Priča o legendi i ljubavi koja se odvija na egzotičnoj lokaciji drevne civilizacije Maya.

48.ep - ponedjeljak 27. veljače
Kad Luisa vidi da Jacobo nije umro, zadavi ga. Maura lukavo kaže Nicolásu da je Aymar toliko mrzi da laže. Kaže mu je istina to da ju je Leonardo proganjao i da je zato zamolila Elisea da ga udalji s imanja. Eliseo ljutito kaže Aymar da je sve isplanirala da bi ulovila Nicolása. Nicolás mu jasno daje do znanja da voli Aymar i da, iako je htio da se ponosi njime, neće ugroziti vlastitu sreću. Kaže mu da razumije Davida jer vidi da moraju činiti ono što im on kaže ili će im okrenuti leđa. Nicolás kaže ocu da mu slobodno može oduzeti imanje i da će poduprijeti Davida. Leonardo sretne Maríju Teresu, odmah se prepoznaju i plačući zagrle.

49.ep - utorak 28. veljače
Nicolás zaprosi Aymar i ona plačući pristane. Raúl kaže kapetanu Solísu da želi financijski pomoći Aymar kako ne bi osjećala joj je obitelj Bravo potrebna. Kapetan mu odgovori da ona nije s Nicolásom zbog novca nego zbog toga što ga voli. Kaže mu da srce ne sluša razum i da svoje komentare zadrži za sebe. Maura lukavo uvjeri Leonarda da je predložila Aymar da osvoji Nicolása da bi ga se riješila jer će se tako moći udati za njega. Kaže mu da će njegov otac razbaštiniti Nicolása i sve ostaviti njemu, ali mora Nicolásu reći da nisu spavali zajedno da ne bi pomislili da ga je iskoristila.

50.ep - srijeda 29. veljače
María Teresa kaže Leonardu da zna da će ga povrijediti, jer vidi da voli Karinu Rosenberg, ali mora znati da ju je vidjela s Davidom. Leonardo joj kaže da se poigrala sa svom trojicom, ali dovoljno mu je da ga pomiluje da bi joj sve oprostio. Leonardo kaže Eliseu da se odriče nasljedstva, ali ne i ljubavi svoje majke. Maura je bijesna jer joj je Leonardo ostavio pismo kojim je obavještava da se odriče nje i nasljedstva svog oca. Aymar je sretna jer je primljena na fakultet i kaže to Eliseu, ali njega to uopće ne zanima. Maura se iznenadi kad joj liječnik kaže da je trudna. Ona kaže Mauri da će reći da je dijete Nicolásovo, a ne Leonardovo, i da se mora riješiti Aymar da bi ga odvukla u krevet.

51.ep - četvrtak 1. ožujka
Nicolás kaže Aymar da ne želi razgovarati o svojoj majci, da ne želi znati gdje je ni kako je ona saznala za nju. Kaže joj da mu spomen njezina imena otvara u srcu ranu i da joj ne može oprostiti zbog toga što ih je napustila. David se iznenadi kad shvati da je Sirenica vjerojatno prava Karina Rosenberg. Eliseo radi pritisak na Nicolása da prekine s Aymar i oženi se Karinom (Maurom) da bi im ona prodala svoj posjed. Kaže mu da će tako spasiti imanje. Budući da Nicolás odbija to učiniti, Eliseo mu kaže da mu je Aymar očito važnija od obiteljskog naslijeđa. Nicolás ga uvjeri da će pokušati naći drugo rješenje. Carmelita nađe Aymar gotovo utopljenu u kadi. Nicolás joj pruži prvu pomoć i Aymar se osvijesti te mu kaže da ju je netko pokušao utopiti.

52.ep - petak 2. ožujka
Eliseo odbija otići na Nicolásovo vjenčanje s Aymar. Nicolás mu kaže da ne želi da ga napusti kao María Teresa na tako važan dan i da želi da budu prisutna i njegova braća, David, Leonardo, a možda i Lisandro. Aymar kaže Maríji Teresi da zna da je Nicolásova majka i da želi da je savjetuje jer će se udati. Kaže joj da će učiniti sve što može da bi joj Nicolás oprostio. Nicolás traži Davida kako bi ga pozvao na vjenčanje i zajedno otiđu po Leonarda. Maura i Luisa dogovore se s Botelom da bojkotiraju vjenčanje Nicolása i Aymar. Maura kaže Luisi da već ima plan kojim će spriječiti njihovo vjenčanje i da se neće izjaloviti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju