiliano kaže Osvaldu da je vidio Victoriju kako se ljubi s dr Riosom. Osvaldo mu tužan kaže da ih je ih on vidio kako su jako bliski i iako voli Victoriju svim svojim srcem, ako je Heriberto njezina prava ljubav, on će morati prihvatiti da je više nema.
151. ep. - utorak 23. kolovoza
Otac Juan Pablo i doktor Rios pokušavan nagovoriti Leonelu da pristane na liječenje u bolnici za odvikavanje. Ona odgovara da neće jer uz alkohol može zaboraviti oca i djetinjstvo puno zlostavljanja. Maria uplakana kaže Victoriji da joj je njezina baka rekla da je zavela oca s lošom namjerom, a nju je ostavila. Ona odgovori da to nije istina, da su ona i Juan Pablo bili mladi, on se pripremao zarediti i to je bilo samo jedanput. Kad se ona rodila, bila je najsretnija žena na svijetu, tek je godinama poslije opet vidjela Juana Pabla i prigovorila mu što ju je ostavio znajući da će postati majka, ali da mu njezina majka nije nikad ništa rekla i da je žena koju ona zove bakom pokušala nju pregaziti kako bi izgubila dijete.

152.ep. - srijeda 24. kolovoza
Victorija očajno plače jer misli da su Mariju ubili. Bernanrda s podsmijehom promatra tu scenu i poslije pljusne Victoriju. Guillermo kaže Ximeni i njezinoj majci da ih neće ubiti, ali zauzvrat moraju učiniti nešto što će im on reći te da ga ni slučajno ne pokušaju prevariti. Leonela poljubi Osvalda i Fernanda ih u suzama promatra. Osvaldo kaže Leoneli da je neukusno da se ljube usred tragedije kroz koju prolaze. Osim toga, on voli Victoriju i ako ih je netko vidio, samo će nastati problemi. Jedan od otimača naredi Victoriji da nazove muža i kaže mu što je čula. Osvaldo kaže Maximilianu, Alonsu, Fernandi i prijateljima iz susjedstva da je Victorija zvala i izgleda da je dobro, ali su odveli Mariju. Poslije je čuo pucanj i ne zna je li živa. Otmičar traži novac koju oni ne mogu skupiti ni da prodaju kuću i tvrtku. Osvaldo misli da će skupiti dovoljno ako prodaju Victorijin nakit. Antonieta kaže da je taj nakit lažan jer je Victorija originalni već prodala da bi pokušala spasiti tvrtku, ali bilo je uzalud.
153.ep. - srijeda 24. kolovoza
Osvaldo kaže Heribertu da prihvaća njegovu ponudu jer je u kritičnom trenutku, ali shvatit će to kao posudbu i vratit će je čim bude mogao. Guillermo naredi Ximeni da se preruši da bi predala jedan kovčeg. Ona mu kaže da ne razumije zašto to mora učiniti. Guillermo odgovori da samo tako može opet zadobiti njegovo povjerenje i moći će s njom podijeliti novac koji mu je dala Bernarda. Maximiliano se dogovori s otmičarem da će pustiti Victoriju, ali Mariju će pustiti tek kad dobiju novac. Maximiliano kaže Osvaldu da zna da izlaže Victorijin i Marijin život opasnosti, ali siguran je da će njegov plan upaliti i da će policija uhvatiti otimače. Otimači ostavljaju Victoriju na osamljenome mjestu. Ona se oslobađa i vraća na isto mjesto gdje su ostavili Mariju.

154.ep. - četvrtak 25. kolovoza
Ximena zlonamjerno posjeti Alonsa da mu čestita i preda vjenčani dar. U cvijeće mu stavi nalaze pretraga. Alonso tužan shvati da Maria i Maximiliano znaju za njegovu bolest i odlučili su se žrtvovati za njega. Otac Juan Pablo pita svoju mamu hoće li doći na vjenčanje svoje unuke. Ona mu odgovori da ima svoje razloge zašto neće i pita njega hoće li on doći. On odgovara da i on ima svoje razloge zašto neće doći. Pita je ima li kakve veze s otmicom Victorije i Marije i traži istinu.
155.ep. - četvrtak 25. kolovoza
Osvaldo kaže Heribertu da ako zaista voli Victoriju i ona njega, neće se miješati između njih. On je voli i želi da bude sretna iako nije uz njega. Cruz zatekne Fernandu kako se pakira. Pita je želi li se razići s njim jer ga više ne voli. Ona mu odgovori da ga voli više od svog života, ali mnoge ih stvari razdvajaju. S izgovorom da će proslaviti što ima novac za svoj rad, Guillermo navede Leonelu da zaboravi svoje obećanje i opet počne piti. Maximiliano vidi Fernandu i kaže joj da bi trebala biti kod kuće i ako se zasitila pravljenja kreveta i pranja suđa, znala je da će se to dogoditi. Takvim stavom samo će sama sebi nauditi. Predlaže joj da opet ode na operaciju jer ne vjeruje da je njezina želja da postane majka bila samo hir.

156.ep. - petak 26. kolovoza
Fernanda obavijesti roditelje da se ispričala dr. Riosu i da će je on operirati. Svi se sretni zagrle. Cruz kaže Fernandi da će uvijek biti uz nju. Leonela kaže Guillermu da ne razumije zašto je uvijek prati loša sreća jer kad je nadomak uspjehu, dogodi se nešto što tu sreću spriječi. Guillermo joj kaže da je to jer joj se Osvaldo uvijek pojavi na putu. Maximiliano pokušava nagovoriti Mariju da oprosti majci i da pruži sebi priliku da bude sretna. Maria odgovori da još ne može obuzdati ljutnju koju osjeća prema njoj. Felipe kaže Guillermu da su on i Leonela protagonisti najnovijeg skandala i upozori ih da se nada da njihove razmirice s Osvaldom neće utjecati na snimanje telenovele. Kada Pipino dozna za Fernandinu operaciju, smjesta poželi poći k njoj. Antonieta mu kaže da joj je Victoria rekla da moraju nastaviti s pripremama za bijenale jer ne želi doživjeti novi fijasko ondje. Victoria kaže ocu Juanu Pablu i Maximilianu da je razgovarala s Marijom, ali da nije plakala pred njome ni preklinjala je, samo joj je rekla da je voli svim srcem. Otac Juan Pablo kaže Mariji da se nada da će joj Bog pomoći da shvati majku i da joj oprosti. Leonela je tužna jer je opet počela piti i vraća se Anonimnim alkoholičarima. Gđa Bernarda posjeti Fausta u zatvoru. Fausto joj kaže da ne želi slušati ništa što ona govori, kaže joj da jest u zatvoru, ali da je zapravo ona zarobljena u svojim grijesima. Fernanda zahvali Mariji na društvu.
157.ep. - petak 26. kolovoza
Otac Juan Pablo kaže ocu Geronimu da je Fernandina operacija bila uspješna i da se nada da će to još više učvrstiti njezin brak s Cruzom. Felipe kaže Osvaldu da je doznao da je njegova kći operirana i da je sve sretno završilo te ga poziva da dođe snimiti nekoliko sekvenci. Leonela pijana dolazi u bolnicu i okrivljuje Victoriju za svoju nesreću. Victoria je pokušava uvjeriti da je nesretna jer je ovisna o alkoholu i savjetuje joj da se počne liječiti zbog sebe i Maximiliana. Kaže joj da su joj i Osvaldo i Maximiliano pokušali pomoći i da silno pate. Doktor Rios kaže Fernandi da pokuša ustati i polako hodati. Fernanda pri prvom pokušaju padne i uplakana kaže doktoru da je operacija bila pravi fijasko. Cruz je pokušava oraspoložiti. Diana objavi u novinama da održava vezu s Cruzom. Tijekom snimanja telenovele Osvaldo padne. Doktor Rios uvjerava Victoriju da će njezina kći prohodati. Victoria odgovori da vjeruje u njega i njih se dvoje poljube. Doktor Rios kaže Maximilianu i Cruzu da je Fernandina operacija bila uspješna i da ona zbog psihološke kočnice ne može prohodati. O njoj samoj ovisi hoće li prohodati ili će ostati prikovana za kolica. Guillermo se naljuti kada dozna da Osvaldo nije poginuo tijekom snimanja. Maximiliano je ljut i predbacuje dr. Riosu što je poljubio Victoriju.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju