Nikita (Peta Wilson) se useljava Michaelu (Roy Dupuis) i njegovoj obitelji kako bi pomogla Odjelu pri lociranju i ubojstvu Elenina (Samia Shoaiboca) Salla Vacek (Hrant Alianak), najbogatijeg terorista na svijetu.

3. sez., 2. ep. - 21. rujna

Nikita (Peta Wilson) se useljava Michaelu (Roy Dupuis) i njegovoj obitelji kako bi pomogla Odjelu pri lociranju i ubojstvu Elenina (Samia Shoaiboca) Salla Vacek (Hrant Alianak), najbogatijeg terorista na svijetu. Odjel uhvati i muči jednog od Vacekofih kolega sa Cambridge kako bi iznudio informacije o njegovim terorističkim aktivnostima. Vacek se ne uspije doći na dogovoreni sastanak sa kćerkom čime upropasti plan odjela da ga ubije.

3. sez., 3. ep. - 22. rujna

Odjel naredi Michaelu (Roy Dupuis) da otruje Elenu (Samia Shoaiboca) kako bi njenog oca međunarodnog terorista uhvatili u zamku. Iz svog bolničkog kreveta Elena posvjedoči smrti svoga oca i izrežiranoj smrti svog muža Michaela. Operativni (Eugene Robert Glazer) i Madeline (Alberta Watson) obavijeste Michaela da nikada viša ne smije vidjeti svoju ženu i sina. Antipatični Odjelov obavještajac Mick Schtoppel (Carlo Rota) preseli se u Nikitinu zgradu u susjedni stan.

>>>> Nikita, 28. - 29. rujna


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju