Kad Birkhoff od Shadowbota dozna da je Ari u New Yorku, Nikita i Owen ga idu pokupiti prije nego što dođe FBI.

3. sez., 12.-13. ep. - 21. studenog

Kad Birkhoff od Shadowbota dozna da je Ari (PETER OUTERBRIDGE) u New Yorku, Nikita i Owen ga idu pokupiti prije nego što dođe FBI. Međutim, Ari otkrije da je sve to isplanirao da bi razgovarao s Nikitom. Kaže joj da je Amanda otišla predaleko i da radi s teroristom koji namjerava izvršiti napad na američkom tlu. Ari želi 50 milijuna dolara za informaciju koja će dovesti do hvatanja terorista (PITER MAREK, Castle). Nikita i Michael se zapanje kad Ryan počne razmatrati plaćanje. U međuvremenu Sean je ljubomoran na Alexinu i Owenovu vezu.

Da bi vratila kontrolu nad crnom kutijom, Amanda planira oteti Arijeva (PETER OUTERBRIDGE) sina Stefana (DYLAN MINNETTE, Milosrdna Grace, Budan) da bi imala prednost. Još u pritvoru u Odjelu Ari preklinje Nikitu za pomoć. Međutim, Stefanov tjelesni čuvar Krieg (ANDREW DIVOFF, Izgubljeni) uspije zarobiti Nikitu i Amandu pa moraju surađivati da bi pobjegle. Owen je bijesan na Michaela kad Michael odredi da će Alex pomagati Nikiti, a ne on.


3. sez., 14.-15. ep. - 22. studenog

Amanda zarobi Alex i kaže Nikiti da će je oslobodi u zamjenu za Arija (PETER OUTERBRIDGE). Michael odredi da će Nikita i Sean voditi razmjenu zatočenika, no Ryan timu doda Owena u posljednji tren, što u Michaelu budi sumnju. Alex se u zatočeništvu sprijatelji sa zatvorenicom Larissom (OLGA FONDA, Kako sam upoznao vašu majku) i zakune se da će ih obje izbaviti iz zatvora, što je u suprotnosti s Nikitinim planom pa Alex mora birati između Nikite i obećanja koje je dala Larissi.

Kad Nikita odluči da Odjel mora obaviti vladinu misiju i eliminirati predsjednika Čada (JONATHAN ADAMS, Osveta) u Parizu, Alex odbije sudjelovati. Uzrujana jer Nikita ima tajni, baš kao što je imao Percy, Alex uposli Birkhoffa da iskopa tajne o Danforthu (RICHARD T. JONES, Hawaii Five-O) i iskoristi ih u slučaju da se odnosi s vladom pogoršaju. Alex i Birkhoff se šokiraju kad otkriju tajnu koja bi mogla dignuti Odjel u zrak. Doslovno.

>>>> Nikita, 27. studenog

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju