Prije nego što nastupi pravda, slijedi OPASNA IGRA! Dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Glenn Close u ulozi odvjetnice u borbi protiv korupcije i kriminala.

1.epizoda - ponedjeljak 20. lipnja
Nakon što diplomira pravo, Ellen Parsons (Rose Byrne)zovu na razgovor za posao u uglednome njujorškom odvjetničkom uredu koji vodi Patty Hewes (Glenn Close), nesmiljena parničarka koju stranke angažiraju protiv moćnih korporativnih divova. Premda gubi drugu unosnu ponudu kad se pročuje da je vrbuju iz Hewes i suradnika“, Ellen odbija popustiti Pattynu zahtjevu da dođe na razgovor na dan sestrina vjenčanja. Zadivljena, Patty se pojavi na svadbi kako bi Ellen ponudila posao. Dok je Pattyn pouzdan suradnik Tom Shayes (Tate Donovan) upućuje u posao, Ellen počinje raditi na građanskoj tužbi protiv Arthura Frobishera, milijardera optuženog za protuzakonitu prodaju dionica kojom je spasio vlastito bogatstvo, ali doveo svoje zaposlenike do bankrota.

2.epizoda - utorak 21. lipnja
Nakon što teatralno otpusti Toma (Tate Donovan), Patty (Glenn Close) ga moli da iskoristi svoj odnos s Ellen (Rose Byrne) kako bi znala što Ellen doznaje o Arthuru Frobisheru od Katie Connor. Dok Ellen priprema Katie da svoju priču ispriča Patty, Frobisher otkriva da je nepopularna parnica dovela njega i njegovu ženu u neugodan položaj koji bi ga mogao raskrinkati bude li Katie surađivala s tužiocima. Uvid koji dobiva u slučaj dovede Ellen u težak položaj s ambicioznim kolegama u odvjetničkom uredu, a Patty optuži Katie da laže o tome koliko zna o Frobisheru.

3.epizoda - srijeda 22. lipnja
Dok svim silama priprema tužbu protiv Arthura Frobishera (Ted Danson), Patty (Glenn Close) prijete ručnom bombom, što je podsjeća da je zbog parnice možda stekla neprijatelje. Dok savezni istražitelji istražuju incident, Patty seli ured u svoj stan, a čuva je bivši tajni agent John Petroni. A kao da život nije dovoljno kompliciran, Patty i njezin muž Phil Grey moraju se sastati s ravnateljem ekskluzivne privatne škole nakon što je njihov sin Michael hakirao povjerljive podatke. Na sastanku doznaju da je Michael ispričao san u kojem biva ubijen. U međuvremenu, dok priprema proslavu zaruka Ellen (Rose Byrne) i Davida, Katie se tajno sastaje s Gregoryjem Malinom, čovjekom s kojim je zatrudnjela kad je na Floridi radila za Frobishera.

4.epizoda - četvrtak 23. lipnja
Prije davanja iskaza, Pattyn tim ispituje Katie Connor kako bi joj pomogli da se sjeti koga je vidjela s Arthurom Frobisherom na Floridi prije pet godina. Ray Fiske zna da bi uvjerljiv svjedok mogao stajati njegova klijenta stotine milijuna dolara te ne preza ni pred čim, pa ni da iskoristi Katien odnos s Gregoryjem Malinom kako bi potkopao njezino svjedočenje. Dok Katie nije svjesna koliko odvjetnici obje strane u parnici znaju za njezin odnos s Malinom, Fiske ga potajno nagovara da je uvjeri kako je čovjek kojeg je vidjela bio Luke Richards, pomoćnik Frobisherova brokera.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju