Novi nastavci uzbudljive telenovele na našem programu!

Ponedjeljak 18.7 > 107.-108.ep
Leonela se zaklinje da će uništiti Osvalda i počinje huškati Maximiliana protiv njega. Victoria kaže Osvaldu da mu ne može oprostiti i da ga zato više ne želi vidjeti. Maximiliano optužuje oca što mu je uskratio majčinu ljubav.Osvaldo ga moli da posluša i njegovu verziju priče. Kaže da se nakon brojnih svađa odlučio rastati od njegove majke i da je ona našla ljubavnika kojeg je ubila. Zato je osuđena na doživotnu zatvorsku kaznu i on je rođen u zatvoru.Iz ljubavi nije htio dopustiti da on ostane s njom i zato mu je odlučio reći da mu je mama umrla. Moli ga da mu oprosti i kaže da mu je lagao jer se bojao da bi mogao izgubiti Victorijinu ljubav i divljenje.Maximiliano mu sa suzama u očima odgovara da je loše izabrao jer ih je oboje izgubio.

María je šokirana kad čuje od Ximene da otac njezinog sina nije Max, nego Guillermo.Roxana kaže Maxu da će ga Bog kazniti jer je napustio Ximenu sada kad je u bolnici. On joj odgovori da je bio već dovoljno kažnjen time što ju je toliko dugo trpio i da bi sada trebala biti sretna što može činiti što želi.Maximiliano kaže Ximeni da je osujećena njezina želja da on umre i da ih više ništa ne veže jer su rastavljeni. Histerična Ximena upozorava njega i Maríju Desamparadu da će se pobrinuti da nikada ne budu sretni.Leonela i Guillermo se dogovore da će nastaviti uništavati život obitelji Sandoval.María Desamparada kaže Maximilianu da mora svom ocu oprostiti pogrešku i shvatiti da mu je oduvijek bio izvrstan otac.

Utorak 19.7 > 109.-110.ep
Leonela kaže Maximilianu da je Guillermo njegov pravi otac.Alonso pokušava uvjeriti Maríju Desamparadu da bi uz njega mogla imali miran život za razliku od života s Maxom. Iako nije loša osoba, ima život pun komplikacija. María Desamparada kaže mu da joj je nadohvat ruke ostvarenje sna uz čovjeka kojeg voli. Kaže mu da joj je on samo vrlo drag i da mu je zahvalna te neka potraži nekoga tko će mu uzvratiti ljubav jer se ona odlučila vratiti Maximilianu.

Osvaldo kaže Maximilianu da se Leonela vratila da bi ih povrijedila i da joj ne treba vjerovati. Maximiliano ga pita može li mu jamčiti da između Leonele i Guillerma nije bilo ničega kad je Leonela bila udana za njega. Osvaldo mu kaže da mu ništa ne može jamčiti i da su na put bili otišli jer je on sumnjao da se Leonela i Guillermo viđaju. Maximiliano mu odgovara da nema sumnje da je on Guillermov sin.Victoria se iznenadi kad vidi Maríju Desamparadu u svojoj modnoj kući. Ona joj kaže da prihvaća njezinu ponudu jer želi vratiti svoje mjesto u modnom svijetu. Kaže joj da je razgovarala sa sebi vrlo važnom osobom koja joj je pomogla uvidjeti da mora naučiti praštati.

Srijeda 20.7 > 111.-112.ep
Guillermo licemjerno kaže Maríji Desamparadi da je on nagovarao Osvalda da kaže istinu Maximilianu, ali da je on to odbijao navodeći kao razlog Maximilianovu patnju jer se nije znalo hoće li dijete preživjeti te kaže da mu je darovao kazalište. María Desamparada kaže da je to laž i da ga je ucjenjivao.Ximena prijeti pištoljem Guillermu kako bi joj pomogao da se skrije u njegovoj kući. Alonso nastoji osvojiti Maríju Desamparadu poklanjajući joj sitnice i pažnju, no ona mu kaže da ga ne želi uvrijediti niti želi da si stvara lažne nade. Alonso odgovara da neće izgubiti strpljenje i da će nastaviti pokušavati sve dok se ona ne zaljubi u njega.

Maximiliano kaže Maríji Desamparadi da je trenutak da se odluči želi li biti s Alonsom ili s njim. Alonso kaže Maximilianu da nije potrebno da sili Maríju Desamparadu na odluku. Kaže da odlazi i ako ona odluči da ga ne želi vidjeti, on će to prihvatiti.Histerična i pijana Ximena kaže Guillermu da istjera Leonelu jer je to njezina kuća. Guillermo joj kaže da je Leonela jedina žena koju je volio i da ona sama mora otići. Izbacuje je iz kuće. Victoria kaže Osvaldu da ga voli, no da još nije spremna za intimnosti. Kaže mu da će ona doći k njemu kad bude spremna i da se nada da će on pristati.

Četvrtak 21.7 > 113.-114.ep
Maximiliano u ljutnji udara Guillerma. Roxana upozorava Ximenu da će je nastaviti štititi samo pod uvjetom da se liječi kod psihijatra, u protivnom neka je zaboravi. María gotovo kaže Victoriji tko je njezin otac, ali ulaze Antonieta, Oscar i Pipino. Oscar ih obavještava da je započeo vezu s Antonietom i ako sve bude u redu, oženit će se.Maximilano dolazi u modnu kuću gđe Bernarde i traži od Ximene da pred Guillermom kaže tko je otac malog Osvalda. Ximena najprije kaže da je on otac, ali na kraju prizna da se vjenčala s njim iako je zatrudnjela s Guillermom, te da joj je drago što ga je prevarila jer se žrtvovao zbog tuđeg djeteta. Kaže da je žrtva Maríje Desamparade bila beskorisna i da je djetetov otac to uvijek znao i podupirao je.

Gđa Bernarda kaže Victoriji da je njezina kći María Desamparada, ali Victoria je još pod utjecajem anestezije. Victoria se bori između života i smrti. Antonieta je sa suzama u očima moli da se izbori za život. Juanjo prijavi Cruza na natjecanje za amaterske pjevače. Gđa Bernarda kaže ocu Juan Pablu da je izvršila obećanje i da je rekla Victoriji tko je njezina kći, tako da se on sad mora založiti za nju kod biskupa da bi joj vratio pravo na pričest. Victoria je očajna jer joj liječnik kaže da su joj, iako je operacija uspjela, otkrili drugi zloćudni tumor.

Petak 22.7 > 115.-116.ep
Plačući Victoria kaže ocu Juan Pablu da njegova majka ne mora umrijeti da bi otišla u pakao, nego da će je pakao snaći još dok je živa. Gđa Bernarda kaže ocu Juan Pablu da joj nije naveo u kojem trenutku treba reći Victoriji ime njezine kćeri, te da je ona izvršila što je od nje tražio, a ako se Victoria toga ne sjeća, za to nije ona kriva. Osvaldo želi znati razlog operacije i zašto mora ostati u bolnici. Victoria mu slaže da se samo želi odmoriti. Osvaldo joj kaže da će ostati s njom da je njeguje. Isto to kažu i Maxu, a on joj kaže da mu je drago što se želi promijeniti pod uvjetom da nema ozbiljnu bolest.

Gđa Bernarda nosi malog Juan Pabla ženi koja je radila s njezinim roditeljima. Lulú kaže da dijete treba biti s majkom, a Bernarda joj odgovori da ga majka ne želi i da ga zlostavlja te je zato moli da ga ona čuva dok joj njezin odvjetnik ne uredi papire za skrbništvo.Gđa Milagros je šokirana kad ne pronađe bebu i u plaču optužuje Škorpiona da ju je ukrao. On licemjerno odgovara da je upravo došao i da ne zna o čemu govore.Leonela se približava Maximilianu i u šali ga pita neće li čestitati majci.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju