Odjel upada u zamku kada zadatak da se uništi baza Crvene ćelije pođe po zlu.

2. sez., 17.-18. ep. - 14. rujna

Odjel upada u zamku kada zadatak da se uništi baza Crvene ćelije pođe po zlu. Tko će biti od velike koristi Odjelu u ovoj akciji?

Novakinju Andreu zavodi Michael (Roy Dupuis). Kada sazna da je to namještaljka, Andrea zamoli Nikitu (Peta Wilson) da joj se pomogne osvetiti. No Nikita je odbije…2. sez., 19.-20. ep. - 15. rujna

Operativni naredi raciju kako bi uhvatili vođu terorističke grupe. Nikita traži Juliju, devetogodišnju djevojčicu koju je srela tijekom misije u kojoj su tražili stručnjaka za eksplozive, Joachina Beeka. Nikita i Michael pronalaze Brutusa, vođu terorističke skupine, no uspostavi se kako je on programiran da uništi Odjel. I dok Walter i Birkoff ne mogu doći do podatka tko ga je programirao, Madeline uzima pištolj i ubije ga.

Kada Odjel sazna da bogati terorist namjerava financirati civilne napade, Michael (Roy Dupuis) i Nikita (Peta Wilson) se predstave kao perači novca kako bi ga zaustavili. Međutim, njegov pomoćnik Giraldi tvrdi da je agent i da se želi vratiti u Odjel. Nikita dojavi Operativnom i on joj odgovori da ga ignorira. No kada za njega sazna Madeline, naredi Nikiti da ga vrati.
 

 

2. sez., 21. ep. - 16. rujna

Nekadašnja susjeda Carla i njen dečko Steven otmu Nikitu i odvedu je u kolibu na selu, čiji je vlasnica Adrian, osnivačica Odjela i jedina koja ga je uspjela napustiti živa. Kako bi spasila svijet, Adrian planira uništiti Odjel i u tome traži pomoć od NIkite. Adrian prijeti kako će ubiti Michaela ukoliko neće surađivati. Adrian objašnjava Nikiti kako je Odjel gladan moći i ubija sve koji ne podržavaju njegovu politiku. Nikita počinje vjerovati Adrian i pristaje joj pomoći.
 

 
 

2. sez., 22. ep. - 17. rujna

Uz Adrianinu pomoć, Nikita (Peta Wilson) dođe do podataka koji sadrže dokaze protiv Operativnog. U međuvremenu, Operativni želi da mu Michael (Roy Dupuis) otkrije tko radi s Adrian. Michael ih mora obje oteti i vratiti u Odjel znajući da će ih ondje ubiti.
 

 
 

3. sez., 1. ep. - 18. rujna

Operativni (Eugene Robert Glazer) vjeruje da je Nikita (Peta Wilson) opasna za društvo, i želi je ubiti tijekom jednog zadatka. Ona ipak preživi njegov plan, a kada se vrati u Odjel pokušava rasvijetliti Michaelov (Roy Dupuis) nestanak. Iznenađena je onim što je otkrila.

>>>> Nikita, 21. - 25. rujna

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju