Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

1. kolovoz (ponedjeljak)
117.-118.ep

Victoria kaže Antonieti da joj je Juan Pablo rekao da se čudo o spoznaji tko joj je kći dogodilo, ali ona ga nije prepoznala i misli da joj život nudi novu šansu, te da neće umrijeti sve dok ne pronađe svoju kćer.Alonso se oporavi i kaže Maximilijanu da se vrati Mariji i neka obavijeste policiju o nestanku bebe.Maximiliano kaže Osvaldu da je siguran da je iza nestanka djeteta gđa Bernarda jer joj je María Desamparada zabranila da ga viđa.

Gđa Bernarda dolazi ocu Juan Pablu da mu kaže da joj je Osvaldo prijetio da će otkriti njegovu tajnu jer misli da ona ime veze s nestankom malog Juan Pabla. Otac traži da mu se zakune da nema nikakve veze s time. Kaže da sumnja jer zna neke stvari i traži je da mu kaže kako je umro njegov otac i zašto se tako boji vatre. Upozorava je da neće bježati od priznanja očinstva jer se ne boji istine. Gđa Bernarda ga u ljutnji pljusne i kaže da ne mora odgovarati na glupa pitanja. Otac Juan Pablo sumnja da je možda njegova majka otela malog Juan Pabla.u lice.

02.08.(utorak)
120.-121.ep

Maximiliano zahvali Alonsu na njegovoj pomoći, ali kako je on stigao, zamoli ga da ode. Alonso mu odgovori da ne misli otići i da će nastaviti podupirati Maríju Desamparadu kao prijatelj. María Desamparada im izvan sebe kaže da je zadnje što sad želi da se njih dvojica posvađaju. Maximiliana nazovu da mu kažu da je njegova mama pijana i da uništava stan. Maximiliano kaže Leoneli da ne može ovako nastaviti piti i da joj se zbog pića sve u životu i dogodilo. Leonela mu kaže da može prestati piti kad poželi i obeća mu da to više nikada neće učiniti. Max joj odgovori da će opet prekršiti svoje obećanje i da će je on odvesti u centar za rehabilitaciju. Gđa Bernarda kaže Lulú da je traži policija jer su je sigurno vidjeli s djetetom. Lulú joj odgovori da joj je ona rekla da nitko ne želi dijete i da neće biti problema. Gđa Bernarda joj naredi da uopće ne izlazi jer će inače završiti u zatvoru i da će se ona pobrinuti da joj ništa ne nedostaje. Fernarda kaže svom tati da je u rehabilitacijskom centru upoznala liječnika koji joj je rekao da je zahvaljujući terapijama napredovala i tako je postala kandidatkinja za operaciju koja će joj omogućiti da prohoda.

Maximiliano i María Desamparada neutješno plaču kad vide da dijete za koje su mislili da je njihovo, to zapravo nije. Škorpion pogriješi i ozbiljno rani oca Juan Pabla. Škorpion kaže Padilli da je zabunom ubio oca Juan Pabla i da mu mora pomoći da se skrije jer samo on zna kako se otvara sef gđe Bernarde, ali ga prvo mora odvesti u četvrt po neke važne stvari. Fausto kaže Škorpionu da je vjerojatno učinio nešto loše kad bježi, pita ga je li ukrao još jedno dijete, a Škorpion mu odgovori da brani Maríju Desamparadu jer je zaljubljen u nju. Cinično mu kaže da će je morati uzeti na silu ako želi biti s njom jer se ona nikada neće zaljubiti u čudovište kao što je on. Ruga mu se i predlaže da će mu pomoći da bude njegova, a on neka njemu pomogne oko Nati. Fausto ga bijesan udari jer je otkrio da ju je on pokušao silovati. Doktor kaže ocu Gerónimu da rana oca Juan Pabla nije opasna iako je duboka i kaže mu da će se uskoro oporaviti.

3.08. (srijeda)
122.-123.ep

Gđa Lulú se uznemiri kad ugleda Alonsa, odlazi po malenog Juan Pabla i kaže mu da je gđa Bernarda dovela dijete da se brine za njega jer ga je navodno majka napustila. Alonso kaže da je gđa Bernarda jako zla žena koja mrzi majku djeteta samo zato što je skromna, da joj novac i savjetuje joj da ode što dalje jer bi joj gđa Bernarda mogla nauditi kad sazna da mu je predala dijete. Lulú je vrlo uplašena i kaže da je mislila da je gđa Bernarda dobra žena. Gđa Bernarda pobjesni kad shvati da je Lulú otišla i naređuje Padilli da ubije Maxa, kaže mu da mora biti mrtav prije nego što primi svoje dijete u naručje. Victoria posjećuje oca Juan Pabla, što se ne sviđa gđi Bernardi. Sarkastično joj predbaci da se želi uvući u krevet njezina sina kao što je učinila prije mnogo godina. Kaže joj da je bezobrazna i da želi zavesti Juan Pabla pred nosom svog muža. Victoria ga bijesna pljusne. Cruz se ljuti na Fernandu jer ona misli da želi biti s njom iz sažaljenja. Fernanda se naljuti i kaže mu da je zaboravio da je obični vrtlarčić koji je htio zavesti djevojku iz kuće u kojoj radi. Kaže mu da je ohol i da ne zna gubiti. Ljutiti Cruz odgovori joj da nije zaboravio da je bogata, ali da ima šuplju glavu, da je slaba i da želi sve dobiti na pladnju. Upozorava je da će otići i da ga više nikada neće vidjeti. Fabián je sretan kad mu Maximiliano kaže da se Cruz posvađao s Fernandom i da ju je ostavio. Maximiliano i María Desamparada posjećuju oca Juan Pabla, gđa Bernarda predbacuje Maríji Desamparadi da joj nije rekla da je našla svoje dijete. Podsjeća je da je ona njezina baka. María Desamparada odgovara da je baka koja joj ne želi pomoći kad joj treba, da joj kaže da je voli, a zatim je proklinje. Gđa Bernarda se naljuti kad joj Maximiliano kaže da je María Desamparada došla u posjet svom ocu.

04.08.
124.-125.ep

Gđa Bernarda pita Fausta i Evu komu se žele osvetiti. Fausto joj na brzinu odgovori da je riječ o Škorpionu jer je pokušao ubiti oca Juan Pabla. Gđa Bernarda mu kaže da je taj čovjek već mrtav i da će on nadgledati susjedstvo i javljati joj sve što se ondje događa. Osobito o Maríji Desamparadi koja je dovela svog sina kući. Ximena kaže Guillermu da joj se gadi kao čovjek i da ju je sram kad se sjeti svega što je morala podnositi. Kaže mu da je to gotovo i neka se ubuduće posveti novoj žrtvi, Leoneli. Guillermo joj prijeteći kaže da će morati razgovarati o Lindinu ubojstvu, a Ximena mu odgovori da će onda morati razgovarati i o Ofelijinu nestanku. Podsjeća ga da škorpioni ne bodu jedan drugoga i da će živjeti u miru ako on to ne zaboravi. Cruz javno moli Osvalda Sandovala ruku njegove kćeri.
Stanovnici susjedstva organiziraju križni put, a Cruz bi trebao biti Isus. María Desamparada kaže Alonsu da ga jako voli i da mu mnogo duguje, Alonso joj odgovara da zna da ga ona nikada neće voljeti jer se srcu ne može naređivati. Victoria kaže Fernandi da je upoznala njezina liječnika, koji joj je rekao da je došao trenutak za operaciju koja bi mogla biti uspješna. Fernanda odgovori da se ne želi zanositi, a Victoria joj kaže da ljudi žive od iluzija, ali i da moraju riskirati ako žele pobijediti. Kaže joj da mora zapamtiti da je obožava i da joj je uvijek htjela najbolje za slučaj da umre ili ako se budu morale iz bilo kojeg razloga razdvojiti.

5.08.
126.-127.ep

Liječnik kaže Victoriji da odmah mora na operaciju jer joj je život u opasnosti. Leonela je ljuta jer je dopustila Guillermu da je kontrolira s pomoću alkohola. María Desamparada kaže Antonieti da se sjeća da je njezina mama imala prijateljicu koja se brinula za nju i koja joj je govorila da je voli kao svoju kćer. Osvaldo kaže Victoriji da mu je Max pomogao da opet dobije dokument koji dokazuje da je kazalište njegovo, da će ga oduzeti Guillermu i da će novac dati njoj da ga uloži u svoj posao jer želi da opet postane kraljica mode i osveti se gđi Bernardi. Gđa Bernarda posjećuje oca Juan Pabla i moli da joj oprosti ako ga je povrijedila.
Gđa Bernarda dođe k svijesti i bijesna otkriva da su odnijeli sve što je imala u sefu. Licemjerna Ximena moli Maríju Desamparadu da joj oprosti, kaže joj da se liječi i da se mnogo promijenila. Kaže da želi da bude sretna s Maximilianom i uvjerava je da je nikad više neće vidjeti. María Desamparada ispriča Maximilianu o svom susretu s Ximenom i kaže mu da ne vjeruje u njezinu iskrenost, Maximiliano odgovori da joj ni on ne vjeruje. Da se osveti Maximilianu i Guillermu, Ximena pošalje Leoneli bocu pića, a ona uspije pobijediti svoju želju za pićem. Gđa Bernarda je ljuta i požali se ocu Juanu Pablu da su joj sve uzeli, otac kaže da je dobro što je nisu ozlijedili i da ne smije biti vezana uz materijalna dobra. Gđa Bernarda mu ljutito odgovori da će paziti na Evu i ako otkrije da je ona kriva za krađu, strpat će je u zatvor.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju