Treća sezona Emmyjem nagrađivane serije inspirirana je velikom investicijskom prijevarom 2009.godine.

3.sez., 1.ep - ponedjeljak 5. ožujka
Deset mjeseci nakon tužbe protiv UNR-a Patty Hewes kao povjerenica suda zastupa oštećene stranke čijih je 70 milijarda dolara pronevjerio financijski ulagač Louis Tobin. Pattyn je cilj spriječiti ljutite oštećenike u njihovoj nakani da uzmu pravdu u svoje ruke pa stoga kreće u mukotrpnu potragu za pronevjerenim novcem koji je Tobin navodno skrio. No na putu joj stoji odvjetnik Leonard Winstone čiji je cilj zaštititi Tobine od razjarenih ulagača. Istodobno, Ellen Parsons zaposlila se u Uredu pomoćnika okružnoga tužioca, gdje procesuira zločine vezane uz preprodaju droge. Ellen nastoji okrenuti dilera Donnieja Rhynea protiv dobavljača, no njegov odvjetnik Ted Fratto tvrdi da nije zainteresiran za nagodbu. Međutim, Rhyne primi prijetnju smrću pa odlučuje prokazati svoga narkobosa u zamjenu za slobodu.

3.sez., 2.ep - utorak 6. ožujka
Otkrivši da je njegov otac Louis doista skrio golem iznos pronevjerenog novca, Joe Tobin saznaje da mu tužilaštvo plijeni obiteljski stan. Pod pritiskom je zbog očeva zločina pa očajnički nastoji spasiti obitelj od propasti. Dok Patty i Tom pokušavaju ući u trag pronevjerenu novcu, doznaju da je Louis Tobin prije uhićenja nazvao ljubavnicu. Istodobno Patty prolazi kroz mučan postupak rastave braka, no svejedno se ne libi nazvati svoga supruga Phila Greya da joj pomogne pričuvati psa Coreyja. Joe je u nevjerici jer je Patty dopustila da mu zaplijene stan, posebno zato što je pristao surađivati s njom u potrazi za pronevjerenim novcem. Obećava da će joj pomoći strpati oca iza rešetaka, ali zauzvrat traži da Patty zaštiti njegovu preostalu imovinu.

3.sez., 3.ep - srijeda 7. ožujka
Nakon što se Joe Tobin posvađa s Danielle Marchetti zbog ljubavne afere koju je imala s njegovim ocem, slučajno je udari autom pa joj hitno mora spasiti život kako ga policija ne bi uhitila. Pomoć traži od odvjetnika Leonarda Winstonea, ne znajući da ovaj kani izvesti Danielle iz zemlje prije negoli je tužilaštvo pozove na saslušanje. Budući da Winstone mora skrivati Danielle kako bi zaštitio Tobine, kaže Joeu da ga pričeka. Kad Joe dozna da bi Danielleino svjedočenje moglo naškoditi njegovoj obitelji, pristaje na plan da je izvedu iz zemlje čim im liječnik da privolu. Tom Shayes kani reći tastu i punici da su zbog Tobinove pronevjere ostali bez novca, a istodobno kreće u potragu za Danielle.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju