William Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

138.-139.ep - 15. kolovoza
Neutješna Victoria kaže Antonieti da njezino majčinsko srce osjeća da njezina kći María nije mrtva. Dok se borila protiv raka, maštala je o tome kako će jednog dana naći i zagrliti svoju malu Maríju i da sad ne prihvaća da je mrtva. Maximiliano i María Desamparada odlaze dr. Heribertu kako bi ga obavijestili o svojoj odluci da raskinu zaruke kako bi se María Desamparada vjenčala s Alosnom i usrećila ga u tom kratkom vremenu koje mu je preostalo. Dr. Rios im kaže da im se divi jer iako nisu vjenčani, oni su jedna obitelj koja će se žrtvovati iz sažaljenja. Maximiliano mu odgovori da razlog nije sažaljenje, nego zahvalnost zbog svega što je Alonso učinio za njih.
Gđa Bernarda se iznenadi kad se pojave policajci koji istražuju smrt Škorpiona koji je ubijen te Tomasin nestanak. Gđa Bernarda im kaže da su oboje otišli bez pozdrava. Kažu joj da će je posjećivati sve dok ne otkriju tko je odgovoran za Škorpionovu smrt i što se dogodilo Tomasi.
María Desamparada kaže Alonsu da je uživala raditi s njim i da se nada da će posao biti prihvaćen. Alonso je zadovoljan i kaže da će sigurno biti dobro prihvaćen. Alonsova pomoćnica kaže mu da iako on tvrdi da ga María Desamparada ne primjećuje, njoj se čini da je prema njemu bila vrlo nježna. Alonso joj odgovori da ga ona smatra isključivo prijateljem, ali mu pomoćnica kaže da to njoj nije izgledalo samo prijateljski.
Nati je sretna jer je stigao dan njezina vjenčanja, ali je zabrinuta zbog odluke koju su donijeli Maximiliano i María Desamparada. Ona joj kaže da se danas udaje i neka ne misli ni na što drugo.Maximiliano kaže da mu je čast što ga je odabrala da je preda suprugu u crkvi te joj daruje putovanje u Acapulco na medeni mjesec.

140.-141.ep - 16. kolovoza
Šokirana Victoria počne histerizirati i ne prihvaća činjenicu da joj je María Desamparada kći. María Desamparada ne razumije zašto Victoriju toliko pogađa činjenica da je ona kći oca Juana Pabla. Alonso kaže Maríji da je Victoria otišla plačući i vrlo uznemirena. Pita je je li ona dobro. María Desamparada kaže mu da je gđa Victoria govorila o nekom čudu i da je spominjala neke stvari koje ona nije razumjela. Kaže da više ne želi imati ikakvog kontakta s obitelji Sandoval.Rodolfa Padillu rani policajac koji mi kaže da je optužen za Škorpionovu smrt.
María Desamparada kaže Victoriji da ona ne može biti njezina majka i da joj to vjerojatno kaže da je ponovno ponizi. Iako je María Desamparada odbija slušati, Victoria joj kaže da ju je gđa Bernarda, kad je saznala da Victoria čeka dijete Juana Pabla, otjerala iz kuće te je otada progoni i da je ona kriva za svu njezinu nesreću. Otac Juan Pablo kaže ocu Jerónimu da Victoria zna da je María Desamparada njezina kći te da je otišla k njoj moliti je za oprost. Otac Jerónimo je iznenađen i kaže da je María Desamparada jako dobra i da će joj sigurno oprostiti.

142.-143.ep - 17. kolovoza
María Desamparada sa suzama u očima kaže Maximilijanu da je pronašla svoju majku i da je ona Victoria Sandoval. Maximiliano joj kaže da bi trebala biti sretna, a ne plakati. María Desamparada mu odgovori da nema razloga za sreću jer joj je ta žena naudila više nego itko drugi u životu te da zahvaljujući njoj nije s jedinim muškarcem kojeg je ikad voljela. Kaže da ju je Victoria potaknula na mržnju i da je ne voli.
Maximilano joj kaže da je okrutna jer je on bio svjedok velike Victorijine patnje zbog nestale kćeri te da joj je potrebna. María Desamparada mu odgovori da je i ona nju trebala, ali ju je Victoria omalovažavala.
Victoriju šokira cinično priznanje gđe Bernarde, ošamari je i izvan sebe se baci na nju u namjeri da je ubije. Posluga obuzda Victoriju, no gđa Bernarda joj još ipak cinično dobaci da Juan Pablo sve to zna, ali ga veže ispovjedna tajna, a ona je ne može optužiti jer nema dokaza.Osvaldo se razljuti kad mu Victoria kaže što joj je gđa Bernarda priznala i bijesno izvadi pištolj u namjeri da ubije gđu Bernardu. Victoria mu kaže da se ne isplati uprljati ruke krvlju zbog nekoga kao što je gđa Bernarda i moli ga da joj radije pomogne da dobije oprost od svoje kćeri.Alonso kaže Maximilijanu da je sretan jer je María Desamparada napokon pristala udati se za njega, ali i da ne razumije kako je ljubav među njima mogla nestati od danas do sutra. Maximiliano mu odgovori da je ovo njegova šansa da se oženi Maríjom Desamparadom i da bude sretan.

144.-145.ep - 18. kolovoza
Bijesna Ximena ne može prihvatiti da je María Desamparada postala članica obitelji Sandoval. Maximiliano joj objasni da je María Desamparada Victorijina kći koja se izgubila prije mnogo godina. Fernanda se iznenadi, ali se sretno nasmiješi. Ximeni je ta vijest poput hladnog tuša. Ximena kaže Victoriji da ona sada brani Maríju Desamparadu, a prije ju je sama progonila i ponižavala. Maxu kaže da joj se uvukao u krevet jer je to htjela njegova majka, a Maríji Desamparadi kaže da sumnja da može oprostiti svojoj majci i da je sigurna da je puna boli i mržnje. María Desamparada odgovori Ximeni da je se njezini osjećaji ne tiču.
Otac Juan Pablo kaže Maríji Desamparadi da razmisli može li ipak oprostiti svojoj majci te je podsjeća da i sama ima sina kojem će jednom morati polagati račune.
Pipino sve poziva da se okupe u modnoj kući jer im priprema iznenađenje. Svi su nestrpljivi, a Pipino im na kraju kaže da je doveo matičara da se Oscar i Antonieta vjenčaju te da je netko morao preuzeti na sebe tu inicijativu.Tijekom zdravice za Oscarovo i Antonietino vjenčanje María Desamparada objavi da su ona i Max prekinuli te odlazi. Victoria kaže Maxu da griješe i da mora razgovarati s Maríjom, a on joj odgovori da imaju motiv za tu odluku, no da je riječ o tajni između njih dvoje. Moli je da se ne miješa jer će jedino postići da se još više udalji od kćeri. Kaže da joj jamči da će je i dalje štititi.

146.-147.ep - 19. kolovoza
Očajan otac Juan Pablo ulazi u majčinu kuću koja je u požaru kako bi je spasio.
María Desamparada kaže Fernandi da bez obzira što se događalo između nje i Victorije, Fernanda i ona su sestre te da će uvijek biti uz nju da je njeguje i štiti jer je jako voli.Fernanda joj kaže da se nada da će jednom moći živjeti kao obitelj.
Victoria kaže Maximilijanu da ju je dirnuo prizor u kojem se njezine dvije kćeri grle, a on joj odgovori da je možda Fernanda ta spona koja će povezati nju i Maríju Desamparadu. Tužna Victoria kaže mu da će shvatiti ukoliko joj María Desamparada ne oprosti te da će je tješiti činjenica da se njezine dvije kćeri vole i uzajamno štite.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju