U novim nastavcima gledatelji će u glavnim ulogama moći vidjeti glumca Johna Goodmana (Rosseanne, Umjetnik) i Dylana Bakera (Monk, Dr. House, Dobra žena).

4.sez., 5.ep - 17. rujna
Nakon zdravstvenih problema unuke Catherine Patty (Glenn Close) unajmljuje medicinsku sestru da se brine o njoj. Howard Erickson (John Goodman) brani se na sudu, a Ellen (Rose Byrne) nailazi na poteškoće nakon što Jerry Boorman (Dylan Baker) uništi vjerodostojnost njezina novog svjedoka.

4.sez., 6.ep - 18. rujna
Patty (Glenn Close) iznenada posjećuje sin Michael (Zach Booth). Ellen (Rose Byrne) uspijeva namamiti Jerryja Boormana (Dylan Baker) u zamku, a Howard Erickson (John Goodman) poduzima drastične mjere da bi proširio High Starov prostor za obuku. U ostalim ulogama: Chris Messina, Judd Hirsch, Tom Noonan i Griffin Dunne.

4.sez., 7.ep - 19. rujna
Ellen (Rose Byrne) je angažirala Billa Herndona (Judd Hirsch) da s pomoću svojih veza u CIA-i otkrije identitet Jerryja Boormana (Dylan Baker), a Patty (Glenn Close) povlači neočekivan potez u slučaju protiv farmaceutske kompanije. Howard Erickson (John Goodman) putuje u Afganistan suočiti se s Chrisom Sanchezom (Chris Messina). U ostalim ulogama: Zach Booth i Griffin Dunne.

4.sez., 8.ep - 20. rujna
Patty (Glenn Close) i Ellen (Rose Byrne) uzimaju iskaz od Howarda Ericksona (John Goodman). Događaji iz privatnog života Jerryja Boormana (Dylan Baker) zakomplicirat će njegove planove. U ostalim ulogama: Chris Messina i Griffin Dunne.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju