Michael (Shane West) se sukobljava s Nikitom (Maggie Q) u njezinu skrovištu i otkriva da zna kako je Alex (Lyndsy Fonseca) krtica.

17.ep. - 24. veljače

Michael (Shane West) se sukobljava s Nikitom (Maggie Q) u njezinu skrovištu i otkriva da zna kako je Alex (Lyndsy Fonseca) krtica. Kaže Nikiti da ima 24 sata da pronađe Kasima (Haaz Sleiman), čovjeka koji je pobio Michaelovu obitelj. U protivnom će reći Percyju (Xander Berekley) istinu o Alex. Ovu epizodu režirao je Eagle Egilsson, a Jim Barnes napisao je scenarij.


18.ep. - 25. veljače

Owen (Devon Sawa) ima informacije o jednoj od Percyjevih (Xander Berkeley) crnih kutija. Nikita (Maggie Q) s njim odlazi u London da bi je se domogla, ali primjećuje da se Owen čudno ponaša. Owen kaže Nikiti da želi objaviti sadržaj crne kutije, no kad se Nikita tomu usprotivi, okrene se protiv nje. Za to vrijeme, Percy otkriva da je Nikita u Londonu i šalje Michaela (Shane West) da je ubije. Nakon što Amanda (Melinda Clarke) čuje Jaden (Tiffany Hines) i Alex (Lyndsy Fonseca) kako se svađaju oko tunela za bijeg, spoji Alex na detektor laži da bi iz nje izvukla istinu.


19.ep. - 26. veljače

Nikita (Maggie Q) smatra da je za Alex (Lyndsy Fonseca) u Odjelu postalo preopasno i odlučuje da je vrijeme da Alex nestane. Alex pristaje, no prije nego što svoj plan uspiju provesti u djelo, nju i Jaden (Tiffany Hines) šalju u inozemstvo da bi spriječili sina predsjednika jedne strane zemlje (Edi Gathegi) da proda nedavno proizvedenu novu vrstu neurotoksina. Stvari krenu nizbrdo i Alex mora odlučiti hoće li uspješno obaviti zadatak ili spasiti vlasti život. Epizodu je režirao Rob Lieberman, a scenarij je napisao Carlos Coto.


20.-21.ep. - 27. veljače

Percy (Xander Berkeley) je ljutit što Nikita (Maggie Q) nastavlja pronalaziti njegove crne kutije pa šalje Michaela (Shane West) da bi provjerio je li se što dogodilo s jednom od kutija i njezinim čuvarom. Nikita prva stiže u gradić u Pennsylvaniji i na svoje veliko iznenađenje otkriva da je čuvar žena po imenu Dana (Christina Moses) koja je napustila svoju dužnost i pokušava živjeti normalan život sa suprugom i djetetom. Nakon što Michael izvijesti o Daninim aktivnostima, Odjel briše svaki trag o njoj. Alex (Lyndsy Fonseca) i Jaden (Tiffany Hines) posvađaju se, a Nathan (Thad Luckinbill) se nađe između dvije vatre.
Nakon što Michael (Shane West) otkrije da je Percy (Xander Berkeley) naredio da Odjel ubije sve one koji mogu dešifrirati crne kutije, šalje Nikitu (Maggie Q) da spasi zadnju osobu na tom popisu. Riječ je o CIA-inu kriptografu Malcolmu (Rich Sommer). Nikita otme Malcoma i odvede ga Ryanu (Noah Bean) da bi ga zaštitila. Za to vrijeme, Percy se okomi na Alex (Lyndsy Fonseca).

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju