Problematičnu tinejdžericu Nikitu (glumica Maggie Q) od smrtne je kazne spasila tajna američka agencija znana samo kao Odjel.

4.ep - 7. listopada

Nikita se vraća u vrijeme kada je glumila dadilju djeteta važnog vladina dužnosnika – i odluči ispraviti pogrešku počinjenu njegovom smrću. Michael spašava Nikitu u toj misiji i počne sumnjati u Percyjeve motive. Tijekom osnovne obuke u Odjelu Alex proživi napadaj panike što ponuka Amandu da je riješi klaustrofobije.

5.ep - 8. listopada

Pojavi se opasnost da će tajne Odjela biti otkrivene kad Owen (Devon Sawa), operativac iz Odjela, pobjegne tijekom pljačke banke i postane bjegunac. Percy odluči sam pronaći Owena, a Michael se pita o njegovim motivima. Nikita i Owen se sukobe, a Percy im se pridružuje u ovome napetom neodlučenom sukobu. U međuvremenu Alex se ušulja u Percyjev ured kako bi upozorila Nikitu, ali Thom je ulovi i njih dvoje dožive trenutak prisnosti.

6.ep - 9. listopada

Autobus pun novaka iz Odjela napadnu teroristi te otmu Alex i Thoma koji ne znaju da je to u biti test. Dok Percy, Michael i Amanda gledaju, otmičari muče Alex, ona bježi i kontaktira Nikitu za pomoć. U međuvremenu Nikita je zadobila Owenovo povjerenje i on joj otkrije strašne podatke o smrti njezina zaručnika.

7.ep - 10. listopada

Alex obavještava Nikitu da je jedan novak aktiviran da pođe na samoubilačku misiju. Nikita nalazi novaka baš u času kada stiže Michael i dođe do pucnjave između dvije strane. U međuvremenu u prostorima Odjela još jedan novak odluči napasti nekolicinu čuvara te nastane opći kaos.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju