Kad se čini da Percyjev plan za nuklearno oružje izmiče kontroli, Ryan (u gostujućoj ulozi NOAH BEAN) predlaže da se za pomoć obrate ravnatelju CIA-e, Morganu Kendricku (u gostujućoj ulozi BRIAN HOWE -- Gran Torino).

2.sez., 21.ep., 19. svibanj

Kad se čini da Percyjev plan za nuklearno oružje izmiče kontroli, Ryan (u gostujućoj ulozi NOAH BEAN) predlaže da se za pomoć obrate ravnatelju CIA-e, Morganu Kendricku (u gostujućoj ulozi BRIAN HOWE -- Gran Torino). Nikita se tome žestoko protivi te je iznenađuje što Michael staje na Ryanovu stranu. Napetost eskalira kada se pokaže da je Nikita imala pravo nakon što otkriju da Kendrick ima vezu do Percyja. U međuvremenu Percyjevi ljudi nastrijele Seana, što duboko potrese Alex.

2.sez., 22.ep., 20. svibanj

Percy zove predsjednika Sjedinjenih Američkih Država (u gostujućoj ulozi CAMERON DADDO -- 24) te prijeti da će pokrenuti nuklearni napad ako se ne udovolji njegovim zahtjevima. Birkhoff pronalazi dvojicu znanstvenika koji bi mogli pomoći u zaustavljanju Percyjeva novog satelita pa Nikita i Michael kreću do jednoga, a Sean i Alex traže drugi. No Alex i Sean zaglave na mjestu koje Percy napada da pokaže svoju moć te Nikita shvaća da je najbolji način da zaustavi Percyja odlazak u samu utrobu zvijeri: u Odjel.

2.sez., 23.ep., 21. svibanj

Nikita i Michael ulaze u Odjel u pokušaju da uhvate Percyja. Alex i Sean upadaju u smrtonosni vatreni obračun s marincima, a Ryan (u gostujućoj ulozi NOAH BEAN) mora uvjeriti predsjednika SAD-a (u gostujućoj ulozi CAMERON DADDO) da ne uništi Odjel dok Nikita i Michael ne izađu iz zgrade na sigurno, no predsjednik ne može dočekati da okonča Percyjevu vladavinu. U međuvremenu Birkhoff traži pomoć od Sonya (u gostujućoj ulozi LYNDIE GREENWOOD), a Nikita stjera Percyja u škripac u njegovu uredu, no on vadi posljednji as iz rukava zbog čega bi ona mogla izgubiti bitku.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju