Da bi ubrzala Alexin (Lyndsy Fonseca) oporavak, nakon njezina posljednjeg zadatka, Amanda (Melinda Clarke) joj daje sedativ i ispituje je o tajnama za koje smatra da Alex skriva.

16.ep - 4. studenog

Da bi ubrzala Alexin (Lyndsy Fonseca) oporavak, nakon njezina posljednjeg zadatka, Amanda (Melinda Clarke) joj daje sedativ i ispituje je o tajnama za koje smatra da Alex skriva. Nikita (Maggie Q) shvaća da je Alex u opasnosti i nastoji joj pribaviti novi lažni identitet da bi je odvela iz zemlje. Međutim, njezin je kontakt prevari i ona se nađe oči u oči sa suparnikom s kojim nije očekivala da će se susresti. Za to vrijeme, Michael (Shane West) postaje sumnjičav prema Alex i zatraži od Birkhoffa (Aaron Stanford) da provede istragu o njoj.

17.ep - 5. studenog

Michael (Shane West) se sukobljava s Nikitom (Maggie Q) u njezinu skrovištu i otkriva da zna kako je Alex (Lyndsy Fonseca) krtica. Kaže Nikiti da ima 24 sata da pronađe Kasima (Haaz Sleiman), čovjeka koji je pobio Michaelovu obitelj. U protivnom će reći Percyju (Xander Berekley) istinu o Alex. Ovu epizodu režirao je Eagle Egilsson, a Jim Barnes napisao je scenarij.

18.ep - 6. studenog

Owen (Devon Sawa) ima informacije o jednoj od Percyjevih (Xander Berkeley) crnih kutija. Nikita (Maggie Q) s njim odlazi u London da bi je se domogla, ali primjećuje da se Owen čudno ponaša. Owen kaže Nikiti da želi objaviti sadržaj crne kutije, no kad se Nikita tomu usprotivi, okrene se protiv nje. Za to vrijeme, Percy otkriva da je Nikita u Londonu i šalje Michaela (Shane West) da je ubije. Nakon što Amanda (Melinda Clarke) čuje Jaden (Tiffany Hines) i Alex (Lyndsy Fonseca) kako se svađaju oko tunela za bijeg, spoji Alex na detektor laži da bi iz nje izvukla istinu.

19.ep - 7. studenog

Nikita (Maggie Q) smatra da je za Alex (Lyndsy Fonseca) u Odjelu postalo preopasno i odlučuje da je vrijeme da Alex nestane. Alex pristaje, no prije nego što svoj plan uspiju provesti u djelo, nju i Jaden (Tiffany Hines) šalju u inozemstvo da bi spriječili sina predsjednika jedne strane zemlje (Edi Gathegi) da proda nedavno proizvedenu novu vrstu neurotoksina. Stvari krenu nizbrdo i Alex mora odlučiti hoće li uspješno obaviti zadatak ili spasiti vlasti život. Epizodu je režirao Rob Lieberman, a scenarij je napisao Carlos Coto.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju