Prije nego što nastupi pravda, slijedi OPASNA IGRA! Dobitnica Emmyja i Zlatnog globusa Glenn Close u ulozi odvjetnice u borbi protiv korupcije i kriminala.

2.sez., 12.-13.ep - 1. kolovoza
Dok Daniel Purcell skriva dokaze koji ga povezuju s ubojstvom supruge, a Wes Krulik odbija održati obećanje da će ubiti Ellen (Rose Byrne), Patty (Glenn Close)se odluči rastati od Phila, pogotovo kada dozna da bi njegov udio u UNR-u mogao potkopati njezinu tužbu protiv tvrtke. Da bi spasila slučaj, Patty traži Ellen da zamoli suca da zanemari probleme oko prihvatljivosti dokaza koje je podnijela bivša UNR-ova odvjetnica Claire Maddox.
Daniel Purcell u zatvoru odbija pomagati oko tužbe protiv UNR-a, a Ellen (Rose Byrne)se obraća sucu da bi dogovorila davanje mita koje želi iskoristiti da uhite Patty (Glenn Close). Ali ne shvaća da svi igrači u ovome zamršenom slučaju rade iza kulisa da bi spasili sebe te da će jedino ona stradati. Ne znajući da je on angažirao Wesa Krulika da je ubije, Ellen surađuje s Rickom Messerom, policijskim detektivom i Kendrickovom desnom rukom, koji tvrdi da ima dokaze o ubojici njezina zaručnika.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju