Priča o legendi i ljubavi koja se odvija na egzotičnoj lokaciji drevne civilizacije Maya.

33.ep - ponedjeljak 6. veljače
Maura zamoli Leonarda da učini nešto Aymar ode s imanja. Otac Augusto kaže Davidu da je María Teresa njegova majka. Nicolás posvećuje nekoliko pjesama Aymar u pokušaju da je ponovno osvoji. Cirilo spriječi Palomu u pokušaju da kaže Eliseu da je Lisandro njegov sin. Maríji Teresi stanje se pogorša zbog alkoholizma. Doktor joj kaže da ima cirozu jetre i da je ta bolest nažalost neizlječiva. Leonardo zamoli svog oca da otjera Aymar s imanja. Eliseo se naljuti i kaže mu da će Aymar ostati i da mu on ne može govoriti što da radi. Eliseo predlaže Leonardu da ide raditi u inozemstvo. Leonardo mu razočarano kaže da bi radije da on bude daleko nego da se Aymar vrati na svoj otok. Maura pošalje Luisu da obavijesti Davida o Nicolásovim zarukama s Maurom.

34.ep - utorak 7. veljače
Maura odbije Leonarda jer nije uspio nagovoriti svog oca da otjera Aymar s imanja. Leonardo zahvali Celini na tome što mu je pomogla vježbati i kaže joj da zahvaljujući njoj može opet hodati. Aymar je jako ljuta jer je Maura potrgala nešto što je pripadalo njezinoj majci i što joj je bilo vrlo važno. David dolazi na „Raj“ da bi rekao svojoj braći da se njihova majka vratila i da se kaje zbog toga što ih je napustila te da ih želi zamoliti za oprost. David želi da budu uz Maríju Teresu u posljednjim trenucima njezina života. Maura laže o tome da ju je Aymar napala da ne bi vjerovali Aymar. Lisandro se osjeća veoma loše dok putuje u kamionu koji ga treba prevesti preko granice. Odlazi u inozemstvo jer nije svojoj majci više htio stvarati probleme i sramotiti je. Nicolás se veoma razveseli kad sazna da Leonardo može hodati. María Teresa vrlo je sretna jer joj je David napokon oprostio i jako se kaje zbog toga što ih je napustila. Otac Augusto kaže Maríji Teresi da je vrlo bolesna i da ima cirozu jetre zbog alkoholizma.

35.ep - srijeda 8. veljače
Otac Augusto kaže Maríji Teresi da joj je David oprostio zato što je voli. Kaže joj da je teško bolesna i da ima cirozu jetre. Nicolás kaže Luciju da je siguran da je Leonardo zaljubljen u Celinu. Lucio mu odgovori da je Celina otišla s imanja vrlo tužna jer joj je Leonardo jasno dao do znanja da je nikada neće moći voljeti. María Teresa halucinira i pričinjava joj se da vidi Elisea koji je nagovara da se ubije. Paloma zabrinuto zamoli Elisea da joj pomogne pronaći Lisandra jer se, bježeći od granične policije, izgubio u pustinji. Zamalo da mu ne prizna da je on njegov sin, ali predomisli se. Nicolás joj kaže da će ga pronaći. U međuvremenu Lisandro pokušava ohrabriti Urbana govoreći mu da će se izvući iz tog problema. Donata kaže ocu Augustu da je Sirenica pobjegla, ali da ne zna kamo.

36.ep - četvrtak 9. veljače
Maura kaže Davidu da ne bi trebao ići na imanje jer radnici organiziraju pobunu protiv Nicolása, a njegov otac mogao bi pomisliti da on podupire radnike. Nicolás kaže radnicima da će pomoći Lisandru i da će im povisiti plaće kad se vrati. Nicolás nazove Mauru i prigovori joj zbog toga što je rekla Aymar da je spavao s njom iako to nije istina. Maura uvjeri Elisea i Aymar da ju je Nicolás zamolio da ide s njim. Kad Nicolás vidi da je Maura spakirala kovčege, kaže joj da nije potrebno da ide s njim. Zahtijeva od nje da razgovara s Aymar i da joj kaže da nikada nisu spavali zajedno jer će je inače prisiliti da joj to kaže pred njim.

37.ep - petak 10. veljače
Doktor Ortíz bijesan je jer ga je David opet pobijedio u kartanju. Maura je bijesna zato što nije uspjela zavesti Nicolása i zato što je zahtijevao od nje da kaže Aymar da nikada nisu spavali zajedno. Kaže si da će iskoristiti to što nema Nicolása kako bi se zauvijek riješila Aymar. Aquilino kaže Mauri da David dolazi na imanje s nekoliko muškaraca. Kaže joj da sigurno dolazi poduprijeti Elisea zbog problema s radnicima i kada stigne, vidjet će da je sve laž. Maura kaže Eliseu da David dolazi na imanje s naoružanim ljudima i da joj je rekao da pobjegne što ukazuje na to da će opljačkati imanje.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju