Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

23.epizoda - ponedjeljak 16. svibnja
Zaljubljena María Desamparada preda se Maximilianu. Nati je vrlo zabrinuta, jer María Desamparada nije došla kući i moli gđu Milagros da učine nešto. Kad María Desamparada dođe kući, Nati joj prigovori da joj se barem mogla javiti i kaže joj da nije mogla spavati od brige. María Desamparada joj se ispriča zbog toga te joj prizna da je spavala s Maximilianom i shvatila koliko ga voli. Nati je sretna zbog nje. Sigurna je da je to prekrasno iskustvo, ali brine se što će biti kada Victoria sazna za tu vezu. Victoria kaže Antonieti da je revija bila jako uspješna, ali iznenadilo ju je što ni Maximiliano ni María Desamparada nisu prisustvovali zdravici.

24.epizoda - utorak 17. svibnja
Guillermo tijekom snimanja ozlijedi Osvalda. Ofelia kaže Guillermu da je sigurna da je on zamijenio lažne metke pravima te ga upita je li zaista htio ubiti Osvalda. Osvaldo joj odgovori da nije on zamijenio metke. Bernarda izgrdi Tomasu jer je izašla bez njezina dopuštenja te je izbaci iz kuće. Tomasa joj kaže da se vidjela s Victorijom te da joj je ova ponudila posao, a ona ga prihvatila. No prije odlaska namjerava reći Juan Pablu za svoje sumnje. Uvjerena je da je Bernarda ubila Octavija jer je htio otići u sjemenište i reći sinu da Victoria čeka njegovo dijete. Bernarda izudara Tomasu do smrti. Maximiliano objasni Maríji Desamparadi da cijeli dan glumi da je hladan kako bi je iznenadio romantičnom večerom i još jedanput joj rekao da je voli te da će biti prvi i posljednji muškarac u njezinu životu.

25.epizoda - srijeda 18. svibnja
Bernarda kaže Juan Pablu da je Victoria poklonila Tomasi veliku količinu novca, a kad ju je ona izgrdila što se vidjela s Victorijom, Tomasa joj je rekla da je mrzi i da želi da umre te je otišla bez pozdrava. Nati i María Desamparada osuđuju Lindu što i dalje progoni Osvalda, a ona im kaže da je nije briga što misle o njoj i da neće posustati sve dok joj se Osvaldo ne vrati. Fausto kaže Juan Pablu da je upalio kamin, jer je gđi Bernardi bilo hladno te je ujutro u kaminu našao spaljenu životinju. Juan Pablo kaže Victoriji da je Tomasa iskoristila novac koji joj je ona dala da ode bez pozdrava. Victoria mu odgovori da joj je samo vratila novac koji joj je Tomasa bila posudila kad ju je njegova majka izbacila iz kuće.

26.epizoda - četvrtak 19. svibnja
Maximiliano uruči Maríji Desamparadi vjenčani prsten, kaže joj da je voli i da želi da odmah odu u matični ured i vjenčaju se. María je ganuta, ali ne želi da to učine u tajnosti kao da čine nešto loše. Kaže Maxu da mu je spremna dati vremena da porazgovara sa svojom majkom. Antonieta kaže Maríji Desamparadi da ne shvaća preozbiljno vezu s Maxom, jer Victoria ima druge planove za njega, a i za nju. Kaže joj da se može zaljubiti kad ostvari karijeru, ali ne u Maxa. Ako to shvati, poštedjet će se mnogo boli. Maríja joj odgovori da njezin život ne bi imao smisla bez Maxa te da je sigurna da će Victoria to razumjeti. Antonieta kaže Maxu da ne izaziva svoju majku jer dobro zna da ona nikada neće prihvatiti Maríju kao snahu.

27.epizoda - petak 20. svibnja
Victoria gotovo otkrije Osvaldu svoju tajnu, ali u tome je prekine sluškinja koja joj dolazi reći da je traži otac Juan Pablo. Juan Pablo kaže Victoriji da je važno da budu u kontaktu kako bi pronašli kćer. Victorija ga upita je li se spreman suočiti sa svojom majkom i on joj odgovori da će se suočiti s kime god treba, ali ispunit će svoje obećanje da će joj vratiti kćer. María Desamparada povjeri Juanu Pablu da je spavala s Maxom, jer ga voli, ali brine je to što je Victoria neće nikada prihvatiti. Juan Pablo joj obeća da će razgovarati s Maxom. Fernanda ugleda Federica u svom krevetu i prestraši se jer se ne sjeća ničega. On joj kaže da ga je ona pozvala u svoju sobu. Cruz vidi Federica dok se iskrada, ali Fernada mu zaprijeti da šuti. Victoria kaže Antonieti da je gotovo otkrila Osvaldu svoju tajnu, ali pobojala se što bi on mogao misliti o njoj sada kad su ujedinjeni u namjeri da spase Fernandu od Padille i njegova sina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju