Vrhunska telenovela koja se trenutno još uvijek snima u Meksiku, a gledatelji u Hrvatskoj mogu početi pratiti od 14. travnja na Novoj TV.

3.epizoda - ponedjeljak 18. travnja
Victoria i Osvaldo se prepiru, jer joj je on prigovorio da se loše ponijela prema Maríji Desamparadi. Bernarda kaže da je María samo koketirala. Osvaldo joj govori da nema pravo ništa tražiti, jer je obećala posvetiti više vremena obitelji, a nije ispunila obećanje. Zbog toga je on pristao glumiti u telenovelama. Victoria i Osvaldo s djecom proslavljaju uspjeh modne revije. Victoria je žalosna, jer nije ispričala Osvaldu što joj se dogodilo u prošlosti. Osvaldo kaže Victoriji da je Guillermo, njegov dobri prijatelj, pošao s njim na audiciju i da se, iako nije dobio glavnu ulogu koja je pripala njemu, nije naljutio. Istina je, zapravo, da ga Guillermo toliko mrzi da čeka pravu priliku da mu se osveti. Bernarda sanja o prošlosti, o tome kako je, njezinom krivnjom, biološki otac njezina sina izgorio u požaru. Prisjeća se kako se Octavio oženio njome i priznao njezina sina i volio ga kao svoga. Nije želio da postane svećenik i želio mu je reći da Victoria nosi njegovo dijete. Bernarda ga je zbog toga ubila. Bernarda je smatrala da Juan Pablo mora postati svećenikom. María Desamparada mora napustiti sirotište, jer je dovoljno odrasla i može započeti svoj život.

4.epizoda - utorak 19. travnja
Juan Pablo kaže Victoriji da želi razgovarati s njom. Ona mu odgovara da njih dvoje nemaju o čemu razgovarati, jer se on ponio kukavički i otišao bez pozdrava. Juan Pablo joj kaže kako je bio posramljen jer se nikada nije smjelo dogoditi ono što se između njih dvoje dogodilo. Bernarda ponizno kaže Juanu Pablu da je ona u nekom smislu odgovorna za očevu smrt, jer nije obraćala pažnju na to kako on uzima lijekove. Možda je uzeo preveliku količinu, što je uzrokovalo krvarenje u mozgu. Plače i govori kako se osjeća krivom, a Juan Pablo joj govori da se ne treba brinuti jer je to bio nesretan slučaj. Maximilian traži Maríju i predstavi se kao Fabián.

5.epizoda - srijeda 20. travnja
Victoria pljusne Fernandu zbog njezinih riječi. Osvaldo zamoli Federica da ode. Victoria pokuša uvjeriti Fernandu da je odgovorna za svoje obrazovanje, a Fernanda joj odgovara da, koliko joj je poznato, ona dolazi iz obitelji koja nije bila obrazovana. Victoria joj govori da se toga ne srami, već je ponosna na sve što je sama postigla. Victoria kaže Osvaldu da je on odgovoran za Fernandino ponašanje, jer joj sve dopušta. Osvaldo joj govori da ne smije biti nepravedna jer joj posvećuje mnogo vremena, a nje nikada nema kod kuće i nikada nema vremena za nju. Osvaldo i Victoria ponovno se svađaju jer ona ne želi razgovarati objašnjavajući da ima mnogo posla. On joj govori da pretjeruje jer radi po čitave dane, a sada i noći te da joj je karijera na prvome mjestu.

6.epizoda - četvrtak 21. travnja
Na televiziji San Angel Osvaldo se susreće s Maríjom Desamparadom. Antoineta govori Victoriji da nikada ne bi povjerovala, kad je ne bi poznavala, da iza tako jake žene stoji ustvari žena koja je toliko toga u životu propatila. Victoria se prisjeća da je radila za Rodolfa Padillu dok je njezina kći bila još vrlo malena, koji ju je silovao. Victoria se uzruja saznavši od Guillerma da njezin suprug razgovara s Maríjom Desamparadom. Osvaldo kaže Maríji da se mora osloboditi strahova i otići k Victoriji. María govori Lindi i Naty da joj je Osvaldo rekao da ne odustaje od svojih snova.

7.epizoda - petak 22. travnja
María je na snimanju, gdje sazna da se momak koji je prati zove Maximilian, a ne Fabián. Očajna je. Antoineta kaže Mariji da se dobro snašla na pisti. Govori joj da bi joj trebala vjerovati jer je ona, čim ju je ugledala kako stoji, shvatila da se nešto događa između nje i Maxa. Iako je on vrlo dobar mladić, bilo bi bolje da se udalji od njega, jer će patiti. Max, zabrinut, govori Fabiánu da ne zna kako riješiti situaciju s Maríjom. Fernanda se svađa sa svojom majkom zbog odjeće koju želi odjenuti za svoju rođendansku proslavu. Maria ulazi kako bi dala Victoriji neke dokumente, a Fernanda, bijesna, govori Victoriji da brani Maríju, jer je i ona bila siroče koju je odgojila kuma. María objašnjava da je dobila ime María Desamparada, jer je bila siroče.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju