Prije nego što nastupi pravda, slijedi OPASNA IGRA! Dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Glenn Close u ulozi odvjetnice u borbi protiv korupcije i kriminala.

8.ep - ponedjeljak 25. srpnja
Kada dozna da se ujak Pete pokušao ubiti, Patty (Glenn Close)odlazi u bolnicu i traži Toma da ispita Lonnie Samble, prostitutku koja je uhićena s energetskim mešetarom Finnom Garretyjem. Dok tješi Peteovu ženu Stefaniju, Patty dozna da su ga dvojica muškaraca posjetila malo prije nego što si je pokušao oduzeti život i dobiva poruku koja otkriva da je pokušaj samoubojstva posljedica FBI-eva pritiska da svjedoči protiv nje. Arthur Frobisher planira gradnju lječilišta da bi se iskupio za nedjela iz prošlosti, a Dave Pell potakne Pattyna muža Phila da uloži u UNR.

9.ep - utorak 26. srpnja
Iako Phil tvrdi da je samo paranoična, Patty (Glenn Close)je sigurna da je smrt ujaka Petea dio vladine urote da bi je naveli da odustane od tužbe protiv UNR-a. Patty naredi svojim zaposlenicima da budu na oprezu, Ellen (Rose Byrne)kaže agentima FBI-a da ne sumnjiči Patty za umiješanost u Peteovu smrt, a direktor UNR-a Walter Kendrick i njegova desna ruka Dave Pell pokušaju utjecati na izbor novog ministra za energiju. Wes Krulik želi iskoristiti Ellen da dopre do Katie Connor, sestre njezina pokojnog zaručnika.

10.ep - srijeda 27. srpnja
Wes radi na tome da dovrši svoj zadatak i ubije Ellen (Rose Byrne), a Harrison pita nadređenog agenta Dona MacGrafta zašto navodno nema dosjea o FBI-evoj istrazi protiv Patty (Glenn Close). Doznaje da je slučaj povjerljiv, a njegov partner iskorištava svoju rastavu da bi ostao u kontaktu s Daveom Pellom koji mu plaća da bude upoznat sa slučajem. Patty i Tom nagađaju da Finn Garrety kontaktira s Kendrickom u vezi s manipuliranjem tržišta. Pell potajno radi na tome da Phila Greya imenuju novim ministrom za energiju i naređuje Kendricku da se nagodi s Patty. Unatoč protivljenju Claire Maddox, Kendrick traži da joj ponude 50 milijuna dolara. Patty im jasno daje do znanja da to nije dovoljno da bi odustala od tužbe te poruči Claire da pita svoga šefa za Finna Garretyja.

11.ep - četvrtak 28. srpnja
Nakon što je njezina istraga protiv Arthura Frobishera naglo prekinuta, Ellen (Rose Byrne)doznaje da je jedan od agenata FBI-a s kojima surađuje, Randall Harrison, navodno umro od predoziranja. Ne vjeruje službenoj priči da je smrt bila slučajna i da nema tragova kaznenoga djela te angažira privatnog istražitelja sumnjajući na Patty (Glenn Close). Dok Rick Messer, bradati muškarac u središtu urote, radi na tome da ga Ellen nikada ne poveže sa smrću Davida Connora, Patty i Phil pripremaju se za članak koji pišu o njima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju