Nikita krade novac Nadzoru, prisiljavajući ga na hitan sastanak.

2.sez., 9.ep., 21. travanj

Nikita krade novac Nadzoru, prisiljavajući ga na hitan sastanak. Nikita i Birkhoff otkrivaju kako mogu prisluškivati sastanak kako bi Nikita otkrila tko su ostali članovi Nadzora, no stvari polaze po zlu i Sean (u gostujućoj ulozi DILLON CASEY) zarobi Birkhoffa. Amanda zahtijeva da joj kaže gdje se skriva Nikita, no Birkhoff ne želi izdati prijateljicu pa ga Amanda muči. U međuvremenu, Alex pokreće svoj plan za vraćanje carstva svog oca. Ucijenjene glave, Alex otkriva da nezapaženo u Rusiju može ući na isti način kako je iz nje i izašla – kroz lanac ilegalne prostitucije.


2.sez., 10.ep., 22. travanj

Kako nema Michaela, Nikita moli Owena (u gostujućoj ulozi DEVON SAWA) da joj pomogne pronaći i ukrasti drugu crnu kutiju od Čuvara. Nažalost, otkriva da Owen radi za nekoga tko bi mogao ugroziti cijelu njezinu operaciju. Amanda shvaća da je Alex došla do povjerljivih informacija o Semaku (u gostujućoj ulozi PETER J. LUCAS), a koje je mogla saznati samo od Percyja. Bijesna što je potkopava, Amanda odlučuje Percyju oduzeti sve povlastice. U međuvremenu Alex u Rusiji kreće u napad na Semaka.


2.sez., 11.ep., 23. travanj

Alexina misija da uništi Gogol dolazi do vrhunca kada uspije potajno ući u svoj dom iz djetinjstva gdje se suočava s duhovima prošlosti. Na posve drugom zadatku Nikita također završi u vili u pokušaju da ukrade (u gostujućoj ulozi PETER J. LUCAS) crnu kutiju. Nikita i Alex se susreću i odlučuju udružiti snage, no nailaze na veliku zapreku. U međuvremenu, Michael i Owen (u gostujućoj ulozi DEVON SAWA) rade zajedno na otkrivanju Percyjeva tajnog plana s Čuvarima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju