Terorist prokrijumčari nuklearno oružje i Odjel otkriva da će ga naći jedino uz pomoć retardirana dostavljača pizza koji je vidio nešto sumnjivo...

12.-13. ep. - 24. kolovoza

Terorist prokrijumčari nuklearno oružje i Odjel otkriva da će ga naći jedino uz pomoć retardirana dostavljača pizza koji je vidio nešto sumnjivo...

Nikita (Peta Wilson) mora odlučiti o sudbini novaka kojem se bliži kraj dvogodišnjeg uvježbavanja. Nikiti je možda ovo jedan od najtežih zadataka od kada je u agenciji.


14.-15. ep. - 25. kolovoza

Iako je podvrgnut mučnim tehnikama ispitivanja, terorist ne želi odati tajnu no Odjel ima trikove koje nijedan terorist ne bi očekivao.

Kako bi došao do knjige koja sadrži tajne o zemljama koje su surađivale s Odjelom, Michael (Roy Dupuis) zavede ranjivu ženu plaćenog ubojice koji zna gdje je knjiga.
 

16.-17. ep. - 26. kolovoza

Susret sa smrću uzburka Birkoffove osjećaje i on riskira svoj položaj u Odjelu.
Nikita (Peta Wilson) će mu prva biti na raspolaganju.

Crvena ćelija otme Nikitu (Peta Wilson) i Michaela (Roy Dupuis) te ih podvrgne bolnom ispitivanju. Kako će se izvući Nikita i Michael i hoće li odjel poslati pojačanje da ih spase.
 

18.-19. ep. - 27. kolovoza

U zamjenu za slobodu, Nikita (Peta Wilson) se ponudi da će zaštititi izgubljenog sina Operativnog. Zaboravlja jedino da se u Odjelu 1 usluge ne vraćaju, a obećanja ne ispunjavaju. A emocije su samo na odmet...

Dok radi na tajnome zadatku, Nikitu (Peta Wilson) napadne serijski silovatelj. Njemu će to biti velika pogreška, a njoj šansa da se dobro ispuše i vrati za neke stare loše uspomene s ulice.
 

20.-21. ep. - 28. kolovoza

Nikita (Peta Wilson) mora ispitati konobara za kojeg se smatra da kontaktira s teroristima. Kada on počini samoubojstvo, u njegovoj sobi otkrije kacigu koja služi za pranje mozga. Nažalost, Nikita ju je upotrijebila nekoliko puta kako bi otkrila njezinu funkciju.

Jovan Mijović (David Calderisi) postao je premijer, no plaćenik ga želi ubiti. Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) moraju ga zaštititi. Tijekom inauguracije, ubiju plaćenika, no razvije se talačka kriza koju nitko nije očekivao. Bruner tvrdi da je Mijović silovao njegovu kćer tijekom rata, te prijeti da će ga ubiti. Nikita pokuša riješiti situaciju, no pojavi se Brunerova kći koja želi ispričati svoju stranu priče.

 
>>>> Nikita, 31. kolovoza - 4. rujna

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju