Priča o legendi i ljubavi koja se odvija na egzotičnoj lokaciji drevne civilizacije Maya.

28.ep - ponedjeljak 30. siječnja
Aymar otvori oči i primijeti da čovjek koji joj želi nešto ubrizgati u infuziju nije liječnik te počne zvati u pomoć. Raúl pokuša uhvatiti tog čovjeka, ali on mu uspije pobjeći. Aymar izjavi da ju je Mario Abascal pokušao ubiti i da ju je on ostavio na tom otoku. Maura (Karina) ispljuska Luisu zbog toga što je ukrala ček i time ugrozila njezine planove o udaji za Nicolása. Luisa joj ljutito uzvrati udarac i kaže joj da bi joj bilo pametnije da joj bude saveznica nego neprijateljica. Eliseo ponudi Aymar novac u skladu s obećanjem koje je dao njezinu ocu. Ona ga ne prihvati.

29.ep - utorak 31. siječnja
Gospodin Eliseo nudi Aymar da dođe živjeti na njegovo imanje, jer bi ondje bila sigurnija. Aymar ne želi to prihvatiti. Luisa kaže Mauri (Karini) da se nada da se predomislila u vezi s Davidom. Ona joj odgovori da je to bio trenutak slabosti koji se neće ponoviti. Kaže joj da je istina da voli Davida, ali da će već nekako nagovoriti Davida da joj bude ljubavnik nakon što se vjenča s Nicolásom.

30.ep - srijeda 1. veljače
Nicolás kaže Aymar da mu je drago što je na imanju, pogotovo zato što će ondje biti zaštićena. Kaže joj da joj se divi i pita je voli li ga još jer bi njezin odgovor mogao jako utjecati na njegov život. Aymar mu odgovori da će mu prvo dokazati da ju je krivo procijenio i da će o ljubavi razgovarati poslije. Nicolás misli da mora raskinuti zaruke s Karinom. Eliseo predstavlja Nicolása radnicima kao novoga gazdu, a Maura iskoristi priliku da najavi da se za dva mjeseca udaje za Nicolása. Aymar je razočarana i kaže kapetanu Solísu da će čestitati mladencima. Nicolás joj pokuša objasniti da se zaručio s Karinom iz inata i da ona zna da je ne voli, ali da se svejedno pristala udati za njega. Aymar mu bijesna kaže da ga ne želi više vidjeti.

31.ep - četvrtak 2. veljače
David odbija prihvatiti da je tako uništena žena kao María Teresa njegova majka. Nicolás raskida zaruke s Maurom (Karinom). Ona mu prepredeno kaže da ga jako voli i da ga ni na što ne može prisiliti, ali da ga moli da kaže svima da su prekinuli tek kada joj vrate posjed jer će tada otići. Leonardo uđe u Maurinu sobu i pokuša je ubiti nožem. Ona se probudi vrišteći i on pobjegne. Maura okrivi kapetana Solísa za pokušaj ubojstva. Aymar kaže da joj je dosadilo to što ih stalno okrivljavaju za nešto što nisu učinili.

32.ep - petak 3. veljače
Riječna struja odvlači Aymar i Karina (Sirenica) je spasi. David Maríji Teresi ne kaže ništa i ona mu kaže da bi voljela čuti barem njegove prijekore. Kaže mu da se kaje i da je tijekom 20 godina plaćala za svoj grijeh. Otac Augusto govori Davidu da će vozilo hitne pomoći odvesti Maríju Teresu u bolnicu i pita ga želi li ići s njome. On odgovori da ne želi imati ništa s tom gospođom. Otac mu kaže da ga mora saslušati i da nakon toga može odlučiti. Maura kaže Luisi da je sigurna da je Leonardo taj koji ju je pokušao ubiti i da će dokazati to. Nicolás vidi Mauru i Leonarda kako se drže za ruke i kaže im da mu je drago što se dobro slažu jer je Leonardo nakon objave njihovih zaruka bio ljutit.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju