Kada jedan od najopasnijih terorista otme mladog izumitelja koji je razvio novi plastični eksploziv, Nikita (Peta Wilson) ga mora spasiti.

1. sez., 22. ep. - 31. kolovoza

Kada jedan od najopasnijih terorista otme mladog izumitelja koji je razvio novi plastični eksploziv, Nikita (Peta Wilson) ga mora spasiti. Zadatak ne uspije i Nikita mora likvidirati izumitelja, ali ne želi. Operativni je zato namjerno pošalje na samoubojički zadatak da uništi terorističko skrovište. Michael (Roy Dupuis) joj pomogne pobjeći, no njezina sloboda zauvijek će promijeniti njihove živote.
 

2. sez., 1. ep. - 1. rujna

Uz Michaelovu (Roy Dupuis) pomoć Nikita je pobjegla iz Odjela. Dok radi kao konobarica, otme je Liga slobode kako bi Odjel namamila u zamku. Nikita i Michael tijekom akcije uspiju pobjeći. Na napuštenu brodu provedu strastvenu noć.


2. sez., 2.-3. ep. - 2. rujna

Nikitu (Peta Wilson) ispituje Jurgen (Bruce Payne) koji mora otkriti istinu o otmici. Nikita pokušava sve zataškati, no to joj neće baš polaziti za rukom. Nikita se ipak mora vratiti u odjel.

Nikita (Peta Wilson) se vratila u akciju nakon što Birkoff (Matthew Ferguson) otkrije šestoricu terorista…
 

 

2. sez., 4.-5. ep. - 3. rujna

Odjela sazna da teroristi traže vojni satelit s pomoću kojeg mogu ući u Pentagon. Nikita (Peta Wilson) se zbliži s Jurgenom i Odjel to iskoristi.

Bivši sovjetski tajni agent Egram Petrosian preuzima vodstvo nad Odjelom kada Operativnoga teško rani umobolni agent.
 

 

2. sez., 6.-7. ep. - 4. rujna

Tijekom zadatka, Michael (Roy Dupuis) mora prekinuti komunikaciju s Odjelom. No oteta je Madeline (Alberta Watson) i šef je voljan ubiti Michaela kako bi je spasio.

Nikita (Peta Wilson) otkriva da je Michaelov (Roy Dupuis) prijatelj bombaš i Operativni mu naredi da ga izda.


2. sez., 8.-9. ep. - 5. rujna

Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) poslani su na zadatak, no Nikita natjera Michaela da zaštiti nevinu djecu i oni riskiraju svoje živote.

Nikita (Peta Wilson) završi u zatvoru s agenticom Crvene ćelije i mora izdati njezino povjerenje.. Pred Nikitom je težak zadatak u kojem mora zadobiti povjerenje agentice.

>>>> Nikita, 7. - 11. rujna

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju