Treća sezona Emmyjem nagrađivane serije inspirirana je velikom investicijskom prijevarom 2009.godine.

3.sez., 10.ep - ponedjeljak 26. ožujka
Patty i Tom sad znaju da je Tessa Marchetti lagala gdje je provela Dan zahvalnosti, kad je Louis Tobin priznao svoj zločin. Pregledavši njezin radni raspored, doznaju da pronevjereni novac nije nosila u banku na Antigui, nego ga je vraćala u SAD. Bez obzira na ovaj pomak u slučaju, Patty saznaje da oštećenici zahtijevaju da sud imenuje novog povjerenika suda. Iako se nije htio viđati s Tessom, Joe Tobin odlučuje osobno porazgovarati s njome kako bi zaštitio obitelj od Patty i cijele istrage.

3.sez., 11.ep - utorak 27. ožujka
Tužilac Curtis Gates ispituje uhićenu Tessu Marchetti o smrti njezine majke. Međutim, Tessa poziva svoju odvjetnicu, Patty Hewes. Gates kaže da će pustiti Tessu u zamjenu za dokaze o Danielleinu ubojstvu, no Patty to odbija. Saznavši da je Tessa u pritvoru, Joe Tobin se uspaniči i traži pomoć od Stuarta Zedecka. Zedeck mu savjetuje da bude strpljiv i tvrdi da Tessa nije upoznata s detaljima pronevjere, ali Joe u to sumnja. U međuvremenu Arthur Frobisher prepričava Terryju Brookeu svoj život, a Ellen stiže u kuću Anne Connel, žene koju uporno sanja.

3.sez., 12.ep - srijeda 28.ožujka
Patty tvrdi da je Tessino ubojstvo dovoljno dobar razlog da i dalje bude odvjetnica oštećenika Tobinove pronevjere. No kad sudac Reilly dozna da je i Tom oštećen u pronevjeri, od njega zahtijeva da se povuče sa slučaja pa Tom daje otkaz. Tužilac Curtis Gates zahvaljuje Patty na pomoći i zauzvrat pristaje zadržati Ellen u službi te joj dodjeljuje slučaj protiv Carol Tobin. Kad mu Stuart Zedeck prigovori zbog Tessine smrti, Joe Tobin obruši se na njega.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju