Treća sezona Emmyjem nagrađivane serije inspirirana je velikom investicijskom prijevarom 2009.godine.

3.sez., 7.ep - ponedjeljak 19. ožujka
Odlučna da pronađe pronevjereni novac, Patty radi pritisak na odvjetnika Leonarda Winstonea kako bi se pokušali nagoditi. Istodobno Tom odlazi na Antiguu, gdje Tobinova nezakonita kći Tessa Marchetti već nekoliko godina ima otvoren bankovni račun. Ondje nailazi na nesusretljivog upravitelja banke, no ostaje na Antigui kako bi ispitao Tessu. Iako Winstone nepokolebljivo brani svoje klijente, istodobno je primoran zataškati vlastitu umiješanost u pronevjeru. Ellen pokušava povezati Joea Tobina sa smrću njegova oca i Danielle Marchetti. Patty zapošljava Alex Benjamin, a Ellen se boji da bi to moglo potkopati njezin odnos s Patty pa zamoli novinara Josha Restona da sastavi Alexin profil.

3.sez., 8.ep - utorak 20. ožujka
Iako Tessa Marchetti surađuje u istrazi, Horatio Emanuel, ministar financija Antigue, obećava Stuartu Zedecku, Leonardu Winstoneu i Joeu Tobinu da odvjetnički tim neće imati uvid u povjerljive bankovne podatke koji su im prijeko potreban dokaz. Patty otpočetka ne vjeruje Emanuelu pa predlaže da pozornost usmjere na Tobinovu kćer Carol koju Ellen sumnjiči za tajanstvenu smrt Danielle Marchetti. Međutim, nakon što je viđena s Danielle nedugo prije njezine smrti, Carol je iznenada nestala.

3.sez., 9.ep - srijeda 21. ožujka
Dok se Carol Tobin skriva kako je policija i odvjetnici ne bi ispitali o sumnjivim okolnostima Danielleine smrti, Leonard Winstone predlaže joj da ponovno počne ići psihijatru. Iako se Carol tomu protivi, Winstone je zabrinut da bi mogla počiniti samoubojstvo pa u njezino ime dogovara termin. Budući da nikako ne mogu ispitati Carol o Danielleinoj smrti i Tobinovoj pronevjeri, Patty i Tom pošalju istražitelja da pregleda njezin psihijatrijski karton. Marilyn Tobin uvjerava Tessu, nezakonitu kćer njezina pokojnog supruga, da nikomu ne govori o Louisovim posljednjim danima života.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju