Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

47.-48.epizoda - ponedjeljak 13. lipnja
Antonieta kaže Pipinu da je Victoria imala kćer prije nego što se udala i da ju je izgubila. Nadoda da ju je uspjela pronaći, ali da je problem u tome što ona živi s Bernardom jer joj je otac Juan Pablo. Victoria bijesno prekori Mariju Desamparadu jer je poljubila Maxa u javnosti. Ponizi je i upozori da će se Max vjenčati s Jimenom. Optuži je da je od početka pokušavala zavesti njezina muža koji je nije doživljavao jer je vjeran i da je onda odlučila zavesti Maxa. Maria Desamparada odgovori joj da ničim nije zaslužila da je toliko mrzi i da nije baš sigurna da joj je Osvaldo vjeran te da će se Max vjenčati s njome, a ne s Jimenom. Bernarda kaže Mariji Magdaleni da ju je Victoria napustila jer joj je bila smetnja i da Padilla zna sve o njezinoj prošlosti. Padilla cinično nadoda da mu je Victoria bila ljubavnica i da ga je napustila jer je bila ambiciozna i jer se njime nije mogla okoristiti.
Max upita oca što radi s Lindom. Ona mu odgovori da nije imao šminkericu za snimanje i da joj je ljubazno ponudio da je povede, da zaradi nešto novca. Jimena prizna mami da je trudna i da je zato morala spavati s Maxom. Kaže da će ga za nekoliko dana obavijestiti o trudnoći i da će se onda morati oženiti njome pa će imati sve što zaslužuju. Oscar obavijesti Osvalda i Victoriju da su Fernanda i Federico doživjeli nesreću. Zamoli ih da je ne prekoravaju jer joj je obećao da će se za nju zauzeti. Objasni im da su bili neoprezni, ali da je to bila nesreća, srećom, bez posljedica.

49.-50.epizoda - utorak 14. lipnja
Uplakana Maria Desamparada kaže Maxu da ju je uvijek varao i ismijavao njezinu ljubav i da ga ne želi ponovno vidjeti. Max joj kaže da se neće vjenčati s Jimenom jer je ne voli. Kaže da će priznati dijete i dati mu svoje prezime, ali da voli samo nju i da je ne želi izgubiti. Maria mu odvrati da i ona njega voli, ali da neće dopustiti da se njegovo dijete njezinom krivicom rodi bez oca i kaže mu da je sam za to kriv. Max kaže Victoriji da je Maria Desamparada žena njegova života te da sam odlučuje o svom životu i da joj neće dopustiti da se miješa. Nadoda i da bi joj, kao njegovoj majci, važna trebala biti njegova sreća.
Victoria upozorava Maríju Desperadu da će je uništiti. Maríja joj odgovara da je se ne boji i da ne odlazi zato što ju je otpustila, nego zato što daje otkaz. Kaže joj da zadrži svoj novac, carstvo i oholost, a da će ona sa sobom odnijeti nešto mnogo vrednije. Antonieta kaže Victoriji da María Desamparada izgleda grozno. Upita je zašto je katkad toliko hladna i nemilosrdna. Victora joj odgovori da se zaklela da će biti takva. Max predbacuje Victoriji što je otpustila Maríju Desamparadu iako zna da je on voli.

51.-52.epizoda - srijeda 15. lipnja
Bernarda kaže časnoj majci Clementini da je djevojčica koju Juan Pablo traži njegova kći, ali da to nitko ne smije saznati. To se dogodilo prije nego što je postao svećenik, zanima je tko je druga djevojčica koju su pronašli istog dana kad i Maríju Magdalenu i što se dogodilo s njezinom mamom. Iznenađena časna majka Clementina kaže joj da je to bila Maríja Desamparada. Bernarda joj odgovori da je María Desamparada Victorijina i Juan Pablova kći, ali da to ni jedan od njih ne smije saznati te je ubije kako se istina ne bi saznala. Oscar se ne slaže s puštanjem Osvaldovih dionica u prodaju jer ne želi nepoznatog dioničara.
María Desamparada dolazi na Maxovo vjenčanje u nadi da se on neće vjenčati. Linda joj savjetuje da bi trebala stati pred njega i reći mu da će roditi njegovo dijete. María Desamparada odgovori da bi voljela da Max bude s njom zbog ljubavi, a ne da bi ispunio očinsku dužnost kao što to čini prema Jimeni. Roxana kaže Victoriji da se napokon ispunio njezin san i da će njihovu djecu vidjeti u braku. Victoria joj odgovori da je ispunila svoju zadaću, a Osvaldo je upita je li sigurna da je ispravno postupila.

53.-54.epizoda - četvrtak 16. lipnja
María Desamparada se iznenadi kad ugleda Maxa pred sobom i upita ga zašto je došao. Max joj odgovori da ju je htio vidjeti, a María Desamparada mu odgovori neka ode jer je oženjen čovjek. Max joj kaže da u njegovu braku nema ljubavi. Otac Juan Pablo upita Bernardu kako može biti tako sigurna da je María Desamparada njegova kći, a ona mu odgovori da je razgovarala s časnom sestrom Clementinom koja se veoma uznemirila kad se toga sjetila i kaže da je možda zbog toga doživjela infarkt. Kaže mu da su djevojčicu našli u blizini mjesta gdje je Victoria doživjela prometnu nesreću. Max kaže Maríji Desamparadi da će dolaziti k njoj dok je ne uvjeri da je voli.
Otac Juan Pablo kaže Osvaldu da mora prekinuti svoj odnos s Lindom jer nanosi štetu svojoj obitelji, da mora opet osvojiti svoju ženu i da se ne prepušta strasti. Osvaldo mu odgovori da voli Victoriu, ali da ona samo želi provoditi svoju volju i da ga boli njezino odbijanje, a da se uz Lindu osjeća voljeno. Otac mu obeća da će razgovarati s Victoriom, ali mu kaže da mora prekinuti s Lindom i posvetiti se samo obitelji. Antonieta kaže Oscaru da je ugodno živjeti sam, ali da katkad treba društvo. Upita ga što on misli o tome, a Oscar joj kaže da ne želi razmišljati o tome, ali da mu to ne uspijeva.

55.-56.epizoda - petak 17. lipnja
Dok Max pati jer je izgubio Maríju Desamparadu, Jimena proživljava burnu romancu s Guillermom. Kad vidi Jimenu kako dolazi kući pijana, Max joj kaže da mora biti odgovornija i da ne smije piti alkohol i pušiti. Upozorava je da ga nikad više neće vidjeti dogodi li se nešto djetetu. U jednom se baru Max susreće s Juanjoom, Cruzom i g. Napom. Kad Juanjo sazna da je on Osvaldov sin, kaže mu neka ode i potuku se. Victoria se svađa s Oscarom jer nije prodao sve Osvaldove dionice, a ljutiti Oscar da otkaz.
María Desamparada se iznenadi kad sazna da je Victoria rodila kćer prije nego što se udala za Osvalda i pomisli da nije nedodirljiva kao što je mislila jer ima prošlost, da joj se jednom divila, da je htjela čak biti i njezina kći, ali da je sad prezire kao što ona prezire nju. Victoria kaže Pipinu da se veoma iznenadila kad joj je Oscar rekao da je zaljubljen u nju i da nije znala što bi mu odgovorila. Pipino joj kaže da to nije iznenađenje za njega i Antonietu jer su oni to primijetili. Antonieta se nada i dalje da će je on jednog dana primijetiti jer je zaljubljena u Oscara. Gđa Milagros ošamari Lindu i upita je zar nikad nije mislila da će otkriti njezinu prevaru. Linda joj odgovori da nije samo ona kriva jer je govorila Juanjou da se ne želi udati za njega, a on je bio glup i nije htio raskinuti zaruke.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju