Prije nego što nastupi pravda, slijedi OPASNA IGRA! Dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Glenn Close u ulozi odvjetnice u borbi protiv korupcije i kriminala.

13.epizoda - ponedjeljak 11. srpnja
Uslijed Davidove smrti, Ellen (Rose Byrne)za dlaku uspije uteći dvojici tajanstvenih uljeza i pobjegne iz Pattyna stana prije nego što se onesvijesti na ulici. Optužena je za ubojstvo i zbog uvjeta jamčevine ne može doći na pogreb, a njezina ponuda da će predati snimku priznanja Gregoryja Maline kad odbace optužbe navodi njezinu odvjetnicu Patty Hewes (Glenn Close)da uvjeri tužioca da ponovno otvori istragu. Razgovori Hollisa Nyea i Frobishera s njihovim sumnjivim operativcima o tužiočevoj odluci otkriju da su Davida ubili policajci, a Patty se vraća na posao prvi put nakon samoubojstva Raya Fiskea. Zabrinuti se Frobisher iskali na doušniku Larryju Popleru, a Patty ispriča Philu o izvanbračnoj kćeri koja je umrla pri porodu prije 35 godina.

2.sez., 1.epizoda - utorak 12. srpnja
Uslijed uspješne, ali smrtonosne tužbe protiv Arthura Frobishera, Ellen Parsons (Rose Byrne) ide na terapiju da bi se nosila s ubojstvom svoga zaručnika i surađuje u saveznoj istrazi protiv Patty Hewes (Glenn Close). Patty uzima stanku od prava i posvećuje se velikoj dobrotvornoj zakladi koju osniva zajedno s milijarderom Samuelom Arsenaultom. Kada dozna da je Frobisher samo nastrijeljen, Ellen angažira privatnog istražitelja da ga pronađe. Dok se Frobisher skriva, Patty od bivšeg vještaka Daniela Purcella dobiva na čuvanje kutiju s dokumentima. Nakon što Arsenault iznenada odustane od ulaganja 250 milijuna dolara u zakladu, Patty dozna da je razlog tomu kandidatura za mjesto guvernera.

2.sez, 2.epizoda - srijeda 13. srpnja
Dok FBI razgovara s Ellen (Rose Byrne), Patty (Glenn Close)posreduje s policijom nakon ubojstva Danielove žene. Svjesna da će biti osumnjičen, prepušta slučaj smrtnosti dojenčadi Tomu i Ellen da bi se posvetila Danielovoj obrani. Patty doznaje da Daniel (William Hurt) nije prijavio prijašnje prijetnje protiv sebe i svoje obitelji, a Tom i Ellen sastaju se s Monique Bryant koja podiže tužbu zbog kćerine smrti pri porodu. Nakon što od Toma traži 60.000 dolara kao pomoć tijekom suđenja, Monique, odnosno agentica Donna Hawkins, obraća se svojim kolegama iz FBI-a da bi isplanirali sljedeći korak s ciljem da uhvate Patty u zamku. Daniel kaže Patty da su lažirali nalaze njegove analize nove, toksične kemikalije i traži da spali sve optužujuće dokumente da bi spasio vlastitu kćer od odmazde.

2.sez., 3.epizoda - četvrtak 14. srpnja
Daniel William Hurt kaže Claire (Marcia Gay Harden) da moraju prekinuti svoju vezu, a Tom dokaže Patty (Glenn Close)da je „Ultima National Resources“, tvrtka koja je angažirala Purcella da analizira novu kemikaliju, vješta u pobijanju tužbi zbog onečišćavanja okoliša. Iako se Tom raspituje u vezi s Danielom, Patty mu odbija reći za dva slučaja u kojima je Daniel svjedočio kao vještak. FBI sumnja da Ellen (Rose Byrne)možda radi protiv njih, a Claire upozori Waynea Suttryja da ne uvlači nju ili njezina šefa, direktora UNR-a Waltera Kendricka, u istragu o ubojstvu Catherine Purcell ne znajući da su Suttry i Kendrick već u kontaktu zbog tog slučaja. Daniel tvrdi kako ni zbog čega u svom braku ne može biti osumnjičen za ženino ubojstvo, a detektiv Huntley zbuni Patty kad joj pokaže dokaze da je Daniel napao suprugu prije tri godine.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju