Legendarna Nikita u večernjem terminu!

12.ep - 28. listopada

Alex postaje agentica, seli se u novi stan i dobiva lažni posao. Upoznaje svog novog susjeda Nathana koji je poziva k sebi na zabavu. Nikita je upozorava da se ne bi trebala previše povezivati s ljudima izvan Odjela, a Alex je rastrgana između svojih dužnosti u Odjelu i pokušaja da vodi normalan život. Nikita otkriva da je Odjel u Alexinu glavu usadio smrtonosni čip i pokušava preuzeti kontrolu nad njime. Dok ispituje Birkhoffa, Nikita otkriva tajnu koja šokira Ryana.

13. i 14.ep - 29. listopada

Alex (Lyndsy Fonseca) dobiva prvi zadatak. Mora ubiti gruzijskog princa tijekom svečanosti u jednom muzeju. Nakon što objasni Nikiti (Maggie Q) sve o zadatku, njih dvije smišljaju plan kako sabotirati ubojstvo. Međutim, jedna osoba izda Nikitino povjerenje i njihov plan propadne. Dolazi do okršaja i Odjel saznaje da je Nikita u zgradi. Percy (Xander Berkeley) šalje Michaela (Shane West) da ubije Nikitu. Ryan (Noah Bean) presretne poruku o opasnom oružju koje bi trebalo stići u SAD. Zamoli Nikitu (Maggie Q) da mu pomogne spriječiti isporuku. Nikita otkriva da je čovjek koji će donijeti oružje u zemlju Voss ( Matthew Marsden), čovjek s kojim je bila prisiljena upustiti se u vezu dok je radila za Odjel. Nevoljko preuzima svoj stari alter ego kako bi se domogla projektila. Za to se vrijeme, Michael (Shane West) upliće u Alexin (Lyndsy Fonseca) novi život s Nathanom (Thad Luckinbill).

15. i 16.ep - 30. listopada

Tijekom zadatka za Odjel, Alex (Lyndsy Fonseca) susreće Irinu (Ksenia Solo), ženu iz svoje prošlosti. Alex pokušava pomoći Irini da pobjegne od čovjeka koji ju je zatočio, no njezina stara prijateljica prevari je i preda Vladu (Mark Ivanir), ruskom mafijašu koji želi osvetu. Nikita (Maggie Q) otkriva da je Alex u nevolji i kreće je spasiti, no nailazi na Michaela koji pokušava pronaći svoju nestalu agenticu. Nikita ne smije otkriti Alexinu tajnu i mora pronaći način za suradnju s Michaelom kako bi spasili Alex. Da bi ubrzala Alexin (Lyndsy Fonseca) oporavak nakon njezina posljednjeg zadatka, Amanda (Melinda Clarke) joj daje sedativ i ispituje je o tajnama za koje smatra da Alex skriva. Nikita (Maggie Q) shvaća da je Alex u opasnosti i nastoji joj pribaviti novi lažni identitet da bi je odvela iz zemlje. Međutim, njezin je kontakt prevari i ona se nađe oči u oči sa suparnikom s kojim nije očekivala da će se susresti. Za to vrijeme, Michael (Shane West) postaje sumnjičav prema Alex i zatraži od Birkhoffa (Aaron Stanford) da provede istragu o njoj.

17.ep - 31. listopada

Michael (Shane West) se sukobljava s Nikitom (Maggie Q) u njezinu skrovištu i otkriva da zna kako je Alex (Lyndsy Fonseca) krtica. Kaže Nikiti da ima 24 sata da pronađe Kasima (Haaz Sleiman), čovjeka koji je pobio Michaelovu obitelj. U protivnom će reći Percyju (Xander Berekley) istinu o Alex. Ovu epizodu režirao je Eagle Egilsson, a Jim Barnes napisao je scenarij.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju