Priča o legendi i ljubavi koja se odvija na egzotičnoj lokaciji drevne civilizacije Maya.

38.ep - ponedjeljak 13. veljače
Aquilino baci Davida u more i pokuša ga utopiti. Iznenadi se kad vidi Sirenicu i pokuša je uplašiti govoreći joj da će je ubiti ako nekom kaže da ga je vidjela. Sirenica pomaže Davidu disanjem usta na usta i on se osvijesti. Aymar kaže kapetanu Solísu da je čula da Karina (Maura) govori Luisi da je podmetnula Davidu zamku i on je htio pomoći Eliseu umiriti radnike, ali Eliseo joj nije povjerovao. Kapetan joj savjetuje da ne kaže ništa, nego da ih pusti da sami rješavaju svoje probleme i jednog će dana shvatiti da je Karina zla. Maura nagovori Elisea da ne ispituje Davida, nego da ga odmah preda policiji. Maura glumi da je uvrijeđena kad je Leonardo počne ispitivati o njezinim osjećajima prema Davidu. Kaže joj da je sigurno osjetila nešto prema njegovu bratu kad ju je poljubio. Ona mu kaže da su on i njegov brat prostaci i ne smiju zaboraviti da će se ona udati za Nicolása koji je pravi muškarac. Sirenica uspije doći do Aymar da bi pomogla Davidu.

39.ep - utorak 14. veljače
Aymar kaže Mauri da je na imanju došlo do nereda zbog zamke koju je podmetnula Davidu. Maura se pretvara da je nevina i kaže joj da govori to iz zavisti te čim povrati svoj posjed, s njega će izbaciti luđakinju (Sirenicu). Aymar joj kaže da se tek tada vrati. Aquilino pođe potražiti Davidovo tijelo i uplaši se kad vidi da ga nema. Luisa mu ljutito kaže da će se pokajati ako je uplete u to u slučaju da nije ubio Davida i da ga on optuži. Eliseo s policijom stiže do ruševina kako bi odveo Davida u zatvor. Srećom ne mogu otvoriti vrata od podruma u kojem se nalazi David sa Sirenicom i Aymar.

40.ep - srijeda 15. veljače
Bijesan zbog njezina odbacivanja, Leonardo siluje Mauru. Ona ga uvjeri da je nakon toga otkrila da je uzbuđuje više od Nicolása koji mrzi njega, a voli nju. Kaže mu da će biti njegova kada god to želi, ali nitko ne smije saznati što se dogodilo. Maura kaže Luisi da ju je Leonardo silovao i da neće stati dok ga ne vidi mrtvoga. Kaže joj da ga je uvjerila u to da ga voli i da će biti ljubavnici dok joj ne vrate njezin posjed, ali nakon toga maknut će ga s puta kako bi se udala za Nicolása. Maura kaže Luisi da joj se isplati spavati s Leonardom zbog imetka obitelji Bravo. Da bi saznala skrivaju li Sirenica i Aymar Davida, Maura kaže Luisi da preplaši Sirenicu jer će Aymar izaći kad čuje njezin vrisak, a ona će tada neopaženo ući. Maura nađe Davida. On joj kaže da je licemjerka i da je otkrio zamku koju mu je podmetnula te da je siguran da je naredila Aquilinu da ga ubije. Maura mu kaže da je to sigurno učinio Nicolás. David joj kaže da mu mora to dokazati. Kaže joj da ode i da nikomu ne kaže da ga je vidjela. Nicolás razgovara s Atanasiom, čovjekom koji je trebao pomoći Lisandru prijeći granicu, a koji ga je napustio.

41.ep - četvrtak 16. veljače
Cuco zamoli Celinu da ga skrije. Kaže joj da Eliseo traži Davida i njega kako bih ih strpao u zatvor i da ih ne želi ni saslušati. Kaže joj da će riješiti stvari s Eliseom čim se David oporavi od Aquilinova pogotka. Maura kaže Luisi da je Aquilino pokušao ubiti Davida i da će joj morati objasniti zašto je to učinio. Luisa je pokuša odgovoriti, ali Maura joj kaže da će ga sigurno ponovno pokušati ubiti i da ona neće to dopustiti. Aymar iznenadi Leonarda i Mauru dok se ljube. Maura kaže Leonardu da joj ne mora ništa objašnjavati jer joj Eliseo neće vjerovati. Aymar kaže Leonardu da ne bi smio biti ljubavnik zaručnice svoga brata i da će reći to Nicolásu. Leonardo joj kaže da se on i Karina vole te da će sam Nicolásu reći istinu.

42.ep - petak 17. veljače
Maura (Karina) uspije nagovoriti Elisea da ne prigovori Leonardu i kaže mu da bi bilo bolje da ga pošalje daleko od imanja dok se ona ne vjenča s Nicolásom. Tacho i Rigo nalaze onesviještenog Raúla. Kad se osvijesti, kaže im da ga je netko udario da bi ukrao novac od plaća. Maura podlo kaže Leonardu da bi htjela s njim popiti čašicu likera njegova oca dok se grle i zajedno gledaju zvijezde. Eliseo se začudi kada ga vidi da nosi dvije čaše i prati ga. Zaustavi ga kad vidi da ulazi u Maurinu sobu. Ona se zadovoljno nasmiješi jer joj je plan uspio. Nicolás uspije osloboditi Lisandra i vrati se na imanje. Sretne Aymar i kaže joj da je voli i da joj mora nešto ispričati, ali prvo mora to reći svom ocu. Aymar mu odgovori da i ona njemu mora mnogo toga ispričati. Nicolás kaže Mauri da nije rekla istinu Aymar kao što mu je obećala. Maura mu odgovori da se ne mora opravdavati Aymar jer je već našla drugoga. Kaže mu da je Aymar Davidova ljubavnica i da se s njim nalazi svaku večer otkad je njegov brat pokušao opljačkati imanje. Kaže mu da je sigurna da su saveznici i vjerojatno više od toga. Nicolás joj odgovori da će pratiti Aymar samo da bi se uvjerio u to da je to laž.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju