Napeta akcijska serija snimana prema istoimenom filmu.

3.sez, 21. i 22.ep - 20. svibnja

Nakon uspješno izvršenog zadatka, Michael (Roy Dupuis) i Nikita (Peta Wilson) tajno se sastaju, a Birkoff (Matthew Ferguson) ih mora prijaviti Madeline (Alberta Watson) i Operativnom (Eugene Robert Glazer) koji sumnjaju da dvojac želi preuzeti vođenje Odjela. Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) ulaze u Genefex, farmaceutski laboratorij koji proizvodi biološko oružje za Crvenu ćeliju. U Genefexu Nikita slučajno susretne Madeline (Alberta Watson), koja uz pomoć kemikalija neutralizira njezinu ljubav prema Michaelu. Operativni (Eugene Robert Glazer) pošalje Waltera (Don Francks) u "mirovinu". Birkoff (Matthew Ferguson) sabotira rad njegova nasljednika kako bi prisilio Operativnog da vrati Waltera na posao.

4.sez, 1. i 2.ep - 21. svibnja

Michael (Roy Dupuis) otkriva da je Madeline (Alberta Watson) prilagodila Nikitu (Peta Wilson) kako bi je držala pod kontrolom. U strahu da i ostali operativci ne budu podvrgnuti istom tretmanu, Michael pokušava naći zagonetnog Gelmana (Colin Fox) koji je osmislio program. Operativni (Eugene Robert Glazer) sazna za to i naredi Michaelovo ubojstvo. Madeline (Alberta Watson) naredi Nikiti (Peta Wilson)da ubije Michaela (Roy Dupuis). Nakon što se fizički obračuna s Nikitom, Michael uz Birkoffovu (Matthew Ferguson) pomoć otima Adrianu (Siân Phillips).

4.sez, 3. i 4.ep - 22. svibnja

Michael (Roy Dupuis) pokušava uz Adrianinu (Siân Phillips) pomoć promijeniti učinak Gelmanova (Colin Fox) tretmana na Nikiti (Peta Wilson). Operativni (Eugene Robert Glazer) i Madeline (Alberta Watson) pošalju Nikitu da ubije Michaela, no on je otme. Operativni odluči ubiti Georgea. Michael se vraća u Odjel. Nikita (Peta Wilson) i dalje pati zbog svog stanja koje će za nekoliko dana postati trajno. Uz Birkoffovu (Matthew Ferguson) i Walterovu (Don Francks) pomoć, Michael (Roy Dupuis) otme Nikitu kako bi je reprogramirao. Nakon toga, Nikita se vraća na Odjel i laže Madeline (Alberta Watson) o svojim osjećajima prema Michaelu.

4.sez, 5. i 6.ep - 23. svibnja

Nikita (Peta Wilson) i Michael (Roy Dupuis) glume dilere heroina kako bi se približili dileru i trgovcu oružjem koji je povezan s Crvenom Ćelijom. Kada on zaprosi Nikitu, Operativni (Eugene Robert Glazer) joj naredi da pristane. Nikitin (Peta Wilson) novi suprug Helmut (Maxwell Caulfield) otkriva da je agent Interpola. Njegov mlađi brat, Kristoff Helmut, unajmi Crvenu Ćeliju da ga ubije, ali Odjel ga ubije.

4.sez, 7. i 8.ep - 24. svibnja

Operativni (Eugene Robert Glazer) pošalje Nikitu (Peta Wilson) i Michaela (Roy Dupuis) da spase njegova prijatelja, vijetnamskog junaka Willija Kanea (Stephen McHattie). Kada sazna da je ubijen, Operativni okrivi mafiju i želi se osvetiti. No Kaneov ubojica zapravo je Walter (Don Francks) koji nije htio da Operativni sazna istinu o svom idolu. Birkoff (Matthew Ferguson) otkriva da ima brata blizanca. Madeline (Alberta Watson) i Operativni (Eugene Robert Glazer) ponude Nikiti (Peta Wilson) slobodu uz uvjet da prekine sve veze s Odjelom i bivšim životom. Nikita se uplaši da će je poništiti. George (David Hemblen) kaže Nikiti da joj je Operativni ubio oca i naređuje joj da se osveti. Madeline otkriva identitet njezina pravog otac.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju