Sean (u gostujućoj ulozi DILLON CASEY) napada Nikitu i Michaela u namjeri da zaštiti majku.

2.sez., 12.ep., 28. travanj

Sean (u gostujućoj ulozi DILLON CASEY) napada Nikitu i Michaela u namjeri da zaštiti majku. U međuvremenu, Percy dolazi u prednost nad Amandom i prijeti uništenjem Odjela ako ga ne oslobodi.

2.sez., 13.ep., 29. travanj

Percy zapovjedi svojim Čuvarima da drže članove Nadzora kao taoce dok Amanda ne udovolji njegovim zahtjevima. Ako to ne učini, Čuvari će ubiti sve članove Nadzora, a u Odjel će pustiti smrtonosni plin koji će u trenu poubijati sve unutra, uključujući i Amandu. Nikita je razapeta između toga da dopusti da neprijatelj bude ubijen ili da stradaju nevini unutar Odjela. U međuvremenu, Sean (u gostujućoj ulozi DILLON CASEY) panično pokušava spasiti majku iz Percyjevih pandži te traži pomoć od Nikite, Michaela i Alex.

2.sez., 14.ep., 30. travanj

Percy nastavlja svoj plan preotimanja Odjela prijeteći da će ubiti Nikitinu mentoricu Carlu (u gostujućoj ulozi ERICA GIMPEL - Fame), ženu koja je Nikitu maknula s ulice dok je bila ovisnica. Odlučna da pronađe Carlu prije Percyja, Nikita joj šalje poruku preko Madeline (u gostujućoj ulozi ALBERTA WATSON - La Femme Nikita, 24). Percy presreće poruku te počinje utrka tko će prvi do Carle. U međuvremenu Amanda kaže Alex da je vrijeme da preuzme Zetrov i otkrije svijetu da je Alexandra Udinov živa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju