Treća sezona Emmyjem nagrađivane serije inspirirana je velikom investicijskom prijevarom 2009.godine.

3.sez., 4.ep - ponedjeljak 12. ožujka
Dok teško ozlijeđena Danielle Marchetti leži u bolnici, saslušanje Louisa Tobina svakim je danom sve bliže. Louis naređuje odvjetniku Leonardu Winstoneu da sazna je li njegov sin Joe ponovno počeo piti. Patty je uvjerena da Danielle posjeduje ključne informacije, odnosno da bi mogla prisiliti Louisa Tobina da otkrije gdje skriva pronevjereni novac, što može utjecati na ishod čitavog slučaja. Stoga uvjeri tužilaštvo da odgodi saslušanje. Istodobno, nakon što je saznala da joj se sestra Carrie drogira, Ellen poništava ček koji joj je uručila. Patty odlazi na ručak s Michaelom, sinom od kojeg se udaljila. On tvrdi da je našao posao i da se napokon pribrao. Naravno, to je daleko od prave istine.

3.sez., 5.ep - utorak 13. ožujka
Nakon smrti Louisa Tobina mrtvozornik je izdao službeno izvješće u kojem stoji da je posrnuli ulagač umro zbog srčanog udara. Međutim, Leonard Winstone otkriva Joeu da je Louis zapravo počinio samoubojstvo. Joe odlučuje da će to prešutjeti majci Marilyn i rastrojenoj sestri Carol. Zamoli Winstonea da dogovori sastanak sa Stuartom Zedeckom, jedinim čovjekom koji zna kako se domoći ukradenog novca koji je Louis skrio prije negoli se ubio. Istodobno, Ellen se iznenadi kada dozna da je Josh Reston, novinar s kojim je radila u Zapadnoj Virginiji, stigao u New York. Patty zamoli Toma da dogovori razgovor s Danielle Marchetti prije negoli je ispita tužilaštvo. Istodobno, uz Pattyn pristanak, Tom poziva mladu odvjetnicu Alex Benjamin na razgovor za posao pomoćnika u tvrtki.

3.sez., 6.ep - srijeda 14. ožujka
Dok se Tom pokušava izvući iz gabule u kojoj se našao nakon pronevjere, on i Patty moraju opravdati svoje pravne postupke pred prevarenim ulagačima. Uvjerena da je Tobin skrio golemu količinu gotovine, Patty traži pomoć od osuđenoga prevaranta Sterlinga Biddlea kako bi ušla u trag novcu i doznala kakve veze sa svime ima Tobinova pokojna ljubavnica Danielle Marchetti. Tom odlazi na kćerinu školsku priredbu, gdje se obračunava s Ericom Nicholsom, financijskim savjetnikom koji ga je uveo u Tobinov fond. Patty želi da se mlada perspektivna odvjetnica Alex Benjamin iskaže pa je šalje u posjet Biddleu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju