Vrhunska telenovela koja se trenutno još uvijek snima u Meksiku, a gledatelji u Hrvatskoj mogu početi pratiti od 14. travnja na Novoj TV.

1.epizoda - četvrtak 14. travnja
Victoria je vrlo uspješna modna dizajnerica, no njezin život u mladosti nije bio tako uspješan. Juan Pablo prisjeća se kako se prije dvadeset godina zaljubio u ženu i vodio ljubav s njome. Zbog toga je posumnjao u svoj svećenički poziv. Priznao je to svojoj majci, no ona mu je rekla da je njegov otac želio da postane svećenikom te da bi tako trebalo i biti. Osvaldo zamjera Victoriji što je toliko zaokupljena poslom, jer se čini kao da nešto želi zaboraviti. Podsjeća je da on, iako je glumac, svaki slobodan trenutak provodi s njom jer je voli i potrebna mu je. Victoria mu obeća da će se promijeniti. Guillermo Quintana zao je čovjek koji se pretvara da je Osvaldov prijatelj, no ustvari ga mrzi, jer mu zavidi na svemu što je postigao. Juana Pabla zanima što se dogodilo s Victorijom. Sluškinja Tomasa govori mu da bi to trebao pitati svoju majku. Bernarda mu govori da je Victoria otišla bez pozdrava. Nikada nije čula ništa o njoj. Vjerojatno je upoznala muškarca iz svoga društvenog sloja i udala se za njega. Gospođa Bernarda sjeća se da je prije dvadeset godina otpustila Victoriju nakon što je saznala da je trudna i da je otac njezina djeteta Juan Pablo.

2.epizoda - petak 15. travnja
Tomasa se sprema priznati Juanu Pablu što se dogodilo s Victorijom. Maximilian kasni na vrlo važan sastanak i pokuša majci objasniti zašto kasni. Victoria ne želi slušati isprike i govori mu kako se mora ponašati, jer će on i njegova sestra naslijediti njezin posao. Max joj zamjera da se prema njemu ponaša kao prema zaposleniku, a ona mu odgovara da on to i jest. Victoria plače prisjećajući se muke koju je proživljavala dok je pokušavala naći nestalu kćer. Antoineta je pokušava utješiti i savjetuje joj da se ne muči zbog toga. Djevojke iz sirotišta u kojemu živi María Desamparada pozvane su na modnu reviju koju je organizirala Victoria. María joj kaže koliko je cijeni i zamoli je da joj dopusti da je zagrli i poljubi, jer joj se ostvario najveći san, a to je da postane model. Victoria osjeti navalu emocija i obeća joj da će njih dvije razgovarati. Bernarda pljusne Tomasu jer ju je pokušala ocrniti pred Juanom Pablom. Tomasa je upozori da će otići udari li je ponovno. Ispričat će Juanu Pablu sve o Victoriji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju