Priča o legendi i ljubavi koja se odvija na egzotičnoj lokaciji drevne civilizacije Maya.

43.ep - ponedjeljak 20. veljače
Lisandra veselo dočekaju gosti bara njegove majke. Cirilo mu kaže da se nada da je naučio lekciju. Lisandro mu kaže da nikada više neće pokušati prijeći granicu i da bi proveo mnogo godina u zatvoru da nije bilo Nicolása. Kapetan Solís i Aymar kažu ocu Augustu da je David bio u vrlo teškom stanju i da se oporavlja od prostrijelne rane. Otac Augusto zamoli ih da mu kažu gdje je i obeća im da ga neće otkriti jer se ne slaže s Eliseovom odlukom da pošalje u zatvor. Maura i Luisa posjete Botela i zamole ga da drži Davida podalje od imanja. Maura mu kaže da ga ne smije ubiti ni ozlijediti i da će mu to dobro platiti. Kažu mu da je David u ruševinama, ali moraju ići po njega prije zore. Otac Augusto posjeti Davida. Kaže mu da su mu Aymar i kapetan Solís rekli gdje je i obavijesti ga o tome da je njegova majka mnogo bolje i da će ići na grupnu terapiju. Kaže mu i da će idući dan doći po njega i odvesti ga da vidi majku jer je vrlo zabrinuta zbog toga što nema nikakvih vijesti o njemu. David na plaži zahvali Aymar na svemu što je učinila za njega. Kaže joj da je Nicolás sretnik jer ga žena poput nje voli i poljubi je u obraz. Nicolás ih promatra kroz dalekozor i učini mu se da se ljube u usta te zaključi kako je ono što mu je Maura rekla istina.

44.ep - utorak 21. veljače
Nicolás se želi suočiti s Davidom. Maura ga zaustavi i kaže mu da ne želi sukob među braćom zbog žene kao što je Aymar koja nije znala cijeniti njegovu ljubav. Kune mu se da ga voli i da ga nikada ne bi prevarila. Kaže mu da bi najbolja osveta bila ta da Aymar i dalje misli da su spavali zajedno. Aymar kaže Davidu da je Karina (Maura) zaručena za Nicolása, ali ljubi se s Leonardom. David se rastuži i kaže joj da mu je jasno da se Karina (Maura) poigrava sa sva tri brata. Lucio javi Eliseu gdje je Cuco i on dođe s policijom da bi ga uhitili te zahtijeva od njega da mu kaže gdje je David. Cuco mu kaže da je David došao na imanje da bi mu pomogao, a ne opljačkao ga. Kaže mu da je nepravedan prema svom sinu i da mu ne bi rekao gdje je čak i da to zna. Nicolás predbaci Aymar to što je cijelu noć bila s Davidom.

45.ep - srijeda 22. veljače
Maura kaže Aymar da će se ona i Nicolás vjenčati za mjesec dana. Aymar joj odgovori da se nada da ništa neće pokvariti njihovu sreću, kao na primjer Leonardov dolazak. Nicolás je pita što želi time reći, a Aymar mu odgovori da je bolje da pita svoju zaručnicu. Leonardo izvuče Cuca iz zatvora. Micaela kaže Luciju da je David htio pomoći Eliseu, a ne okrenuti se protiv njega. Kaže mu da je Aquilino pucao u njega i ranio ga. Lucio kaže Aquilinu da Eliseo nikada nije naredio da pucaju u Davida i pita ga zašto je to učinio. Aquilino poriče da je pucao. Aymar i kapetan Solís odluče potražiti Davida i reći mu Karinine (Maurine) planove. Nicolás je vidi i kaže joj da će i on ići s njom ako je krenula tražiti Davida. Kaže joj da ne može ni trenutka izdržati bez vijesti o svom ljubavniku, a Aymar ga ispljuska.

46.ep - četvrtak 23. veljače
David zaprijeti Mauri da će je ubiti, ali onesvijesti se. Paloma kaže Eliseu da ga je godinama voljela i bila mu vjerna ne tražeći ništa zauzvrat, ali sada zahtijeva da svom sinu da svoje prezime i prava koja mu pripadaju. Eliseo joj odgovori da će ga financirati dok ne završi studij, ali nikada mu neće dati svoje prezime. Ona mu kaže da će učiniti sve kako bi postigla ono što želi. David uspije pobjeći Botelu zajedno sa Sirenicom. Nicolás kaže Aymar da nikada nije spavao s Karinom (Maurom).

47.ep - petak 24. veljače
Nicolás pokuša zavesti Aymar, ali zaustavi se zbog njezine stidljivosti. Kaže joj da zna koliko joj je prvi put važan i da će čekati dok se ne vjenčaju. Luisa i Maura osjete olakšanje jer iako Jacobo nije umro, leži u komi. Da bi opet izbjegla da je Nicolás otkrije, Maura nagovori Leonarda da kaže Nicolásu da nisu spavali zajedno i obeća mu da će raskinuti zaruke s njegovim bratom. David kaže Leonardu da je prije bio spreman dati svoj život za Karinu, ali polako ju je prestao voljeti jer ga ljuti to što se poigrala s trojicom braće. Leonardo mu bijesno kaže da je već izdao njihova oca i da mu sigurno želi uništiti život jer mu je Karina rekla da je on taj kojeg ona voli. David mu kaže da se njihova mama vratila i da mu je sigurno svejedno zbog toga. Aquilino podrugljivo kaže Mauri da mu se čini kako su Aymar i Nicolás vrlo bliski i zaljubljeni.

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju