Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

87.-88-.epizoda - ponedjeljak 11. srpnja

Victoria priznaje Fernandi da se u mladosti zaljubila u zabranjenog muškarca, da mu se predala i da se iz te ljubavi rodila djevojčica koju je izgubila u nesreći koja zamalo da je nije stajala života. Kaže joj da ju je godinama bezuspješno tražila i da je sad na rubu da izgubi i drugu kćer. Kaže da joj je ostala samo lutka i da joj je želi darovati tako da se svaki put kad je tužna, sjeti da ima sestru koja je čuva. Uplakana Fernanda odgovori joj da je nije izgubila i da je treba više nego ikada. Zamoli je da joj oprosti zbog njezina ponašanja i da joj pronađe sestru. Ximena se razbjesni kad stigne u restoran i ondje zatekne Mariju Desamparadu s Alonsom. Max kaže Ximeni da nije on izabrao taj restoran i da ni njemu nije ugodno što mora gledati ženu koju voli kako večera s drugim muškarcem.
Ximena isplanira nesreću kako bi obvezala Maxa da ostane s njom u braku. Zato učini da je on udari autom. Rodolfo Padilla nastoji poniziti Victoriju. Kaže joj da je s njom gotovo i da je izgubila sve, uključujući i obje kćeri. Victoria odgovori da kćeri nije izgubila. Kaže da je sigurna da je María živa i da će je pronaći, a da će Fernanda prohodati, pa makar joj to bilo zadnje. Kaže mu da on nije volio svog sina jer joj je Fernanda rekla da se Federico žalio da ga je maltretirao i ponižavao.

89.-90.epizoda - utorak 12. srpnja

Roxana okrivi Maxa da se htio osvetiti. Victoria pita zašto bi se htio osvetiti, a Osvaldo kaže da je Max možda otkrio da je Ximena znala da je María Desamparada trudna. Max želi znati zašto mu nisu rekli. Victoria pita Osvalda zašto nije odgovorio Maxu, a on kaže da je čovjek od riječi i da je obećao Mariji Desamparadi da mu neće ništa reći za dobrobit Ximenina djeteta. Max je upozori da će se jednom pokajati zbog načina na koji se ponašala prema Mariji Desamparadi.
Max moli Boga za život svoga djeteta i preklinje bebu da se bori za svoj život. María Desamparada drijema, a Alonso je poljubi u usta. Ona se iznenadi i prekori ga, a on joj prizna da je zaljubljen u nju. Ona mu odgovori da će uvijek voljeti Maxa, a Alonso je zamoli da mu samo dopusti da bude pored nje i da štiti nju i dijete, kao da je njegovo. Otac Juan Pablo zamoli svoju mamu da prestane mučiti Victoriju. Ona mu odgovori da neće prestati dok joj se ne osveti za to što ga je udaljila od Boga. Juan Pablo odgovori da Victoria nema veze s tom odlukom. Gospođa Bernarda odvrati mu da je to učinio zbog druge grešnice koja će ga zamrziti kad sazna za njegovu vezu s Victorijom. Juan Pablo odgovori joj da je ta žena čitav njegov život i da je toliko dobra da je siguran da ga neće zamrziti. Guillermo upozori Osvalda da će, ako ne povuče tužbu protiv njega, reći Maxu da je Ximenino dijete zapravo njegovo.

91.-92.epizoda - srijeda 13. srpnja

Ximena se razbjesni kad sazna da je María Desamparada pred porodom i da će Max biti uz nju. Alonso se uzruja kad vidi Maximiliana i kaže ocu Juanu Pablu da ga nije trebao dovesti jer ga María Desamparada ne želi vidjeti. Otac obojicu zamoli da se smire, za dobrobit buduće majke. Max oštro upozori Alonsa da će biti pored svoje žene, smetalo to nekomu ili ne. Zbog komplikacija do kojih je došlo na porodu, doktor zamoli oca djeteta da bude prisutan.
Osvaldo kaže Ximeni da ga je sram što je toliko prisiljavao Maxa da ispuni svoju obavezu i vjenča se s njom jer ona ne vrijedi ni kao žena ni kao supruga. Ximena mu oštro odvrati da joj nema pravo držati lekcije o moralu s obzirom na to da je imao ljubavnicu. Osvaldo odgovori da je pogriješio i da za to plaća i da ga baš zanima hoće li ona priznati Maxu da je dijete koje on toliko obožava zapravo Guillermovo. Roxana prigovora Ximeni jer je napustila kuću Sandovalovih. Ona joj odgovori da joj je dosta toga da joj se miješaju u život, a više nemaju ni novca. Roxana primi obavijest da se moraju iseliti. Pun ljubavi, Alonso se brine za bebu. Dolazi Max i zamoli ga da mu preda njegovo dijete.

93.-94.epizoda - četvrtak 14. srpnja

Fausto spasi Mariju Desamparadu od Ximenina ludila, ali završi ranjen. Osvaldo predaje Guillermu dokumente kojima dobiva potpuno vlasništvo nad kazalištem i kaže mu da je pobijedio jer je on dobio dijete koje mu je najvažnije na svijetu. Guillermo mu odvrati da neće stati dok ga ne vidi potpuno pobijeđenog i da uvijek može zatražiti DNK-test da dobije skrbništvo nad djetetom. Osvaldo mu odgovori da će ostarjeti sam, a da on ima dvoje djece i dvoje unučadi i da zatraži DNK-test ako želi, ali da mu to ne bi preporučio jer će svi misliti da je lud. Max kaže Mariji Desamparadi da je voli, da imaju dijete i da je vrijeme da zasnuju obitelj o kojoj su toliko sanjali. Kaže joj da će se rastati od Ximene i da će mu ona sigurno prepustiti dijete. Maria i Max se poljube. Osvaldo kaže Victoriji da je odustao od tužbe protiv Guillerma jer je Ximenino dijete zapravo Guillermovo i jer je on zaprijetio da će to reći Maxu. Ximena kaže Osvaldu da se gubi i da povede i dijete.
Bijesna, Victoria ispljuska Guillerma i kaže mu da ne može vjerovati da nakon tolikih godina ne uspijeva zaboraviti Leonelu i da zbog toga mrzi Osvalda.

95.-96.epizoda - petak 15. srpnja

Alonso se prisjeća kako se brinuo za Mariju Desamparadu i njezinih riječi da će voljeti samo Maxa. Antonieta, Pipino i Fabian smeteni su zbog Victorijina uhićenja i žele je posjetiti. Max im kaže da njegova mama ne želi da nastane skandal i da je najbolje da nastave raditi kako bi modna kuća „Victoria“ i dalje nametala trendove. Gospođa Bernarda kaže Faustu da će se ubuduće brinuti za Mariju Desamparadu i njezina sina. Upozori ga da to ne znači da je slobodan niti da smije činiti što želi. Max s djetetom posjećuje Mariju Desamparadu i kaže joj da je Ximena otišla, a da je njegova majka uhićena i optužena da je ubila Lindu. María mu kaže da će ona pričuvati malenog Osvalda jer je brat malenomu Juanu Pablu i da se moraju početi navikavati jedan na drugoga. Max kaže Mariji Desamparadi da je siguran da je Ximena prijavila njegovu majku, ali da joj neće ništa reći kako ne bi opstruirala postupak za rastavu. Biskup kaže ocu Juanu Pablu da mu je drago što se vratio svećeničkom pozivu i da nema razloga da ne nastavi viđati svoju kćer i unuka kad je ona začeta prije nego što se zaredio. Victoria izlazi na slobodu zahvaljujući svjedočenju osobe koja je vidjela Lindino ubojstvo.
Victoria se uzruja kad spazi Cruza kako kroz prozor ulazi u Fernandinu sobu. Max kaže Victoriji da je Cruz Ferin prijatelj, a Osvaldo u njezinu obranu kaže Victoriji da ne bi trebala toliko dramatizirati. Bijesna, Victoria mu kaže da je Fernanda zbog njega doživjela nesreću. Fernanda kaže mami da je ona jedini krivac za nesreću i da ne bi trebala tako razgovarati s njezinim tatom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju