Nikita i Owen suočavaju se s odbjeglim „čistačem“ Liamom dok Michael ima novi položaj u Odjelu.

3. sez., 8.-9. ep. - 14. studenog

Nikita i Owen suočavaju se s odbjeglim „čistačem“ Liamom (PEDRO PASCAL, Dobra žena) dok Michael ima novi položaj u Odjelu. Dolazi do napetosti između Nikite i Michaela jer ona radi s Owenom.

Odmetnuti agent Ray (MATT BUSHELL, Okus krvi) otme djevojku Kate (ANNA HOPKINS, Barneyeva verzija) pa Ryan šalje tim da je spasi. Nikita je zbunjena kad Michael pošalje Owena s njom na teren umjesto da ide on. U međuvremenu Sean donese odluku o Alex.


3. sez., 10.-11. ep. - 15. studenog

Michael odustaje od rada na terenu te preuzima ulogu u Operacijama. Nakon dobivanja ključnih informacija od Birkhoffa, Nikita priprema tajnu misiju koja je vodi na opasan teritorij. Kad Michael, Alex i Ryan doznaju, slijede je na Kosovo, a ishod ima dalekosežne posljedice za Odjel.

CIA-ina agentica Naomi (AMANDA SCHULL, Slatke male lažljivice, Tree Hill, Plesom do zvijezda) nailazi na dosje o upletenosti Madeline Pierce u Odjel te ga preda direktoru CIA-e Morganu Kendricku (BRIAN HOWE). Kad Kendricka ubrzo nakon toga ubiju, Amanda namjesti ubojstvo Seanu te ga CIA odvede u pritvor. Nikita obeća Alex da će osloboditi Seana te smišlja plan koji će ga spasiti ili ga stajati života.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju