Prije nego što nastupi pravda, slijedi OPASNA IGRA! Dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Glenn Close u ulozi odvjetnice u borbi protiv korupcije i kriminala.

4.ep., 2.sezona - ponedjeljak 18. srpnja
Dok Patty (Glenn Close)u New Yorku priprema obranu Daniela Purcella od optužbe za ubojstvo, Ellen (Rose Byrne)i Tom u Zapadnoj Virginiji traže Josha Restona, novinara koji je otkrio dokaze da „Ultima National Resources“ ispušta toksične kemikalije u okoliš. Doznavši da je Josh uzeo uzorak vode blizu UNR-ova postrojenja, direktor Walter Kendrick pritisne svoga pomoćnika da ga pronađe prije nego što tvrtka pretrpi ikakvu štetu. Tom i Ellen dođu u novinarovu kuću, vide da je pretražena i zabrinu se kad ne mogu naći Josha. Obrate se njegovu šefu za pomoć, ali ne doznaju ništa. Danielova zabrinutost da bi mogao biti osuđen zbog ubojstva nestane kada policija uhiti drugog osumnjičenika. Iako Kevin Walker nakon što ga Daniel prepozna na policiji, brzo prizna da je ubio Catherine Purcell, Patty je uvjerena da nije djelovao sam. Zabrinut da bi Walker mogao popustiti pod pritiskom i razotkriti njihovu urotu, Kendrick traži da se Claire Maddox pobrine kako nikada ne bi progovorio. A u Zapadnoj Virginiji Josh se prestane skrivati i kontaktira s Ellen i Tomom.

5.ep., 2.sezona - utorak 19. srpnja
Iako Daniel nije podupro njezine tvrdnje da UNR u Zapadnoj Virginiji ispušta toksični otpad, Patty (Glenn Close)udvostručuje napore da napadne moćnu tvrtku. Budući da zna da UNR traži vladino odobrenje za spajanje s drugom tvrtkom, Patty predaje spise o UNR-u Douglasu Schiffu, zamjeniku direktora Savezne energetske regulatorne komisije. Vlada i dalje skuplja dokaze protiv Patty, a istražitelji traže da Ellen (Rose Byrne)nastavi raditi kao njihova doušnica u „Hewes i suradnicima“. Kad je pozovu na zabavu povodom Tomove desete godišnjice u odvjetničkom uredu, Ellen (Rose Byrne)predloži da je ozvuče i da se vrati u Pattyn stan prvi put nakon zaručnikova ubojstva. Iako je Phil upozori da bi mogla biti pod istragom, Patty odbija dopustiti ujaku Peteu da ispita Ellen.

6.ep., 2.sezona - srijeda 20. srpnja
Dok ujak Pete i dalje čvrsto sumnja na Ellen (Rose Byrne), a Walter Kendrick pokušava zakopati sve dokaze o odgovornosti svoje tvrtke za onečišćenje vode u Zapadnoj Virginiji, Patty (Glenn Close) u TV-intervjuu optuži direktora UNR-a da stoji iza ubojstva supruge Daniela Purcella. Odvjetnica UNR-a Claire Maddox iskoristi Pattyn napad na svoga šefa da raskine vezu s Purcellom te potakne Kendricka da podigne tužbu zbog klevete da bi ublažili štetu koju trpe tvrtkine dionice. Nakon što se sastane s Ellen, Katie Connor pristupi Eliot Tolken, odmetnuti policajac koji ju je pratio u vrijeme tužbe protiv Arthura Frobishera. Kendrick naleti na Frobishera na baletu, ali ignorira njegov savjet da se ne petlja s Patty i naredi Claire da je tuži.

7.ep., 2.sezona - četvrtak 21. srpnja
Kendrickova suradnika uhite s prostitutkom, a Patty (Glenn Close) kaže Ellen (Rose Byrne)da je njihova stranka u tužbi protiv UNR-a Arthur Frobisher. Patty joj objasni da je Frobisher savršen saveznik protiv Kendricka zbog želje da vrati ugled nakon što je svoje bivše zaposlenike doveo do bankrota te da im može pomoći oko rasvjetljavanja Davidova ubojstva. Zbog štete koju UNR-ove dionice trpe uslijed tužbe, Kendrick traži Davea Pella da se pobrine da bi se ime njihova suradnika koji je u zatvoru izbrisalo iz zapisnika o uhićenju, a Claire Maddox da zastupa prostitutku na sudu. Ellen spazi ujaka Petea da izlazi iz njezina ureda nakon radnog vremena, a agenti FBI-a kažu joj da je on idealan izvor u njihovoj istrazi zbog svoga policijskog dosjea i dugogodišnjeg odnosa s Patty.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju