Nikita je šokirana kad sazna da je njezina stara partnerica iz Odjela Kelly (u gostujućoj ulozi KATHERYN WINNICK – Kosti, Ubojice, Ljubav i ostale droge) pobjegla iz turskog zatvora.

2.sez., 4.ep. - 8. rujna

Nikita je šokirana kad sazna da je njezina stara partnerica iz Odjela Kelly (u gostujućoj ulozi KATHERYN WINNICK – Kosti, Ubojice, Ljubav i ostale droge) pobjegla iz turskog zatvora. Dotad je bila uvjerena da je Kelly poginula i da je ona za to odgovorna jer se to dogodilo na zadatku na kojem je Nikita pobjegla iz Odjela. Znajući da će Amanda krenuti u potjeru za Kelly, Nikita odluči otići u Tursku i pomoći joj. Amanda šalje Alex i(u gostujućoj ulozi ROB STEWART) u Europu da spriječe ponovni susret bivših partnerica.

2.sez., 5.ep. - 9. rujna

Michael saznaje da je Cassandra (u gostujućoj ulozi HELENA MATTSSON -- Iron Man 2), žena koju je po naredbi Odjela svojedobno morao zavesti, u opasnosti. Iz grižnje savjesti zbog toga kako su stvari među njima završile sada joj želi pomoći, no Nikita sumnja da tu nije riječ samo o grižnji savjesti. Amanda manipulacijom navede Alex da joj pomogne u misiji, no Sean (u gostujućoj ulozi DILLON CASEY) biva uhvaćen u mrežu Amandinih laži te počinje sumnjati u istinitost motiva Odjela.

2.sez., 6.ep. - 10. rujna

Tražeći informacije u crnoj kutiji Birkhoff pronalazi Nikitin rodni list. Nikita i Michael uspijevaju pronaći Nikitina oca, Richarda(u gostujućoj ulozi DAVID KEITH – Oficir i džentlmen, Hawaii Five-0), no ponovni susret ne protječe onako kako se Nikita nadala. U međuvremenu, Percy kaže Alex da joj crna kutija koju ima Nikita može pomoći da osveti oca.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju