Napeta akcijska serija snimana prema istoimenom filmu.

4.sez, 9. i 10.ep

Zagonetni plin truje operativce u Odjelu pa George (David Hemblen) pošalje dva stručnjaka da ih izliječe i spriječe širenje virusa. No dvojac nema namjeru spasiti Odjel. Michael (Roy Dupuis) otruje Georgea. Desetogodišnji dječak koji može čitati misli pomaže Odjelu vratiti ukradeni paket. No kako protječe vrijeme, dječak postane dovoljno snažan da može kontrolirati neke stvari. Odjel se sada mora oduprijeti dječaku.

4.sez, 11. i 12.ep

Operativni (Eugene Robert Glazer) pošalje Nikitu (Peta Wilson) i Michaela (Roy Dupuis) da obuče mlade novake koje želi iskoristiti kako bi uništio novu terorističku skupinu i uhvatio vođu. No skupina otme Nikitu i Michaela i novaci ih odluče spasiti. Madeline (Alberta Watson) se zaljubi u Leona (Colm Feore), suparnika iz Crvene ćelije. Operativni (Eugene Robert Glazer) joj naredi da ga ubije i ona mu se odluči suprotstaviti. No s pomoću čipa ugrađena u Madeline, Operativni dolazi do Leonova skrovišta i ubije ga. Birkoff (Matthew Ferguson) nađe brata.

4.sez, 13. i 14.ep

Michael (Roy Dupuis) otkriva da je njegova supruga Elena u vezi s operativcem iz Odjela. Njezin ujak Stefan Vacek vođa je terorističke organizacije koja želi ubiti Elenu i Michaelova sina Adama, i operativac je štiti. No Elena i Adam ubrzo nestanu i Michael ne zna jesu li živi ili mrtvi. Birkoff (Matthew Ferguson) otkriva tajnu bazu u kojoj se skriva vođa Crvene Ćelije kojeg Odjel traži već skoro dvadeset godina. No kada propadne akcija i Odjel ga ne uspije uhvatiti, Operativni (Eugene Robert Glazer) odluči ubiti Birkoffa. Michael (Roy Dupuis) spašava situaciju i dokaže da je zadatak bio sabotiran.

4.sez, 15. i 16.ep

Birkoff (Matthew Ferguson) izumi oblik umjetne inteligencije koja može održavati sustav tijekom njegova dvomjesečna odmora. No kada računalo počne ubijati operativce, Birkoff će se morati žrtvovati kako bi ga zaustavio. Kako bi locirali komunikacijski satelit koji se srušio u južnom dijelu SAD-a, Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) odlaze u neobičan ruralni gradić koji je zapravo baza terorističke organizacije. Birkoffova (Matthew Ferguson) zamjena, Corman (Joel S. Keller), smatra da je netko namjerno srušio satelit. Operativni (Eugene Robert Glazer) šalje Davenporta da sabotira Michaelov i Nikitin zadatak.

4.sez, 17. i 18.ep

Odjel i Crvena Ćelija zajedno pokušavaju otkriti tko sabotira njihove instalacije. Madeline (Alberta Watson) se zamijeni sa Satin Tate (Emily Hampshire), ključnom operativkom Crvene ćelije. Nikita (Peta Wilson) se brine da je Satin bacila oko na Michaela (Roy Dupuis), ali Michael je samo iskorištava kako bi uništio Crvenu ćeliju. Nakon njezina ranjavanja tijekom akcije i otmice, Odjel proglasi Nikitu (Peta Wilson) mrtvom. Michael (Roy Dupuis) je ne smije tražiti. Nikita uspije pobjeći otmičaru, no uhvati je njegova poremećena majka. Madeline (Alberta Watson) obučava Jasona kako bi bio što sličniji svom blizancu Birkoffu (Matthew Ferguson).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju