Prije nego što nastupi pravda, slijedi OPASNA IGRA! Dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Glenn Close u ulozi odvjetnice u borbi protiv korupcije i kriminala.

9.epizoda - ponedjeljak 4. srpnja
S razvojem događaja u slučaju Frobisher ubojstvo Davida Connora sve je bliže, a Gregory Malina (Peter Facinelli) pojavi se nakon što se skrivao kako bi se ispričao Katie što ju je doveo u težak položaj. Premda još ne znaju da je on Frobisherov nemilosrdan suradnik, Tom (Tate Donovan) i Ellen (Rose Byrne) traže da im George Moore (Peter Riegert), poznat i kao Direktor, kaže bilo što što može pomoći Patty (Glenn Close). Ray Fiske angažira savjetnicu za svjedoke kako bi pripremila Arthura za teška pitanja koja će mu zacijelo postaviti, a Patty pomno analizira snimku s Frobisherova suđenja ne bi li otkrila slabosti koje može iskoristiti. Direktor nagovara Fiskea da se nagodi i izbjegne suđenje koje bi ih sve moglo uništiti, a istodobno nudi tragove kako bi Patty imala čvršće dokaze.

10.epizoda - utorak 5. srpnja
Premda želi da Ellen (Rose Byrne)nastaviti raditi na tužbi iako Katie više nije u igri, Patty (Glenn Close) se predomisli kada čuje da je Gregory Malina (Peter Facinelli) ubijen. Ellen se čudi kad joj dodijele drugi slučaj i odbija Pattynu naredbu da se kloni slučaja Frobisher. Patty istražuje Frobisherovo navodno zataškavanje kobne prometne nesreće u Virginiji kako bi uništila njegovu vjerodostojnost, a Fiske posljednji put moli svog klijenta da se nagodi. No Frobisher ustraje u namjeri da spere ljagu sa svog imena i želi potkopati Pattynu parnicu pojavljujući se u javnosti s Carlom Lambertom, ocem djevojke koju je navodno usmrtio u nesreći prije 25 godina.

11.epizoda - srijeda 6. srpnja
Nakon što dobije otkaz, Ellen (Rose Byrne)moli odvjetnika Hollisa Nyea da je zaposli. Unatoč Tomovoj molbi, Patty (Glenn Close)odbija reći što se dogodilo s Ellen i tako stati na kraj glasinama među osobljem. Ellen odbija Pattynu ponudu da se vrati, ali pristaje suočiti Moorea s dokazima koji ukazuju na to da je pomogao Frobisheru kako bi izbjegao osuđujuću presudu. Dok traži odvjetnika za rastavu, Frobisher doznaje da Moore surađuje s Patty. Unatoč Elleninim prijetnjama, Moore ne želi odati ništa više o Frobisheru, ali obećava eksplozivnu informaciju koja će im pomoći da dobiju parnicu.

12.epizoda - četvrtak 7. srpnja
Nakon što kaže Davidu da ide u posjet sestri, Ellen (Rose Byrne)se uputi u „Hewes i suradnike“ gdje nalazi Patty (Glenn Close) i mrtvoga Raya Fiskea. Prije nego što zovu policiju, Patty moli Ellen da čuva spis inkriminirajućih dokumenata zbog kojih se Fiske ubio. Frobisher dozna za samoubojstvo svog odvjetnika, a Patty zadužuje Toma da vodi tužbu kako bi mogla provesti nekoliko dana sama u svojoj kući na obali. U međuvremenu Frobisher obećava doći u posjed videosnimke priznanja Gregoryja Maline, a Ellen je prisiljena reći istinu o svome susretu s Patty. Njezine laži i rizik povezan s radom na slučaju navode Davida da je ostavi.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju