Kao mlada delikventica Nikita se našla pred smrtnom kaznom od koje ju spašava tajna američka agencija poznata kao Odjel.

8.ep - 14. listopada

Odjel šalje Thoma da eliminira Annu (Rayisa Kondracki) ženu koja je imala tajnu aferu s američkim senatorom (Spencer Garrett). Odjel pristaje izbrisati svaki trag afere ukoliko senator odobri zakon kojim će se agencija i dalje financirati. Nikita, uz Alexinu pomoć, pokuša kontaktirati Annine roditelje, ali razgovor krene u neočekivanom smjeru.

9.ep - 15. listopada

Nikita i Michael privremeno udruže snage kako bi ubili terorista koji je davno pobio Michaelovu obitelj. Kada Percy to sazna, šalje agente Odjela da ubiju Nikitu, koja na kraju ugrozi misiju te skupina terorista zarobi Michaela. U Odjelu uhvate Alex kako pregledava zdravstvene kartone, a ona izmisli laž u koju je upletena i Jaden i time se gotovo razotkrije.

10.ep - 16. listopada

Owen (Devon Sawa) pobrine se da u medije procure tajne informacije iz Odjela te se otkrije da je američka vlada odgovorna za atentat u Čileu. Percy zločin podmetne agentu CIA-e, Ryanu (Noah Bean). Nikita i Owen odlaze u Čile spasiti Ryana od plaćenika, no i sami budu zarobljeni. Nikita Ryanu otkriva tajne Odjela u pokušaju da svima spasi život. U Odjelu Alex špijunira Percyja i Birkhoffa i otkriva Percyjevu stranu koju još nije vidjela.

11.ep - 17. listopada

Alex obavještava Nikitu da je Odjel kani poslati na prvi zadatak: mora ubiti vođu kriminalističke organizacije. Alex ne želi oduzeti ljudski život, ali Nikita je uvjerava da će sve biti u redu i nudi joj svoju pomoć. Birkhoff obavještava Percyja i Michaela da je otkrio program koji krtica u Odjelu rabi kako bi se povezala s Nikitom u vanjskome svijetu. Nakon što zadatak krene po zlu, Nikita donosi brzu odluku kako bi odagnala sumnju s Alex. Jayden nastoji razotkriti Alex kao krticu, ali u sve se umiješa Thom i šokantna nesreća spere mrlju s njezina imena.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju