Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

57.-58.epizoda - ponedjeljak 20. lipnja
Victoria kaže Antonieti da je došlo vrijeme da Maríju Magdalenu odvede da živi s njom, da je više ne želi skrivati, da će svojoj obitelji reći istinu, ali da će očev identitet otkriti samo Osvaldu. María Desamparada gđi Bernardi kaže da se čudno osjećala kad je susrela Victorijinu kćer. Kaže joj da je primijetila da se dugo poznaju, iako je među njima velika antipatija. Fernanda predbacuje mami da su joj tvrtka i manekenke važniji od obitelji i da je tata zbog toga otišao. Kaže joj da je mrzi, a Max je pokuša smiriti. María Magdalena kaže Antonieti da će promijeniti svoj život, uvjerava je da neće iznevjeriti ni nju ni Victoriu i moli je blagoslov. Antonieta joj kaže da će vrata njezine kuće uvijek biti otvorena za nju ako se poželi vratiti. Ofelia i Guillermo su sretni jer misle da Victoria već zna da Osvaldo ima ljubavnicu i da je on već otišao.

59.-60.epizoda - utorak 21. lipnja
Gđa Milagros plače jer je sigurna da tijelo koje su našli pripada Juanju. Roxana, smatrajući se velikom dizajnericom, uništava Pipinove crteže pred iznenađenim osobljem i Amayom. Osvaldo kaže ocu Juanu Pablu da će se vratiti kući kako bi razgovarao s Victoriom i da ona mora odlučiti. Fernanda plače od sreće i moli tatu da se ne rastane od mame, nego da se pomire. Osvaldo moli Victoriu da mu oprosti i pokuša joj objasniti da je i ona odgovorna za to što se dogodilo s Lindom jer je više vremena posvećivala svojoj obitelji umjesto njemu.
Jimena kaže Guillermu da joj je već dosta Maxa i da njihov brak nije ono što je očekivala, ali se morala udati za njega jer Guillermo nije htio priznati svoje dijete. Guillermo joj licemjerno odgovori da ga dijete i dalje ne zanima, da ga ona zanima, ali mora trpjeti svog muža dok njih dvoje budu mogli uživati jedno u drugomu. Fernanda kaže svojoj majci da ne zna što je tata učinio, ali je moli da mu oprosti. Victoria joj odgovori da je učinio nešto strašno i da mu ne može oprostiti. Kaže joj da je imala mnogo razumijevanja za njezinog tatu i da sad ona treba njezino razumijevanje.

61.-62.epizoda - srijeda 22. lipnja
Vidjevši da je Osvaldo na rubu da ode od kuće, Victoria mu kaže da ona ne želi da itko pati i zato će mu dati priliku da se iskupi, ali jasno mu daje do znanja da mu ne oprašta. Fernanda sva sretna kaže Maxu da je mama oprostila tati i da ih je vidjela da se grle. Ximena kaže Maxu da se sada, nakon što su njegovi roditelji riješili probleme, može posvetiti tomu da joj kupi stan jer joj je već dosadilo živjeti u hotelu. Max joj odvrati da će to učiniti čim bude imao vremena.
Linda se žali jer nije dobila posao. Kaže da se ne bi trebala brinuti da je i dalje s Osvaldom. María Desamparada kaže joj da joj neće dopustiti da nastavi povređivati ljude i da je gđa Milagros napola luda jer je izgubila sina. Dolazi otac Juan Pablo i kaže joj da ima još jednu stvar na duši jer je Victoria završila u bolnici. Linda kaže ocu Juanu Pablu da ona iskreno voli Osvalda za razliku od njegove žene koja ga ne voli. Otac joj kaže da ljubav i razumijevanje sačuva za svoga budućeg muža, a ne za tuđe muževe.

63.-64.epizoda - četvrtak 23. lipnja
Linda opet traži Osvalda i pobjesni kad vidi da on odlazi s Victorijom. Gđa Bernarda kaže ocu Juanu Pablu da joj nije drago što se to dogodilo Victoriji, ali ona je počinila strašan grijeh jer se pokušala ubiti. Juan Pablo joj kaže da je to bio nesretan slučaj i da mu nije jasno zašto ona katkad govori kao da je bezgrešna i kao da nikada nije zgriješila. Stižu rezultati DNK-analize i gđa Bernarda govori ocu Juan Pablu da je María Desamparada njegova kći. Gđa Milagros još osjeća golemu tugu zbog gubitka sina i plače nad njegovim grobom. Osvaldo kaže Victoriji da ga je iznenadila što je došla po njega iako mu je drago. Victoria mu odgovori da mu je time htjela pokazati da je spremna spašavati njihov brak. Victoria i Osvaldo se prepiru i Victoria odlazi. Osvaldo krene za njom te susretne gđu Bernardu koja mu kaže da joj se on čini kao dobar čovjek i da mu Victoria cijelo vrijeme laže. Kaže mu da bi ga voljela pozvati svojoj kući jer mu može puno toga zanimljivog reći o njegovoj ženi.
Gđa Milagros kaže don Napu da je sanjala da je njezin sin živ, a isto pokazuju i karte. Don Napo joj odgovori da mu je teško što je mora svaki dan na to podsjećati, ali Juan je mrtav i ona bi to trebala prihvatiti kako bi on mogao počivati u miru. Gđa Milagros ga uvjerava da je Juanjo živ. Max optuži Victoriju da je povrijedila Maríju Desamparadu, a Victoria mu odgovori da ju je ta djevojka izdala. Najprije je htjela zavesti njega, a kako nije uspjela, pomogla je svojoj prijateljici da zavede njegova oca. Max kaže da to nije istina i da se María uvijek protivila tomu da se Linda viđa s njegovim ocem.

65.-66.epizoda - petak 24. lipnja
Ximena odlazi u stan Maríje Desamparade i govori joj kako su ona i Max jako sretni, a bit će još i sretniji kad se rodi dijete. María joj odgovori da zna da se Max oženio iz obveze i zato što ga je prevarila pretvarajući se da je ona. Kaže joj da se pomiri s time da će je Max ostaviti čim se dijete rodi, dok je ona ta koja ima njegovu ljubav. Ximena je pokuša pljusnuti, ali Nati je spriječi i zaprijeti joj da se gubi ili će je ona izbaciti. Max sretan govori Fabiánu kao je proveo divnu noć s Maríjom Desmaparadom. Sad, više nego ikad, želi da Ximena bude dobro kako bi se mogao rastati čim se dijete rodi i oženiti se Maríjom. Fabian ga upita slaže li se njegova majka s time, a Max mu odgovori da su upravo razgovarali i da je siguran da se majka neće protiviti njegovoj sreći.
Ximena želi znati čije je dijete koje nosi María Desamparada. Linda joj kaže da će je ta informacija puno stajati, te da je potraži kad bude imala toliku količinu novca. Nati i María Desamparada odlučuju prodavati sendviče kako bi nešto zaradile, ali sanitarna inspekcija zatvori im štand i odnese robu. Osvaldo moli Victoriju da da još jednu šansu njihovu braku. Kaže joj da se vole i da ne bi trebali tek tako odbaciti sve što su skupa proživjeli. Zna da je boli njegova prijevara, ali i osjećaj neuspjeha, ali on želi da ga ona sasluša i razmisli o svemu tome. Victoria mu na to odgovori da ona nema o čemu razmišljati jer je već odlučila da se rastane.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju