Trinaest nastavaka, a svaki donosi nečiju smrt. Tko je sljedeći, te zašto je baš on odabran? Odgovore donosi svaki novi nastavak hit serije 'Otok smrti'.

5.epizoda - četvrtak 29. lipnja
Puno se toga događa tijekom generalne probe za vjenčanje Trish (Katie Cassidy) i Henryja (Christopher Gorham). Trish je očito uznemirena događajima koji su se odigrali prethodne noći. Henry joj predlaže da odvoji malo vremena za sebe. Thomas (Richard Burgi) je uvjerava da će se Henry moći snaći bez nje tijekom narednih nekoliko sati. Kucanje na vratima Jimmyjeve (C. J. Thomason) kuće probudi Abby (Elaine Cassidy). Na vratima se pojavljuje njezin otac, šerif Mills, koji je iznenađen što je ona ondje. Abby mu kaže da to nije ono što on misli i da se Jimmy (C. J. Thomason) tušira. Charlie (Jim Beaver) joj kaže neka poruči Jimmyju da će se naći u zalogajnici. Jimmy izađe iz kupaonice i kaže mu da bi trebali otići svi zajedno.

6.epizoda - petak 30. lipnja
Nakon ubojstva tijekom probe za vjenčanje, dan vjenčanja je sve bliži i Abby (Elaine Cassidy), Henry (Christopher Gorham) i J. D. (Dean Chekvala) pokušavaju sami razriješiti ubojstvo. Uzvanici na vjenčanju su u šoku kada doznaju za jezivo ubojstvo Thomasa Wellingtona (Richard Burgi). Jedino što se može čuti su prestravljeni vrisci i tužni vapaji. Richard brzo reagira i prebaci svoj sako preko Thomasove glave. Charlie (Jim Beaver) upada u crkvu i odlazi do Abby kako bi je pitao je li dobro i što se dogodilo. Abby gleda u Thomasovo truplo. Charlie kaže ostalima neka ga čekaju vani, a Trish (Katie Cassidy) je uhvatila histerija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju