Prije nego što nastupi pravda, slijedi OPASNA IGRA! Dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Glenn Close u ulozi odvjetnice u borbi protiv korupcije i kriminala.

5.epizoda - ponedjeljak 27. lipnja
Ray Fiske ne uspije nagovoriti Frobishera da se nagodi i izbjegne suđenje, a Tomov (Tate Donovan) najbolji prijatelj i cimer na fakultetu Chuck Corsello kaže mu da iskoristi novu poslovnu ponudu kako bi izvršio pritisak na Patty (Glenn Close)da ga imenuje partnerom. Tom posluša Chuckov savjet i spomene mogućnost odlaska, ali Patty ga ohrabri da prihvati posao u uredu Martina Cutlera. U međuvremenu su veza Ellen (Rose Byrne) i Davida i njihovi planovi za vjenčanje pod sve većim pritiskom zbog rasporeda njegove specijalizacije i njezina rada dokasna na slučaju Frobisher.

6.epizoda - utorak 28. lipnja
Nakon što inzistira da joj se David (Noah Bean) pridruži na večeri s Patty (Glenn Close)i njezinim mužem, Ellen (Rose Byrne)iznenadi Gregoryja Malinu (Peter Facinelli) zahtjevom da pristane odgovoriti na pitanja o svom odnosu s Frobisherom. Malina odbija, a Ellen mu daje do znanja da ima 24 sata da dobrovoljno pristane na razgovor ili će dobiti sudski poziv. Premda je njegov odnos s Ellen sve napetiji zbog slučaja Frobisher, David nije siguran želi li se sastati s Lilom DiMeo (Carmen Goodine), kćeri pacijenta koja ga zamoli da dođe u stan njezina djeda kako bi procijenio medicinsku opremu koju je ovaj koristio prije navodne smrti. U međuvremenu Frobisher želi osvjetlati ugled pa angažira pisca da mu napiše autobiografiju. Malinu upozore da se drži priče smišljene u vezi s onime što se dogodilo na Floridi prije pet godina.

7.epizoda - srijeda 29. lipnja
Dok je Ellenino uhićenje zbog ubojstva zaručnika sve bliže, Patty Hewes (Glenn Close)i Ray Fiske (Zeljko Ivanek) svoju borbu u slučaju Frobisher vode u televizijskoj emisiji Grete Van Susteren. Patty upozorava Raya da će ga smatrati osobno odgovornim ako bilo što spriječi Gregoryja Malinu (Peter Facinelli) da bude ispitan, a Ray je uvjeren kako može poništiti sudski poziv i ne brine se zbog prijetnje koju Malinin mogući iskaz predstavlja. Ipak, tajanstveni Direktor iznenadi Raya na ulici i daje mu do znanja kako ne vjeruje da će se Malina držati priče koju su mu dali. U međuvremenu, premda je Patty spremna da se njezin sin Michael vrati kući, on želi ostati u popravnome domu u koji ga je poslala.

8.epizoda - četvrtak 30. lipnja
Dan vjenčanja sve je bliži, slučaj Frobisher ide dalje, a Ellen (Rose Byrne) iznenada posjete roditelji. Nakon što joj kažu da je tata skrivio prometnu nesreću zbog koje je jedna prometna policajka završila u bolnici, Ellen mu kaže da ne govori ništa što bi moglo ukazivati da je na bilo koji način odgovoran. Patty (Glenn Close) i njezin tim zabrinuti su zbog nestanka krunskoga svjedoka Gregoryja Maline (Peter Facinelli), a Larry Popler (Victor Arnold) obraća se Frobisheru u vezi s ponudom koju je dobio kako bi nagovorio ostale tužioce da se nagode izvan suda. I dok Ellen i Tom (Tate Donovan) nastoje ispitati dužnosnika Komisije za vrijednosnice i burzu koji je svjedočio za vladu na suđenju protiv Frobishera, Pattyna domišljata zamka pokaže da je Popler odavao informacije o slučaju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju